Maxicep Port Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

fatih54102

fatih54102

Üye
port işinde assembly lazım. Ida pro ile herşeyin assembly kodunu öğrenip portlayabiliriz. Pro sürümü için pm atın.

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
Beyler facebook grubunu kurdum. Kapalı Grup.İstek atın sabaha onaylarım en geç.Ve bu arada lütfen grupta konuşurken parantez içinde maxicepteki nickinizide yazın kim oldugunuzu bilelim :)

Bu arada grubun adını FixPort yaptım kardeşimin aklına geldi :D şimdilik böyle :D

Lütfen paylaşımları buradan yapın.Burdada sayfa başına az bi yorum yeri kaldıgı için karışıklık oluşuyor !

m542tf

m542tf

Üye
tweteer da isteriz face kullanmayanlar için ben dahil

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
tweet mi ? :D Aramızda facesi olmayanlar var.Msn kullanıyorlar.Onlar içinde sorun olacak.

Ben öncelikle facede yoğunlaşalım derim.Orası iş görür bence. Dha sonra msn ve tweet :)

Ya da ben ücretsiz siteler biliyorum 5 dkkada bize özel bir forum y da portal kurabilirim.Basit iş.Yardımcı olacak adam bulduktan sonra :)

Bir arkadaş vardı.Kodlarla aram iyi diodu int. yavaş eski sayfalara gidip bakamıyorum.Onada oranın sorumlulugunu veririz.

--

Hatta hemende yapabilirz bunu. ( ) veya ( ) Bunlar gibi bişe yapabilirim.

Asteroid9

Asteroid9

Üye
oooo bu iş tamam desene :)

cemsidar

cemsidar

Üye
    Konu Sahibi
inş öle

chill35

chill35

Üye
Beyler Maxicep için bence bir port grubu kurulmalı symbian 3 için özellikle.Bunla ilgili bi bilgim yok ama elbet bilgisi olan arkadaşlar verdır.Bu arkadaşlar toplanıp bir Portlama Grubu kursada kurtulsak şu çileden.Nasıl yapıldıgını bilmesemde zor iş oldugunu tahmin etmek kolay ama birlikten güç doğar değil mi.Bu konu altında arkadaşlar kendilerini belirtmeleri ve bu konu aracılığıyla toplanmalarını isterim beyler. Bana katıldıgınıza eminim. Bu arada bu konuda forum yetkililerindende yardımda bulunmalarını taleb ediyorum.Mesela ayrı bir bölüm açıp orada onlara yetki verebilirler.

Kendimi tam ifade edememedim artık ne kadarı anlaşılırsa !

Bu arada bi düşünsenize oyun portlıyacaksınız. Oyunun açlış yerine (örn) Gameloftun G amleminden sonra Maxi cep in amblemi çıkıyor ve altında portlayanın imzası.Türkiyede meşur olmazlarsa şe*efsizim :D

dava açar gameloft isim hakkını kullanamazsın ama anlaşırsan gameloftla portlar portlar satarsın.

spartuas

spartuas

Üye
İlgi çok olacak bu iş hade be :D

Castiel91

Üye
Ben de çok iyi bilmesem de çalışır öğrenirim. Qt ye çok meraklıyım adamlar eğitimini de koymuş. İngilizce okuyorum ünide eğitim dosyalarını çeviririm türkçeye hem ben de öğrenirim hem de bi adım atmış oluruz arkadaşlar ben de varım her türlü.. Forumda gün boyu boş boş biri bişey yapmışmı, firmalar oyun çıkarmışmı bla bla bakmaktansa hareket etmenin zamanı diyorum. Bu portlama işini herkesin yapabileceği bi dilden hazırlayıp sayfalarca koyarsak buraya mesela "symbian belle nasıl yüklenir" konusunda olduğu gibi resimli bakın bakalım kimse diyomu bidaha symbian öldü filan diye.. Bu dediğim iş baya zor arkadaşlar tabiki ama imkansızmı sizce? Bişeyi yapmak için öğrenmek gerekir. Kimse anasının karnından c++ qt kullanarak çıkmıyor. Moderatör arkadaşlardan ben de rica ediyorum bi symbian geliştirici kısmı açınız ayrıca çünkü bi ad altında olmadan bu iş yürümez. Adam yok diyosunuz ama zamanla olur o iş arkadaşlar insanlar icraat görünce dahil olur bu tür işlere..

Castiel91

Üye
biraz göz gezdirdim arkadaşlar önümüzdeki haftaya kadar iostan app portlamak için bilmemiz gereken çoğu şeyi türkçeye çevirip anlaşılır bir şekilde ayrıntılı paylaşıcam burda. Moderatör arkadaşlar da bi baksalar iyi olucak.. Enazından bi bölüm yapsalar facebookla olcak iş gibi görünmüyor bu.. Kaç kere gireriz ki face e haksızmıyım? Symbian 3 bölümüne bir de zamanla oluşacak kategoriler içeren geliştirici bölümü açsalar hiç fena olmaz. Girer bakar insanlar. Süreklilik sağlanır.. İlgilenirseniz teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar

fatih54102

fatih54102

Üye
arkadaşlar saçmalıyosunuz. Kaynak kod elimizde olmayacakki portlayalım . Ya qt ve assembly ile yapabiliriz. Bunun .içinde c++ ve assembly bilgisi lazım. Sis veya sisx dosyalarının assembly kodlarını öğrenen tek programda ida pro dur. Dikkat edin nettekilerin çoğu virüslü . Kısacası gerekli araçlar : qt ve c++ bilgisi. Assembly bilgisi.çalışan bir beyin :d.

----------Eklendi @ 08:54:39 ---------- Yazıldı @ 08:52:48 ----------

ida pro arm işlemciyle çalışanıda destekler. Ayrıca örnek vereyim umu nokia hacki yapan coderus umu virüs programını bu şekilde hacke çevirmiştir.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet bende kaynak kodu nereden bulucaz diyorum zaten çünkü onu bulduktan sonra qt creator e atıp ekram çözünürlüğü, alt tab ve üst tab gibi şeyler değişecek yol haritasında bir kaç daha var tabi sonra qt crearor de build yaptın mı hatta hata bile buldurup simulasyona dahi sokabiliriz ama kaynak kodu nasıl bulucaz tamam millet forumda paylaşmış oyunu okey indirdik de nasıl bulucaz ben olayın orasındayım

----------Eklendi @ 09:22:27 ---------- Yazıldı @ 09:20:04 ----------

fatih qt creator ile yapılacak bir olay bu yani onda olay çok basit birkaç değişiklşk yapıp dört sisteme(yakında wp7 de qt gelecek onun için işimiz kolaylaşabilir) çevirebilirsin

fatih54102

fatih54102

Üye
evet. Zaten port için başka sansınız yok mecbur qt. Ama portladıktan sonra mesela açılışta maxicep yazması için kaynak kodu olmadığı için assembly gerekir. Asıl zor olan portlama işi qt kullanımını çok iyi bilmek lazım

----------Eklendi @ 11:16:47 ---------- Yazıldı @ 11:15:18 ----------

eğer birisi paypaldan 3 tl atarsa .in li site açabiliriz. Önce birkaç port deneyelim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya site açmaya gerek yok ki yani açmak için paraya gerek yok subdomain alırız free hosting ler zaten var onlar basit işler önemli olan dediği gibi kaynak kod olması

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Beyler PES 12 Çıkmış android'e onu portlayın ilk önce :D

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen bnde istiyom başlayak yha portlamaya

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bence herkes birbirine skype hesabını versin ordan güzelce anlaşarak portlarsınız :)

Uruloki

Uruloki

Üye
bence en iyisi msn sürekli açık çünkü orası