Maxicep-Radyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Dinleyenlerin yayına katılması gibi bir şey yok sadece dj ses verebilir

Paranoya

Üye

evet var ip ye dayalı engelleme .

evet benım dedıgm bu işte

Tepkiler: technoshark

'Patron

Üye
Kesın olsun dedikleri gibi belli rutbedekı ve guvenılır kişiler olsun. Ben hemen adaylığımı koyuyorum.
-MaxiHipHopLife İle Rap Vakti! -
kesin olsun kesinnnn

Tepkiler: Tuba.Erva ve technoshark

EroL

Emekli Yönetici
Valla sizin bahsettiğiniz radyoyu ben daha önce görmedim. Ben destekleyemeyeceğim o yüzden Adminleri kandırmanız lazım radyo için

Konu Sahibi
Valla sizin bahsettiğiniz radyoyu ben daha önce görmedim. Ben destekleyemeyeceğim o yüzden Adminleri kandırmanız lazım radyo için

Sistem basit 1 dj var winampa sarkıları atıyor calıyor... arada anons yapıyor gırgır sohbet(site hakkında) ... küfür vs. olayı olmaz sadece dj ses verebiliyor radyoya dinleyiciler sadece dinleyebiliyor yayında seslerinin duyulma sansı yok sadece istek parca isterler dj onları calar....

kandırırzı
ben gördum yaptımda ıkı sene önce var yanı chat olayıda yoktu yanı siteyi zora sokacak bsey olmaz
ıstek alıyosun zaten okadar

flatcast var mesela bak burası beleş radyo sitesi burada sohbet odasıda mevcut... site otomatik olarak oraya yönlendirsin, biraz kac tane uyelık verılsın dj lere saatleri ayarlansın .. orada banlama felanda var sohbet edemez yazamaz

Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva
    Konu Sahibi
sohbet odası sitede istenmiyor onun yerine formda radyo diye bölüm açılıp istekler ordan istenebilir...

yaa sıtenın basında eklentı seklınde eklenıyo radyo chat bölümü yok zaten

'Patron

Üye
onu bilmiyorum ama site ağırsa falan taklılır olmaz bence direk kendı sıtemıze yapalım Hasan abi nerdesin duy biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tepkiler: Tuba.Erva
ben örnek sıte atımmı hemen ama reklama gırer dıye atamıyorum
yönetıcıler ızın verırse atarım

Konu Sahibi
benim 1 tb taşınabilir harddiskin içi şarkı dolu eğer radyo fikri hayata geçerse günde rahat 3-4 saat aralıksız yayın yaparım
özel anonslar filan ayarlayabilirim güzel olur yani

Tepkiler: 'Patron
ya örnek site muhabbeti değil olay mesela radyo için popup ekran olur tıkladıgında popuptan radyo açılır ) kimseyide rahatsız etmez.. altta durur )) maxiradyo )) reklamıda yaptım hadi

flatcast bu arada en ünlü radyo sitesidir.. ve çok sağlamdır takılma felan söz konusu olamaz.

Tepkiler: 'Patron ve Tuba.Erva
    Konu Sahibi
flatcast benim demek istediğim sisteme uygun değil...

evet bende onu dıyorum ya tam örnek olarak ama chat olayına takmslar o olmasn ztn ısteyen dınler ıstek saatlerı olur yayın saatlerı hos olur
zaten bi radyomuz eksık maxıde
hem bukadar gönüllü siteyı yapmaya ble hazır üyeler var yönetım daha ne ıstesın (:

Tepkiler: 'Patron
he o ayrı ona birşey diyemem orada rahat rahat toplanırız manasında.. hem chat isteyen olursa diye ama chat olmaması daha güzel olur sankim

Tepkiler: Tuba.Erva
evet chat bozar bıraz zaten ıstek bölümü yapılır olursa tabı .)

'Patron

Üye
he o ayrı ona birşey diyemem orada rahat rahat toplanırız manasında.. hem chat isteyen olursa diye ama chat olmaması daha güzel olur sankim
yok chate gerek yok ozelden istek yollanabılr. tabi sunun gibi
'meraba ben maxi burdan alamanyadakı teyzemlere selamlar manga-dursun zaman çalarsanız sevinirim iyi yayınlar'

----------Eklendi @ 17:08:19 ---------- Yazıldı @ 17:08:03 ----------

gibi

yok canım o kadar abartı olmasın bence ) kım konusucak ben dj oldugumda ancak aksam konusurum gunduz konusamam

evde takılanlar onu rahat yaparlar )
çok deli şeyler olur yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...