hadi ne zamn başlıyooo :D
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Biz başlıyoruz da seni alamıyoruz yarışmaya malesef, uyarı puanı olanlar yarışmaya dahil edilemiyorlar
Biz başlıyoruz da seni alamıyoruz yarışmaya malesef, uyarı puanı olanlar yarışmaya dahil edilemiyorlar
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Ulan şaka yapıyorum Konu onay bekliyor açıldığı anda oylama başlayacak Başta öyle yazdığımı okuyorsun da diğer sayfayı neden okumuyorsun
Ulan şaka yapıyorum Konu onay bekliyor açıldığı anda oylama başlayacak Başta öyle yazdığımı okuyorsun da diğer sayfayı neden okumuyorsun
Necmati Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Ulan şaka yapıyorum Konu onay bekliyor açıldığı anda oylama başlayacak Başta öyle yazdığımı okuyorsun da diğer sayfayı neden okumuyorsun Genişletmek için tıkla ... yav kardeşim kalbime indi.....
TuRkiShCowboy' Alıntı: Ulan şaka yapıyorum Konu onay bekliyor açıldığı anda oylama başlayacak Başta öyle yazdığımı okuyorsun da diğer sayfayı neden okumuyorsun Genişletmek için tıkla ... yav kardeşim kalbime indi.....
Necmati Üye Mert' Alıntı: Yarışma ertesi güne sarkçak heralde Genişletmek için tıkla ... hafta sonu olsa daha güzel
Mert' Alıntı: Yarışma ertesi güne sarkçak heralde Genişletmek için tıkla ... hafta sonu olsa daha güzel
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Mert' Alıntı: Yarışma ertesi güne sarkçak heralde Genişletmek için tıkla ... Oylamaya bugün geçmemiz gerekmiyor, öyle bir zorunluluk yok ... Bugün sadece katılımların bittiği gün... Oylama yarın da olsa olabilir sorun yok yani
Mert' Alıntı: Yarışma ertesi güne sarkçak heralde Genişletmek için tıkla ... Oylamaya bugün geçmemiz gerekmiyor, öyle bir zorunluluk yok ... Bugün sadece katılımların bittiği gün... Oylama yarın da olsa olabilir sorun yok yani