Yaşatmak yazcaktın heralde 😁yalatmak
o zaman da yukarı çıkmıyor o konuları neden yukarı çıkmayacak şekilde ayarlamışlar ?Bizim böyle konular vardı ya sene 2015-2017 ben ne zaman üye olmuştum ya . Genc007 @Baydırman, Kartal @SoulsEagle ve Testere @turksaw çalıştırıyordu.
Ulen ne muhabbetler dönerdi . Hindimiz vardı .
Ah ah geriye kala kala @Baydırman kaldı.
Ha bu konu buraya olmaz . Deneme-gereksiz alanına olur . @Admin konuyu taşıyabilir misiniz?
kesinlikle konyaklı yazım hatası olmuş 🥰 t9 işte@Baydırman
Mesaj birleştirildi:
Yaşatmak yazcaktın heralde 😁
herkese günaydınlarne yalıyoruz olur olur yeriz ne varsa
günaydın değil lütfen.hayırlı sabahlarherkese günaydınlar
Konyak : içinde az miktarda alkol bulunankonyaklı
Siz yada biz yok, büyük Türk milleti var. Bugün değil, hergün bizim sözümüz geçer. Mekanın sahibi geldi, dedeleri pistten alalımMaxicep kültürünü harlatmak için size çayocağı açtık. @MAERKEK @PALA. çaylar bugünlük bizden ☕️
oo hoşgeldin abi. sen varken bize söz düşmez. ama şunu da unutma büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür.Siz yada biz yok, büyük Türk milleti var. Bugün değil, hergün bizim sözümüz geçer. Mekanın sahibi geldi, dedeleri pistten alalım
Büyüklük Allah'a mahsustur. Biz gideceğimiz yeri, söyleyeceğimiz sözü biliriz, siz rahat olunoo hoşgeldin abi. sen varken bize söz düşmez. ama şunu da unutma büyüğünü bilen büyüğünden büyüktür.
sonuçKonyak : içinde az miktarda alkol bulunan
Bi içecektir
tıbbi amaçla kullanıldığında helal olup
hasta olduğun için içmiştin dimi ama şapşiiktıbbi amaçla kullanıldığında helal olup
öteki türlü her daim haram dır
ben de zamanında içimiştim tadını merak edip
dili mi sızlatıp uyuşturmuştu
Yoo tadına bakmak için içmiştim 😁hasta olduğun için içmiştin dimi ama şapşiik
o zaman hak ettinYoo tadına bakmak için içmiştim 😁