FastBreaker
Üye
bence en iyisi msn sürekli açık çünkü orası
msnde yazarak konuşmak sorun olur bence teamwier yada skype en iyisi bence sesli konuşulabiliyor. gerçi msnde de oluyor o ayrı konu

O zaman neyin lafını yapıyorsun hocam bırak msn'de konuşsun adamlar nerede konuştukları önemli değil nerde konuşuyorlarsa konuşsunlar oyun portlasınlar yetermsnde yazarak konuşmak sorun olur bence teamwier yada skype en iyisi bence sesli konuşulabiliyor. gerçi msnde de oluyor o ayrı konu![]()

dava açar gameloft isim hakkını kullanamazsın ama anlaşırsan gameloftla portlar portlar satarsın.

mühendislikmi okuyon yoksa programcılıkmıtamam ben çeviricem 3 arkadaşımla ama bayramda çeviremem bilgsayarm üni okuduğum yerde ben n8imle izmirdeyim .) zaman arkadaşlar zaman.. İşin peşini bırakmazsak zamanla çok kolay portlayabileceğiz belki de.
domain i ne yapıcan hem siteye ihtiyacımız yok şu mappingleri tam manasıyla türkçeye çevirecek varsa çevirsin baklım nasıl oluyor öyle bir karar alalım
----------Eklendi @ 17:01:34 ---------- Yazıldı @ 17:00:28 ----------
serdar bir ara gelde makara yapalım eskisi gibi eksikler var ama olsun
site kurmak yerine de buradan tartışalım diyorum şu işi
bence face grubundan devam edilsin. orada belge oluşturarak tartışmak çok iyi olur. bu arada bilenler bilmeyenlerede qt öğretsin.