C01aY
Üye
Aramızdaki sınırların kalkması, kaynaşabilmemiz ve arkadaşlık ortamları kurabilmemiz için yetreli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bunlara ulaşabilmek gerekir. Arkadaşlarımızın konuda bahsettiği gibi, sosyal gruplarımız var, messenger adreslerimiz profillerimizde var, biz messenger da bizi ekleyen kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz ve oradan da sohbet edebiliyoruz. Hatta daha da ötesi MSN gruplarımız var. Daha daha ötesi buluşmalarımız var. Bence internet ortamında yapılabileceklerin en iyisi budur. Fikrinize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü yönetim ve üyeler zaten kaynaşmış durumda. Bknz imzam... Saygılarımla.
Tamam işte, sohbet amaçlı Msn grubu diyorsunuz ya, ordada pek fazla kişi yok, bende dahil en fazla 5-10 arası kişi online oluyo.Şimdi o Msn Sohbet Odasının yöneticileri diyecektir ; (yeni üye olanları almıyoruz, en az şu kadar mesaj sahibi olanları alıyoruz, belirli bir rütbeye gelmiş kişileri alıyoruz )Diye...Evet haklılar.Çünkü bu şartlara sahip olmayan üyeler genelde Msn odasında hep sorun çıkarıyomuş.
Bu şartlara sahip olmayan üyeleri boşverdik.Toplamda sohbet odasında 22 kişi war.Üstelik online sayısıda yukarıda söylediğim gibi en fazla 5-10 kişi.Pekala FOrumumuzda 100'ü aşkın belirli bir rütbeye gelmiş üyeler ve yöneticiler neden sohbet odasına gelmiyolar????

`