^^Positive^^
Üye
-
Konu Sahibi
-
yahu bu radyolar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şeklinde olmuyormu. Dinleyiciler djler falan muhabbet çeviriyolar ya radyoda ben ondan bahsediyorum. Dj hakaret etmez zaten ben ziyaretçilerden bahsediyorum.
Sabote olmaya çok açık ama ben üye kardeşlerime güveniyorum, birileri gelip kendi propagandasını yapmaya kalkışırsa ona en güzel cevabı sizin vereceğinize inanıyorum.
shoutcast'ta banlama, yasaklama varmı ? dj olan arkadaşlar istenmeyen kişiyi engelleyebiliyorlarmı ?
Ya chat sohbet koymuyacaksın, sadece radyo. chat olucaksa farklı chat programları var banlanabiliyor.. chatbox var mesela en basitinden... sen gevezzelık derken.. radyo dj leri zaten herkes olmuyacak eleme yapılır aralarından seçilenler ve bilindik kişiler gönüllüler olur , ve iş yerinden katılanlar sadece şarkı paylaşır ve istek alır.. tahmin etmiyorum ki konuşabilsinşahsen ben konuşamam.. ama akşam yayınlarında konuşurum makaranın gibine vururum )
Valla sizin bahsettiğiniz radyoyu ben daha önce görmedim. Ben destekleyemeyeceğim o yüzden Adminleri kandırmanız lazım radyo için
onu bilmiyorum ama site ağırsa falan taklılır olmaz bence direk kendı sıtemıze yapalımflatcast var mesela bak burası beleş radyo sitesi burada sohbet odasıda mevcut... site otomatik olarak oraya yönlendirsin, biraz kac tane uyelık verılsın dj leresaatleri ayarlansın .. orada banlama felanda var sohbet edemez yazamaz
ya örnek site muhabbeti değil olaymesela radyo için popup ekran olur tıkladıgında popuptan radyo açılır ) kimseyide rahatsız etmez.. altta durur )) maxiradyo )) reklamıda yaptım hadi
flatcast bu arada en ünlü radyo sitesidir.. ve çok sağlamdır takılma felan söz konusu olamaz.
yok chate gerek yok ozelden istek yollanabılr. tabi sunun gibihe o ayrı ona birşey diyememorada rahat rahat toplanırız manasında.. hem chat isteyen olursa diye ama chat olmaması daha güzel olur sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?