Maxicep Ortamı

Sponsorlu Bağlantılar

Bana katılıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Aramızdaki sınırların kalkması, kaynaşabilmemiz ve arkadaşlık ortamları kurabilmemiz için yetreli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bunlara ulaşabilmek gerekir. Arkadaşlarımızın konuda bahsettiği gibi, sosyal gruplarımız var, messenger adreslerimiz profillerimizde var, biz messenger da bizi ekleyen kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz ve oradan da sohbet edebiliyoruz. Hatta daha da ötesi MSN gruplarımız var. Daha daha ötesi buluşmalarımız var. Bence internet ortamında yapılabileceklerin en iyisi budur. Fikrinize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü yönetim ve üyeler zaten kaynaşmış durumda. Bknz imzam... Saygılarımla.

Tamam işte, sohbet amaçlı Msn grubu diyorsunuz ya, ordada pek fazla kişi yok, bende dahil en fazla 5-10 arası kişi online oluyo.Şimdi o Msn Sohbet Odasının yöneticileri diyecektir ; (yeni üye olanları almıyoruz, en az şu kadar mesaj sahibi olanları alıyoruz, belirli bir rütbeye gelmiş kişileri alıyoruz )Diye...Evet haklılar.Çünkü bu şartlara sahip olmayan üyeler genelde Msn odasında hep sorun çıkarıyomuş.

Bu şartlara sahip olmayan üyeleri boşverdik.Toplamda sohbet odasında 22 kişi war.Üstelik online sayısıda yukarıda söylediğim gibi en fazla 5-10 kişi.Pekala FOrumumuzda 100'ü aşkın belirli bir rütbeye gelmiş üyeler ve yöneticiler neden sohbet odasına gelmiyolar????

Ozan

Ozan

Admin
Yönetimle üye arasında en seviyeli dengelerin oldugu forum sitesiyiz belki de çünkü buna çok önem veriyoruz. Yöneticiler buna göre seçiliyor ve buna göre davranmasını saglıyoruz. Yönetim içi kurallarımız da var tıpkı forum kuralları gibi ve buna yeni yöneticilerin alışma süreci dısında birçok yöneticinin uydugunu söyleyebilirim.

Üyeler arasında çok seviyeli, sıcak bir ortam var burası kesin. Bu tamamen kisiye yönelik bir olgu ve kisilerin kendi kisilikleri sıcaklıkları ve yardımlasma, konusma ve sohbet vs. arzuları ve kabiliyetleri ile alakalı. Ama sitemizde üyeler arasında hiç fazlaca sogukluk hissetmedim ve görmedim de

Yönetici - üye iliskisinin, üye - üye iliskisi gibi olmasını bekleyemeyiz zira yöneticiler bazen kurallar gereği üzücü, sıkıcı yada herkesin işine gelmeyecek kararlar verebilmeli ve bunun arkasında duracaktır bu yüzden üyelerin de bu kararlara saygılı ve anlayıslı olması adına yöneticinin bu durumda bir üstlüğü bulunacaktır. Onun dısında, konu dısı bir konuya yazılan normal bir cevapta, yönetici üye , renk ayrımının olmasını, hissedilmesini ve yansıtılmasını kesinlikle dogru bulmuyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
Tamam işte, sohbet amaçlı Msn grubu diyorsunuz ya, ordada pek fazla kişi yok, bende dahil en fazla 5-10 arası kişi online oluyo.Şimdi o Msn Sohbet Odasının yöneticileri diyecektir ; (yeni üye olanları almıyoruz, en az şu kadar mesaj sahibi olanları alıyoruz, belirli bir rütbeye gelmiş kişileri alıyoruz )Diye...Evet haklılar.Çünkü bu şartlara sahip olmayan üyeler genelde Msn odasında hep sorun çıkarıyomuş.

Bu şartlara sahip olmayan üyeleri boşverdik.Toplamda sohbet odasında 22 kişi war.Üstelik online sayısıda yukarıda söylediğim gibi en fazla 5-10 kişi.Pekala FOrumumuzda 100'ü aşkın belirli bir rütbeye gelmiş üyeler ve yöneticiler neden sohbet odasına gelmiyolar????

MSN grubu için şunu söyleyebilirim;

Bazen MSN grubunda mesajlaşmalar görüyorum ve şu şekilde oluyor;

- Slm

- A.S

- A.S

- A.S

Bu kadar. Başka yazılan birşey yok. Üyeleri mesaj yazmaya teşvik edici konuşmalar yapılmıyor. Sadece slm, A.S demek için de girmek olmuyor. Sohbet derseniz her zaman varız. Ama sevmediğim bu tip kısaltmalar kullanılacak ise ben pek mesaj yazmıyorum

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi

MSN grubu için şunu söyleyebilirim;

Bazen MSN grubunda mesajlaşmalar görüyorum ve şu şekilde oluyor;

- Slm

- A.S

- A.S

- A.S

Bu kadar. Başka yazılan birşey yok. Üyeleri mesaj yazmaya teşvik edici konuşmalar yapılmıyor. Sadece slm, A.S demek için de girmek olmuyor. Sohbet derseniz her zaman varız. Ama sevmediğim bu tip kısaltmalar kullanılacak ise ben pek mesaj yazmıyorum

Tamam size diyecek laf bulamıyorum

Lina_TR

Lina_TR

Üye
İyide be bazen soruyorum hayat nasıl gidiyor başlıyoruz konuşmaya msn grupda sorun yok :oke:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:( `

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu amacına ulaştığı için kilitlendi.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt