Maxicep Port Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence en iyisi msn sürekli açık çünkü orası

msnde yazarak konuşmak sorun olur bence teamwier yada skype en iyisi bence sesli konuşulabiliyor. gerçi msnde de oluyor o ayrı konu :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
msnde yazarak konuşmak sorun olur bence teamwier yada skype en iyisi bence sesli konuşulabiliyor. gerçi msnde de oluyor o ayrı konu :D
O zaman neyin lafını yapıyorsun hocam bırak msn'de konuşsun adamlar nerede konuştukları önemli değil nerde konuşuyorlarsa konuşsunlar oyun portlasınlar yeter :D

Uruloki

Uruloki

Üye
ya msn den kastım serdarın verdiği msn adresi 7/24 açık ayda bir kere kapanıyor o kadar ama dediğim gibi şu mapping leri çevircek varsa yavaştan bizimde yol haritamız belli olur

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
dava açar gameloft isim hakkını kullanamazsın ama anlaşırsan gameloftla portlar portlar satarsın.

Sanki oyunları internetten beleşe indirip kurmamız dava konusu olamazmış gibi :D :D

----------Eklendi @ 13:51:23 ---------- Yazıldı @ 13:45:56 ----------

msn grubu varmış symban 3 için.Arkadaşlar paylaşmış az önce saolsunlar.Onu kullanabiliriz ve bu arada site için para vermeye gerek yok dien arkadaş benim açacagımm yer de zaten free host.Gayet iyi tek sıkıntı reklam penceresi geliyor kndi kendine onuda mozillada açılır pencereleri engelleyerek çözebiliriz.

burdan free host alabilirsiniz sınırsız sayıda

Bunun yanında bir arkadaş menü yazılarının felan oyun dosyları içindeki yerini bulup söyleyebilirse profesyonel olarak olmasada çeviri yapabilirim bende oyun için.

----------Eklendi @ 14:01:17 ---------- Yazıldı @ 13:51:23 ----------

Örnek qt projesi :

Bakın bi bunlara :)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
@cemsidar paylaşmış olduğunuz kaynak bende mevcut hatta Nokia'nın geliştiricilere dağıttığı uygulama geliştirme kitabıda var fakat benim şöyle bir problemim var.Bende bir miktar qt biliyorum ama eğer yardımcı olupta biraz olsun bu işi öğretecek birisi olursa bende portlamaya girmeye hazırım...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Az kaldı beyler Grup sonunda olacak heyecan yaptım lan :D

spartuas

spartuas

Üye
Site işini bana bırakın. Her türlü logo & gerekli araçlar kodlar yaparım. :D ayrıca bedava almanıza gerek yok. Size kendi hostumdan açıyım bir tane

Uruloki

Uruloki

Üye
domain i ne yapıcan hem siteye ihtiyacımız yok şu mappingleri tam manasıyla türkçeye çevirecek varsa çevirsin baklım nasıl oluyor öyle bir karar alalım

----------Eklendi @ 17:01:34 ---------- Yazıldı @ 17:00:28 ----------

serdar bir ara gelde makara yapalım eskisi gibi eksikler var ama olsun

Castiel91

Üye
tamam ben çeviricem 3 arkadaşımla ama bayramda çeviremem bilgsayarm üni okuduğum yerde ben n8imle izmirdeyim .) zaman arkadaşlar zaman.. İşin peşini bırakmazsak zamanla çok kolay portlayabileceğiz belki de.

SilentOne

SilentOne

Üye
tamam ben çeviricem 3 arkadaşımla ama bayramda çeviremem bilgsayarm üni okuduğum yerde ben n8imle izmirdeyim .) zaman arkadaşlar zaman.. İşin peşini bırakmazsak zamanla çok kolay portlayabileceğiz belki de.
mühendislikmi okuyon yoksa programcılıkmı

Castiel91

Üye
ingilizce öğretmenliği

pRime.

pRime.

Üye
domain i ne yapıcan hem siteye ihtiyacımız yok şu mappingleri tam manasıyla türkçeye çevirecek varsa çevirsin baklım nasıl oluyor öyle bir karar alalım

----------Eklendi @ 17:01:34 ---------- Yazıldı @ 17:00:28 ----------

serdar bir ara gelde makara yapalım eskisi gibi eksikler var ama olsun

Olur akşamları gelirim

bugli

Üye
cevirilecek metin linkini verirseniz bos zamanlarimda cevirebilirim

fatih54102

fatih54102

Üye
arkadaşlar wordpress kurdum bitane ordan haberleri paylaşırız ve msn yada skyp kullanamayanlar için flash sohbet koydum. Kalan tek şey bikaç ayar.

----------Eklendi @ 19:59:48 ---------- Yazıldı @ 19:57:33 ----------

bir sorun olmazsa cumartesi günü gerekli tüm programları hem burfa hem sitede düzenli olarak yazacağım. Mapping in birkısmını ingilizcem elverdiği kadarıyla çeviririm. Siteye atarım. Burada host verebilecek varsa şimdi söylesin. Haydi arkadaşlar.

----------Eklendi @ 20:02:00 ---------- Yazıldı @ 19:59:48 ----------

grubta birşeyler yapmak isteyen yani port yapmak isteyen varsa şimdiden netini hazırlasın tüm paketler en az sdklerle birlikte 3gb bulur.

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşlar port için uğraşmak isteyen takım burdaysanız şu adrese bekliyorum en azından bir karar verelim [email protected]

ahmetdemircim

Üye
face grubuna birşeyler yazdım kimse cevap vermedi :) bence face grubundan devam edilsin. orada belge oluşturarak tartışmak çok iyi olur. bu arada bilenler bilmeyenlerede qt öğretsin.

----------Eklendi @ 11:14:51 ---------- Yazıldı @ 11:12:52 ----------

birde anlayamadığm nokta şu arkadaşlar. madem port edecek kadar bilgiye sahipsiniz. neden kendiniz ufak tefek türkçe uygulamalar yazmıyorsunuz?

frisby77

frisby77

Üye
Ben bilmem ama bu iş bence sandığınız kadar kolay değil çok uğraşmak gerekio en önemlisi zaman gerekio herkes uğraşamaz mesela ben öğrenciyim yani bilmiyorum arada bi akşam oturup bakabilirim ama öyle sürekli kafamı buna veremem

TheMadness

TheMadness

Üye
Mappingleri çeviririm ben.