Maxicep MaxiLig 2008-2009 Sezon Fikstür-Puan Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?

Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada iki yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..

en yakın rakibimle aramda 4 puan fark olduğundan. 1er yenilgi alsalar bile şampiyon olurumm..:)

kyoman

kyoman

Üye
Şampiyon olmak için hep Canturgay'ın puan kaybetmesini bekliyordum ve umduğum gibi HellBoy'a puan kaptırdı . Artık kimsenin paun kaybetmesine bakmıyacağım. Canturgay topu bana attı ve son vuruşun benim yapmamı istedi , bunuda en iyi şekilde değerlendirecem .

canturgay

canturgay

Üye
Şampiyon olmak için hep Canturgay'ın puan kaybetmesini bekliyordum ve umduğum gibi HellBoy'a puan kaptırdı . Artık kimsenin paun kaybetmesine bakmıyacağım. Canturgay topu bana attı ve son vuruşun benim yapmamı istedi , bunuda en iyi şekilde değerlendirecem .
hayırlısı olsun bakalım dostumm..:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?

Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada iki yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..

en yakın rakibimle aramda 4 puan fark olduğundan. 1er yenilgi alsalar bile şampiyon olurumm..:)

yatırdık bütün parayı sana
batırdın bizi :D

soner1987

Üye
9. Hafta ( 24-25 Nisan)
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) 0 - 3 soner1987 (Ankaraspor)
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) 0 - 1 soner1987 (Ankaraspor)

kyoman

kyoman

Üye
9. HAFTA KARŞILAŞMALARI
1. MAÇ
kyoman (Trabzonspor):5
van_hooijdonk (Kasımpaşa):2
2. MAÇ
van_hooijdonk (Kasımpaşa):1
kyoman (Trabzonspor):1
Bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlara tşkr ederim .Gerçekten güzel hoş bir turnuva oldu heppimiz için .Bilerek veya bilmeyerek herhangi birinizin kalbini kırdıysam özürdilerim.
BİR SONRAKİ TURNUVADA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE.....

canturgay

canturgay

Üye
9. HAFTA KARŞILAŞMALARI
1. MAÇ
kyoman (Trabzonspor):5
van_hooijdonk (Kasımpaşa):2
2. MAÇ
van_hooijdonk (Kasımpaşa):1
kyoman (Trabzonspor):1
Bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlara tşkr ederim .Gerçekten güzel hoş bir turnuva oldu heppimiz için .Bilerek veya bilmeyerek herhangi birinizin kalbini kırdıysam özürdilerim.
BİR SONRAKİ TURNUVADAGÖRÜŞMEKDİLEĞİYLE.....
geçmiş olsun dostumm...:)
şimdi genel averaja mı bakılacak ikili averaja mı...?
bilgin var mı?

kyoman

kyoman

Üye
geçmiş olsun dostumm...:)
şimdi genel averaja mı bakılacak ikili averaja mı...?
bilgin var mı?
SAOL DOSTUM .
ŞİMDİ OUSAHİN YAZMIŞ :Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?

Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada tek maçta bile yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..

Buna dayanarak ben yenilgi almadım . yani hellboy ferretten 2 galibiyet almazsa şampiyon ben olurum .Yukardaki yazıya istinaden
Fakat OUSAHİN gene yazmışki:Son iki maçını kayıpsız kapattıgı taktirde Şampiyon Trabzonspor(Kyoman)Bu yazıya istinaden ise benim 1 maçı berabere bitirmem puan kaybı olarak algılanıyorsa şampiyonluğa veda etmiş oluyorum.
BANA GÖRE EĞER HELLBOY FERRET TEN 2 GALİBİYET ALAMAZSA GENEL AVARAJLA BEN LİDERKONUMUNA GEÇİP LİGİ 1 . BİTİRİYOM VE ŞAMPİYON OLUYOM ...
ARTIK YETKİLİLER NE DER BİLEMEM

canturgay

canturgay

Üye
SAOL DOSTUM .
ŞİMDİ OUSAHİN YAZMIŞ :Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?

Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada tek maçta bile yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..
Buna dayanarak ben yenilgi almadım . yani hellboy ferretten 2 galibiyet almazsa şampiyon ben olurum .Yukardaki yazıya istinaden
Fakat OUSAHİN gene yazmışki:Son iki maçını kayıpsız kapattıgı taktirde Şampiyon Trabzonspor(Kyoman)Bu yazıya istinaden ise benim 1 maçı berabere bitirmem puan kaybı olarak algılanıyorsa şampiyonluğa veda etmiş oluyorum.
BANA GÖRE EĞER HELLBOY FERRET TEN 2 GALİBİYET ALAMAZSA GENEL AVARAJLA BEN LİDERKONUMUNA GEÇİP LİGİ 1 . BİTİRİYOM VE ŞAMPİYON OLUYOM ...
ARTIK YETKİLİLER NE DER BİLEMEM

şu an için puanlar eşit.ikimizin..34 er...
(hellboy un puan kaybı yaptığını farz edersekk..)
genel averaja göre sen .ikili averaja göre ben şamp. oluyorum.ama..
hayırlısı olsun bakalımm..:)

kyoman

kyoman

Üye
Tekrar aranızda karşılaşma yapılacak derlerse .Seve seve yapmaya hazıırm :oke:

ouSahin

ouSahin

Üye
Bursaspor 2- 3 Konyaspor
Konyaspor 3-1 Bursaspor

FerreT

FerreT

Üye

Oğuz aradaki 7 farkı bul :nono:

canturgay

canturgay

Üye

son iki maç hariç puan tablosu...
genel averaja göre düzenlenmiştir..(eğer 2 li averaj geçerli ise manisa-trabzon yer değişecek :) )

FerreT

FerreT

Üye
oğuzun da dediği gibi ikili averaja değilde Genel Averaja bakılıyor..
Bu nedenle Kyoman şuan lider gözüküyor Şayet Hellboy iki maçıda kazanırsa şampiyon olur...

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Önce ikili averaj sonra genel averaj ;)
lıgın baslarında da boyle bır konu konusulmustu hatta ben sormustum puan esıtlıgı halınde ne yapılacak dıe cevap yukarda
Yıne de son soz yetkılı kısılerındır

--------------- Ekleme ---------------

Son hafta Macı

Hellboy123(Genclerbırlıgı) 2-1 Ferret(Kayserispor)
Hellboy123(Genclerbırlıgı) 0-1 Ferret(Kayserispor)

Baglantı sorunu yuzunden ıkı tarafın da macı cok zevksız gectı cunku cok takılıyordu hareketler hamleler fln gec algılanıodu Ferret ı Tebrık ederım ozellıkler 2. macta benden ıyıdı

Herseye Ragmen Guzel bır lıg oldu Katılanlara Duzenleyenlere herkeze tesekkurler..

FerreT

FerreT

Üye
Gerçekten bağlantı kötüydü oyun takılıyordu..buna rağmen maçımızı yaptık.. iki tarafta iyi oynadı..

Bu sonuçlara göre şampiyon Kyoman gibi gözüküyor yinede OğuzSahini bekliyorum..tam bi netice almak için..

canturgay

canturgay

Üye
hellboy la yaptınız mı? ferret

Üst Alt