MaxiCep Sitesinde Yönetime Girmek / Yönetici Olmak / Moderatör Olmak İsteyenlere Duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

NewSoldier

NewSoldier

Üye
neyse admin olmasakta önemi yok biz gene takılırız :) mesajlarımıza bakacak kimse olmazsa dahi

starr22

Üye
Anlatım çok güzel. İyi bir bilgilendirme olmuş, elinize sağlık.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
süper bir açıklama fazla söze gerek yok :)

Lykia

Lykia

Üye
Güzel Anlatım olmuş teşekkürler :D

buketcik

buketcik

Üye
bende beğendim. benden olsa olsa kayıp balık nemo

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
Abi eline sağlık, güzel anlatmışsın:oke:

spy ghost

spy ghost

Üye
analatımın böylesi tekrar bilgilendik :tşk:

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Ne diyelim. Güzel yazı. Zaten ben moderatör olmayı rüyamda bile göremem :) onun için uğraşmıyorum moderatörlükle :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Oncelikle Tesekkurler guzel bir aciklama yapmissiniz.

Ben simdiye kadar bu bolumlere bakmamistim dolayisiyla okuma firsati bulamamistim.
Sanki ben ayni burda yazilanlari biliyormusum gibi arkadaslarimizin isine yariyacak paylasimlar ve yardim isteyen arkadaslarimiza ilgimi ve alakami tek tek usanmadan bikmadan yapiyorum vede yapmaya devam edecegim.

Hatta bana karsi ters mesaj yazan arkadaslarima bile herdaim saygi cercevesinde tavrimi korudum.
Hic bir zaman yeter artik deyipde uslubumu bozmadan cevap vermeye calistim ve sabrimida sinayanlara karsilik vermedimden calismalarima devam ettim.
Bunlarin sonucunda gerek beni takip eden dostlarimdan ve ust yonetimden bir insanin alabilecegi en guzel ve en degerli hediyeyi aldimi dusunuyorum.
Aldigim hediyeyi Test Moderator olarak demiyorum :) ee buda bir arti ama beni gerek burda gerekse grubumda takip edenler tanirlarki en onem verdigim sey dostluk ve samimiyetliktir.
Belki aranizda sanal ortamin dostlugumu samimiyetligimi olur diye dusunenler olabilir cevap vereyim bir ata sozu vardir bilirmisiniz bilmem
(Dag daga kavusmaz ama insan insana kavusur) acilimini bilmeyen dostlar icin belki birgun olurda bir yerde karsilasirsak laf lafi acarsa ozaman yuzumuze bakacak yuzumuz olsun degilmi.Peki zitlasir ve birbirimizin kalbini kirarsakki ozaman tanistimizda ne olucani tahmin edebiliyormusunuz :( karsilikli saygi cerevesinde olur birbirimizin kalbini kazanirsak ne olucani dusunun <3 :). Bence en guzel ve en buyuk odul bu olsa gerek.

Herkezi seviyoruz ve Formumuzda guzel paylasimlar ve hos vakit gecirmeniz dilegiyle :* :kac:

• Beğen
Tepkiler: kraldost ve Revengeful

xinanux

Üye
Oncelikle Tesekkurler guzel bir aciklama yapmissiniz.

Ben simdiye kadar bu bolumlere bakmamistim dolayisiyla okuma firsati bulamamistim.
Sanki ben ayni burda yazilanlari biliyormusum gibi arkadaslarimizin isine yariyacak paylasimlar ve yardim isteyen arkadaslarimiza ilgimi ve alakami tek tek usanmadan bikmadan yapiyorum vede yapmaya devam edecegim.

Hatta bana karsi ters mesaj yazan arkadaslarima bile herdaim saygi cercevesinde tavrimi korudum.
Hic bir zaman yeter artik deyipde uslubumu bozmadan cevap vermeye calistim ve sabrimida sinayanlara karsilik vermedimden calismalarima devam ettim.
Bunlarin sonucunda gerek beni takip eden dostlarimdan ve ust yonetimden bir insanin alabilecegi en guzel ve en degerli hediyeyi aldimi dusunuyorum.
Aldigim hediyeyi Test Moderator olarak demiyorum :) ee buda bir arti ama beni gerek burda gerekse grubumda takip edenler tanirlarki en onem verdigim sey dostluk ve samimiyetliktir.
Belki aranizda sanal ortamin dostlugumu samimiyetligimi olur diye dusunenler olabilir cevap vereyim bir ata sozu vardir bilirmisiniz bilmem
(Dag daga kavusmaz ama insan insana kavusur) acilimini bilmeyen dostlar icin belki birgun olurda bir yerde karsilasirsak laf lafi acarsa ozaman yuzumuze bakacak yuzumuz olsun degilmi.Peki zitlasir ve birbirimizin kalbini kirarsakki ozaman tanistimizda ne olucani tahmin edebiliyormusunuz :( karsilikli saygi cerevesinde olur birbirimizin kalbini kazanirsak ne olucani dusunun <3 :). Bence en guzel ve en buyuk odul bu olsa gerek.

Herkezi seviyoruz ve Formumuzda guzel paylasimlar ve hos vakit gecirmeniz dilegiyle :* :kac:

hayırlı olsun gerçekten yardım sever birisiniz az çok takip ediyorum.

TheCower

TheCower

Üye
Böyle güzel bir siteye admin olmak çok güzel olur doğrusu :) Ama şöyle bir gerçek var ki rütbem ile gurur duyuyorum :)

serinaga

serinaga

Üye
Şimdiye kadar çokta merak etmemiştim yönetim ve yöneticiler ile ilgili konuları. Ama sanırım arada bir farklı konulara, genel kural kaidelere dikkat etmek gerekiyor. Son derece yalın bir dille ve net bir anlatım olmuş. Yöneticilere, moderatörlere ve adaylara başarılar diliyor, tüm maxicep ailesini selamlıyorum, iyi forumlar ...

kraldost

kraldost

Üye
bastan sona kadar okudum
gerçekten güzel bir sunum olmuş
burda sizden bir ricam olacak kesinlikle aklımdan bile geçmedi yöneticilik ama yönetici kardeşlerime bir hususta seslenmek istiyorum hayata geçirmeleri takdirde çok makbule geçecektir...
1.islami yaşam konusunu bir üst seviyeye geçirmelerini (konu dışı/ diğer'den bağımsız olarak)

2.malum misafir baş tacıdır zira paylaşım yapan arkadaş paylaşımından haz alabilmesi için üye olmadan paylaşımını görmesin üye girişi yapsın görsün zira misafirken paylaşıma cevap yazamaz şimdi bir cevap içinde belki üşenemez ama üye girişi yapınca yorum yazmak için bir bahanesi olamaz lakin bazen en yoğun bir konuya baktığımda 245kişi var mesela birde bakıyorum sadece 3 kayıtlı gerisi misafir buna müdahele edilmesini istiyorum

3. cepten girerken mobil uygulamada bir çok eksiklik görüyorum bununda güncellenmesini arz ederim

şimdilik bu kadar

saygılarımı sunarım

Joker.

Joker.

Üye
Bilgiler için sağolun.

----------Eklendi @ 23:52:05 ---------- Yazıldı @ 23:48:52 ----------

Bir soru olucak Konu dışı bölümünde nasıl yönetici olunur ? Mobille veya pc bölümünde yardım edersin ön plana çıkarsın peki konu dışı yerinde ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ben eminim ki gercek maxicepciler yönetmeyi rutbeyi degil faydali olabilmeyi, insanlara yardim etmeyi amac edinirler. Maxicep sitesini kuran ve onu bugunlere getiren herkese sonsuz tesekkur ederim. Tùrk milleti daima birbirine destek oldu ve olmaya devam edecektir.
Tùm maxicep uyeleri adina diyorum ki :
Tùrk'ùm, dogruyum, çaliskanim. . .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Mesaj sayısından çok bencede hem yardımseverliğine hemde sitedeki aktifliğine bakılıp alınsın bencede.Bazı moderatorler bile benden çok daha az aktif olmuş sitede:islik

Joker.

Joker.

Üye
Mesaj sayısına bakılması saçma çünkü bir kişi benden sonra üye olmuş ben mesajların çoğu s60v5 bölümünde diğer kişinin ise saçma mesajlar ile
Mesaj=1000
Yardım =0
Bu şekilde üye olunmaz bence...

Üst Alt