Tamam da yönetimden istediğiniz nedir? Ona göre cevap vereyim.![]()

Tamam da yönetimden istediğiniz nedir? Ona göre cevap vereyim.![]()
Sözün kısası, Böylesi bir maxicep ortamında Teknolojiden biraz uzaklaşıp,Site-kullanıcı, yönetici-kullanıcı ilişkisini biraz daha geliştirmeye yönelik konular açılmalı
Sevgili arkadaşım konu dışında, gereksiz mesajlarda ve maxiyarışmalarda bunu yapıyoruz sendd katılabilirsin. Bırde sosyal gruplarımız var
Madem başka siteye takılıyorsun neden buradasın anlamış değilim![]()
salih konuya süper açıklama getirmiş ,galiba senin söyledigni demek istiyorSalih Baba™;1461128' Alıntı:Heralde yöneticilerimizin(Adminler Özellikle)sohbet olacak bölümlere konu açıp üyelerle o konularda konuşmasını ve kaynaşmasını öneriyorsun.....

vay be Adem benim düşüncelerimi yazmışşsın yoksa biz kardeşmiyiz...Aramızdaki sınırların kalkması, kaynaşabilmemiz ve arkadaşlık ortamları kurabilmemiz için yetreli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bunlara ulaşabilmek gerekir. Arkadaşlarımızın konuda bahsettiği gibi, sosyal gruplarımız var, messenger adreslerimiz profillerimizde var, biz messenger da bizi ekleyen kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz ve oradan da sohbet edebiliyoruz. Hatta daha da ötesi MSN gruplarımız var. Daha daha ötesi buluşmalarımız var. Bence internet ortamında yapılabileceklerin en iyisi budur. Fikrinize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü yönetim ve üyeler zaten kaynaşmış durumda. Bknz imzam... Saygılarımla.