Maxicep Ortamı

Sponsorlu Bağlantılar

Bana katılıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Ortamı
Admin Negative'a katılıyorum.Konu edit...

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Tamam da yönetimden istediğiniz nedir? Ona göre cevap vereyim. :):):)

turkordu

turkordu

Üye
Zaten yapıldığını düşünüyorum.Ne anlamda bir paylaşım anlayamadım?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
amacın ne arkadaşım yazdığından bişey çıkartamadım ben. kimle ne gibi sohpet kurmak istiyosun ki? zaten kaynaşmıyomuyuz.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Türkçemiz bertaraf :cnfsd:

:):)

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Tamam da yönetimden istediğiniz nedir? Ona göre cevap vereyim. :):):)

Konuda yazdığım üzere
Sözün kısası, Böylesi bir maxicep ortamında Teknolojiden biraz uzaklaşıp,Site-kullanıcı, yönetici-kullanıcı ilişkisini biraz daha geliştirmeye yönelik konular açılmalı

Yani, bu tür kategoriler daha da geliştirilmeli, bunların üzeriinde bir çalışma yapılmalı.Demek istediğim bu kadar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Sevgili arkadaşım konu dışında, gereksiz mesajlarda ve maxiyarışmalarda bunu yapıyoruz sendd katılabilirsin. Bırde sosyal gruplarımız var

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yöneticilerimizle birebir görüşmek isterseniz de, kim ise o arkadaş pm atarsınız telefon ile veya yeteri kadar güven var ise duruma göre yüzyüze dahi görüşülen durumlar olmuştur. Kimseden çekinmeyin. :oke:

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili arkadaşım konu dışında, gereksiz mesajlarda ve maxiyarışmalarda bunu yapıyoruz sendd katılabilirsin. Bırde sosyal gruplarımız var

Tamam arkadaşım, işte ben bu forumda pek yönetici-kullanııcı ilişkisini iyi düzeyde göremiyorum, Evet benimde başka bir forumda belirli bir rütbeye gelmiş kullanıcı hesabım war.BEnce bir siteyi ayakta tutan kullanıcılardır we bana görede sitedeki memnuniyet herşeyden önce gelir.Ben burda sömüren ilişkisinden pek fazla birşey göremiyorum,

iyi akşamlar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Madem başka siteye takılıyorsun neden buradasın anlamış değilim :)

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Heralde yöneticilerimizin(Adminler Özellikle)sohbet olacak bölümlere konu açıp üyelerle o konularda konuşmasını ve kaynaşmasını öneriyorsun.....

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1461128' Alıntı:
Heralde yöneticilerimizin(Adminler Özellikle)sohbet olacak bölümlere konu açıp üyelerle o konularda konuşmasını ve kaynaşmasını öneriyorsun.....
salih konuya süper açıklama getirmiş ,galiba senin söyledigni demek istiyor :hmmm

Odysseus

Odysseus

Üye
Aramızdaki sınırların kalkması, kaynaşabilmemiz ve arkadaşlık ortamları kurabilmemiz için yetreli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bunlara ulaşabilmek gerekir. Arkadaşlarımızın konuda bahsettiği gibi, sosyal gruplarımız var, messenger adreslerimiz profillerimizde var, biz messenger da bizi ekleyen kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz ve oradan da sohbet edebiliyoruz. Hatta daha da ötesi MSN gruplarımız var. Daha daha ötesi buluşmalarımız var. Bence internet ortamında yapılabileceklerin en iyisi budur. Fikrinize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü yönetim ve üyeler zaten kaynaşmış durumda. Bknz imzam... Saygılarımla.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu arada söylemeyi unuttum PM atarak görüşme ya da yardım isteğinde bulunan kimseyi de geri çevirmiyoruz

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Aramızdaki sınırların kalkması, kaynaşabilmemiz ve arkadaşlık ortamları kurabilmemiz için yetreli donanıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Sadece bunlara ulaşabilmek gerekir. Arkadaşlarımızın konuda bahsettiği gibi, sosyal gruplarımız var, messenger adreslerimiz profillerimizde var, biz messenger da bizi ekleyen kimsenin isteğini geri çevirmiyoruz ve oradan da sohbet edebiliyoruz. Hatta daha da ötesi MSN gruplarımız var. Daha daha ötesi buluşmalarımız var. Bence internet ortamında yapılabileceklerin en iyisi budur. Fikrinize saygı duyuyorum ancak katılmıyorum. Çünkü yönetim ve üyeler zaten kaynaşmış durumda. Bknz imzam... Saygılarımla.
vay be Adem benim düşüncelerimi yazmışşsın yoksa biz kardeşmiyiz...:ehe:ehe
Adem'e kesinlikle katılıyorum maxicepte herşey mümkün kaynaşma ,arkadaşlık... 3 nokta.

Odysseus

Odysseus

Üye
İkinci mesajımı yazarken sende mesajını yazıyormuşsun o sırada. Yoksa yoksa nayır biz kardeş olmalıyız :kop:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt