Gereğini de görmek isterizGüzel Anlatım olmuş teşekkürler![]()

Neden öyle diyorsun yahuNe diyelim. Güzel yazı. Zaten ben moderatör olmayı rüyamda bile görememonun için uğraşmıyorum moderatörlükle
![]()

Neden öyle diyorsun yahu![]()
ee buda bir arti ama beni gerek burda gerekse grubumda takip edenler tanirlarki en onem verdigim sey dostluk ve samimiyetliktir.
karsilikli saygi cerevesinde olur birbirimizin kalbini kazanirsak ne olucani dusunun
. Bence en guzel ve en buyuk odul bu olsa gerek.
Oncelikle Tesekkurler guzel bir aciklama yapmissiniz.
Ben simdiye kadar bu bolumlere bakmamistim dolayisiyla okuma firsati bulamamistim.
Sanki ben ayni burda yazilanlari biliyormusum gibi arkadaslarimizin isine yariyacak paylasimlar ve yardim isteyen arkadaslarimiza ilgimi ve alakami tek tek usanmadan bikmadan yapiyorum vede yapmaya devam edecegim.
Hatta bana karsi ters mesaj yazan arkadaslarima bile herdaim saygi cercevesinde tavrimi korudum.
Hic bir zaman yeter artik deyipde uslubumu bozmadan cevap vermeye calistim ve sabrimida sinayanlara karsilik vermedimden calismalarima devam ettim.
Bunlarin sonucunda gerek beni takip eden dostlarimdan ve ust yonetimden bir insanin alabilecegi en guzel ve en degerli hediyeyi aldimi dusunuyorum.
Aldigim hediyeyi Test Moderator olarak demiyorumee buda bir arti ama beni gerek burda gerekse grubumda takip edenler tanirlarki en onem verdigim sey dostluk ve samimiyetliktir.
Belki aranizda sanal ortamin dostlugumu samimiyetligimi olur diye dusunenler olabilir cevap vereyim bir ata sozu vardir bilirmisiniz bilmem
(Dag daga kavusmaz ama insan insana kavusur) acilimini bilmeyen dostlar icin belki birgun olurda bir yerde karsilasirsak laf lafi acarsa ozaman yuzumuze bakacak yuzumuz olsun degilmi.Peki zitlasir ve birbirimizin kalbini kirarsakki ozaman tanistimizda ne olucani tahmin edebiliyormusunuzkarsilikli saygi cerevesinde olur birbirimizin kalbini kazanirsak ne olucani dusunun
![]()
. Bence en guzel ve en buyuk odul bu olsa gerek.
Herkezi seviyoruz ve Formumuzda guzel paylasimlar ve hos vakit gecirmeniz dilegiyle :*![]()