Maxicep Port Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Beyler daha başlamadan özentilerimizi çıkmış ve bunun yanında yönetimi üstlenmeye çalışanlar felan.Tekrar edeyim o zaman

Tartışma yeri olarak MSN kullanılacak ;
[email protected]
Bilgi ve belge paylaşımı için ise FACEBOOK grubumuz ;

spartuas

spartuas

Üye
Ben bilmem ama bu iş bence sandığınız kadar kolay değil çok uğraşmak gerekio en önemlisi zaman gerekio herkes uğraşamaz mesela ben öğrenciyim yani bilmiyorum arada bi akşam oturup bakabilirim ama öyle sürekli kafamı buna veremem

Haklısın ben bu işe vardım ama artık yokum :D Bende öğrenciyim mimarlık okuyorum. Mimarlık 490-500 puan istiyor. Kafamı testden kaldırmıyorum ^^ :pro:

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Ben üstüne lise 1 deyim.lisede ilk senem ve çok zor geçiyor. tek beşımıza portlama yapmıcaz ki.Herkesin görevi farklı olacak.Görev dağılımı olacak.Bu nedenle pek zorlanacagını sanmam

spartuas

spartuas

Üye
Ben üstüne lise 1 deyim.lisede ilk senem ve çok zor geçiyor. tek beşımıza portlama yapmıcaz ki.Herkesin görevi farklı olacak.Görev dağılımı olacak.Bu nedenle pek zorlanacagını sanmam

Lise 1 nedir lise 4 e kadar 3 yıl var :D 3 yılın 2 yılını test yaparak geçir 1 yılını portlamaya geçir tamamdır :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
aloo bırak ufak at :D başını testten kaldıramıyormuş muş muş :D
ula burda ne işin var git test çöz kafamı bozma babana söylücem alsın teli elinden :D
pcden kaldırıyoz telle uğraşıyo ne iş anlamadım ben :D

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
:D Pederde dayasın odunu :D

Üniversiteyi kazanmam lazım ama yha. Pederin sözü var araba alacam.Şimdiden begenmeye başladım :D

BMW e30 <3 ya da Honda Civic 1.6 İES V-Tech

Konuyla ne alakası varsa artk :D

----------Eklendi @ 19:40:00 ---------- Yazıldı @ 19:39:10 ----------

aloo bırak ufak at :D başını testten kaldıramıyormuş muş muş :D
ula burda ne işin var git test çöz kafamı bozma babana söylücem alsın teli elinden :D
pcden kaldırıyoz telle uğraşıyo ne iş anlamadım ben :D

Sözde hoca banada ders programı vermiş suanda ders çalışyorum :D Ama mantıklı olun anne ve baba evde yokken siz yasaklara ragmen pc açmazmısınız :D

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
:D LiseliyizForever :D

8. Sınıftayken 90 dan aşağı ortalamam yoktu. lise 1 de daha ilk yazılılardan en yüksek 60 :D 2 tane 31 olan yazılım ve 1 tanede quizim var :D

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler ben bu işlerden anlayan ki symbiandan meego ya qt ile yazılmış programları port eden bir abiyle görüştüm zor iş onlar dedi ama bir yardım isterseniz edebilirim dedi

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
fatih54102

fatih54102

Üye
Symbian Port Wordpress Kurulmuştur; [Site değil sadece haberler yayımlanacak]

[/URL]
Ben port işinde elimden geldiğince yardım ederim, port yapmaya başlayana kadar hafıza kartı genel temizleyici üzerine çalışıyorum, peşpeşe tarayacak sorunları söyleyecek felan neyse.

Desteğe hemen gelmek için;

Direk connecte basın beni görürsünüz zaten.

----------Eklendi @ 20:30:53 ---------- Yazıldı @ 20:28:40 ----------

NOT: Msnsi olmayanlar verdiğim linke gelsin olmayanlar facebook kullanmayanlar yukarıdaki link.

spartuas

spartuas

Üye
Eğer bu işler tam anlamıyla yoluna girerse hazırdır :D

fatih54102

fatih54102

Üye
oha kim aldı :D

----------Eklendi @ 21:12:00 ---------- Yazıldı @ 21:06:28 ----------

şimdi anladım cocc alınca oda otomatik com u almış :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
cem koçum dolaş dolaş ya :D Lise 1'de ne portu bi tarafını zor kurtarırsın, portla uğraşma sen dersine çalış ;) Herkes Atılmışda bu işle ilgisi bilgisi olmayanlarm Youtubede ki QT Kanalına bakında program nasıl yazılır görün. Kodlar hazır olmuyor kendi aklınızdan yapıp yazmanız gerek. Ben yparım demekle olmuyor, heleki birde gameloft oyunlarını portlayacaz diyorsunuz, optimizasyonu nasıl ayarlayacaksınız, diğer cihazlarda büyün görev işlemcinin ama symbianda gpu ya da yer vermek gerek ve ram optimizasyonu sağlamak gerek, çünkü ram kısıtlı. Angry Birds tarzı oyunları portlamak daha iyi olur. Hem biraz daha kolay hemde Gideri Var :)

Uruloki

Uruloki

Üye
tuzlca zaten pat diye oyun demiyoruz önce uygulamalar ki dediğim gibi konultuğum abi de bunun çok zor bir iş olduğunu söykedi ki onlar qt programı çeviriyor bize göre çok daha kolay bir olay

TheMadness

TheMadness

Üye
cem koçum dolaş dolaş ya :D Lise 1'de ne portu bi tarafını zor kurtarırsın, portla uğraşma sen dersine çalış ;) Herkes Atılmışda bu işle ilgisi bilgisi olmayanlarm Youtubede ki QT Kanalına bakında program nasıl yazılır görün. Kodlar hazır olmuyor kendi aklınızdan yapıp yazmanız gerek. Ben yparım demekle olmuyor, heleki birde gameloft oyunlarını portlayacaz diyorsunuz, optimizasyonu nasıl ayarlayacaksınız, diğer cihazlarda büyün görev işlemcinin ama symbianda gpu ya da yer vermek gerek ve ram optimizasyonu sağlamak gerek, çünkü ram kısıtlı. Angry Birds tarzı oyunları portlamak daha iyi olur. Hem biraz daha kolay hemde Gideri Var :)

Oyundan başlamak gereksiz. Neden bir uygulamadan başlamıyoruz? Mapping i türkçeye çeviriyorum şuan foruma bölüm bölüm atacağım.

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler siz artık baya işi ilerletmişssiniz
helal olsun

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bende İşte Bunu Demeye Çalışıyorum ya Zaten; İleride Çok İlerletseniz Bile HD oyunlarla Uğraşmak Gereksiz, Bu Yüzden 2D Şirin ZAman Geçirici Güzel Oyunlarla Uğraşmak Daha İyi, Ve Onalra Oranla Daha Kolay. Çünkü Symbian'a Optimize Etmek Pek Kolay Olmaz, Çok Sınırlı Ama Şimdi iPhone 3Gs'e Olan Oyunları Çevirebilirsiniz Çünkü S^3 Cihazları 3Gs'den Güçlü.

spartuas

spartuas

Üye
Bu işe en kolaydan başlayıp zora doğru gitmek daha mantıklı.

SilentOne

SilentOne

Üye
ama biliyonuzki bizm türkler herzamn zordan başlar kolayda takılır :)