Maxicep MaxiLig 2008-2009 Sezon Fikstür-Puan Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
Sanırım şampiyon kyoman olmuş. Tebrk ediyorum. Ayrıca maxiligin oluşturulmasında ve katılan tüm arkadaşlara tşk. turnuva boyunca çok kötü bi performans sergiledim maalesef :( Hani nasıl derler öneli olan yarışmakdı. :D türkiye kupası ve süper kupa yolunda ilerleyen arkadaşlarada başarılar diliyorum :)

FerreT

FerreT

Üye
Arkadaşlar Euro 2008 (avrupa milli takımları ) En kısa zamanda aranızda olacak..Takım ve Dengeler sağlanacak böylelikle daha zevkli bi lig yaşamış olacaz

Sizden tek isteğim buraya katılanların aynısı yeni turnuvayada katılsın ayrıca yeni gelenlerde olacaktır takım ve dengeleri bir olunca oyuncu sayısı fazla olunca lig kızışacak ve daha zevkli olacak ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
güzel olur. maxieuro2008 ::D

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Arkadaşlar Euro 2008 (avrupa milli takımları ) En kısa zamanda aranızda olacak..Takım ve Dengeler sağlanacak böylelikle daha zevkli bi lig yaşamış olacaz

Sizden tek istediğim buraya katılanların aynısı yeni turnuvayada katılsın ayrıca yeni gelenlerde olacaktır takım ve dengeleri bir olunca oyuncu sayısı fazla olunca lig kızışacak ve daha zevkli olacak ;)
Super... Takımların dengelerı sagladımı sorun cıkmaz ztn Avrupa takılarının cogu 4 yıldızlı takımlar takım secme ısı pek zor olmaz ama yınede takımlar onceden belırlenıp kura verılmesı lzm en azından ben o takımı once aldım ben bu takımı almıcaktım vs.. sorunlar olmaz dıe dusunuyorm

FerreT

FerreT

Üye
Doğru düşünüyorsun..Bu sebeple Oğuzun taktiğini alacaz herkese renk...4 yıldızlı takımlar önceden belirlenecek..Renge göre takım..

kurt bey

kurt bey

Üye
yaw 4 yıldızlı takımlar niye olsunki. Seçin 1.sınıf takımları verin hepsine bi renk olsun bitsin.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu sefer turnuva da ya düzenleyen olurum, ya da hiçbir şeye karışmam sadece oynayan olurum. Bu turnuva da çok başım ağrıdı maalesef düzenleyen olmamama rağmen. :oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bu sefer turnuva da ya düzenleyen olurum, ya da hiçbir şeye karışmam sadece oynayan olurum. Bu turnuva da çok başım ağrıdı maalesef düzenleyen olmamama rağmen. :oke:
bence Ferret ıle Beraber duzenleyen cunku sız olmayınca yurumuyor

FerreT

FerreT

Üye
yaw 4 yıldızlı takımlar niye olsunki. Seçin 1.sınıf takımları verin hepsine bi renk olsun bitsin.

Şimdi Turnuvaya katılanların sayısına göre belirleyecez..az ise 5 fazla ise mecburen 4 ve 4,5 yıldızlılar..

Salihyet

Salihyet

Üye
5 i geçer ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
arkadaşlar genel avaraja bakılarak Kyoman şampiyon oldu:) tebrik ederim arkadaşımı

ve diger katılımcılarada teşkkür ederim:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kyo son maçı unutma. Sen biliyorsun dediklerini, aramızda ama ayıp oldu yinede...

Tebrik ederim unutmuşum. :oke:

kyoman

kyoman

Üye
Kyo son maçı unutma. Sen biliyorsun dediklerini, aramızda ama ayıp oldu yinede...

Tebrik ederim unutmuşum. :oke:
Ahmet böyle tebrik edeceğine küfür et daha iyi .Ayıp olan birşey varsa senin bu yazdığın yazıdır .Son maçta ne olduysa buyur anlat neden aramızda olsun ki, nasılsa arkadaşların kafasında soru işaretleri bıraktın ve hakketten çok merak ediyom olan olayar nelerdir.?Varsa bir şikayetin buyur anlat . YOKSA BİRDERDİM O ZMN KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKMA ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ahmet böyle tebrik edeceğine küfür et daha iyi .Ayıp olan birşey varsa senin bu yazdığın yazıdır .Son maçta ne olduysa buyur anlat neden aramızda olsun ki, nasılsa arkadaşların kafasında soru işaretleri bıraktın ve hakketten çok merak ediyom olan olayar nelerdir.?Varsa bir şikayetin buyur anlat . YOKSA BİRDERDİM O ZMN KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKMA ...

En azından bir özür dilemeni bekledim. Ama sen bunu yapmadın. Kimsenin kafasında soru işareti bırakmak için yazmadım.

Olanı söyliyeyim merak etme kimsenin şampiyonluğuna gölge düşürecek değilim. İlk maçı oynadık 5-2 aldı arkadaş gayet haklı şekilde.

2. maça başladık ve 1-0 öne geçtim. 60. dk'da bağlantı koptu. Elektirikler gittiğini söyledi. Ben uzatmayla beraber 35 dk oynayalım dedim o 45 oynayacaz diye diretti. Zor durumdaydı çünkü 2 dk da kazansa karınaydı. Ben diğer arkadaşlara haksızlık olabileceğini düşündüm ve olmaz falan dedim. Sonra zaten süreyi kısalttın dedi. Bu imkansız bir şeydi ve yapmadığım, ama beni süreyi kısaltmakla itham etti.

Dedim süreyi falan kısaltmadım ama (kendi kendime) 45 oynayalım ne değişecek? Sonuç yenemedi 1-1 bitti. İstediği gibi oynadık ama bana suç attı.

Budur yani kimsenin aklında soru işareti kalmasın..

kyoman

kyoman

Üye
Evt 1. maçta sorun yaşanmadı. 2. maça gelince ilk maç gibi 1-0 öne geçti sonra birden sürenin bana kısa geldiğini anladım neyse dk 60 a geldi ve hava şartları yüzünden elektrik gitti . Tekrar maç için hazırlandık ve 45 dk oynayalım dedim yok uzatmalarla 35 dk oynuyacaz dedi ben 45 dedim bu maçın benim için önemli olduğunu söyledim ve süreninde kısa olduğunu farkkettim dedim. arkadaş yok öyle birşey falan dedi .Belki maçın heyecanına kapılarak sürenin kısa olduğunu farketmiş olabilirim düşüncesinden tmm dedim kendisinden özür diledim . Sonra bir ara hellboyla 1-0 önde olduğum maçta dk 90 da bağlantı kopmuştu ve karar olarak 45 dk oyanalım demiştik ve arkadaşla 45 dk oynamıştık Ahmetinde bir ara bir arkadaşla 70 dk da mı ne kopan bağlantıda 45 dk üzerinden tekrar oynandığını hatırlattım KENDİSİ O ZMN KİŞİLER KENDİ ARALARINDA ÖYLE KARAR VERDİLER VE 45 DK OYNANMIŞTIR DEDİ. bende ben 45 dk oyanamak istiyom dedim o HAYIR dedi ve peki dedim dediğin gibi olsun . maça başladık ben 35 dk havasıyla oynuyordum baktım 35 te bağlantıyı kesmedi saolsun 45 dk oynadık. MAÇ 1-1 SONUÇLANDI .Bu yaşanan tüm hadiseden sonra kensdisinden özür diledim kuusra bakma dedim maç heyecanına ver dedim . OK deyip olayı kapattı.
Şimdi çıkmış senden bir özür beklediğim yerde bana verdiğin cvb bak diyor . AHMET BEN SENDEN ÖZÜR DİLEDİM HERKESİN KARŞISINDA DİLEMEMİ İSTİYORSAN BÜÜYÜKLÜK BENDE KALSIN VE ÖZÜR DİLİYORUM MAÇ HEYECANINA VER DİYORUM .

kurt bey

kurt bey

Üye
Arkadaşlar birbirinizi kırmaya değmez olan olmuş keşke başta kendi aranızda halletiğiniz gibi yine ikinizin arasında kalsaydı bu mevzu. Şampiyonu tebrik edelim tadımız kaçmasın.

mservank

mservank

Üye
Tamam olmuş bitmiş tartışmaya gerek yok tekrar tebrik ederim kyoman:oke:

canturgay

canturgay

Üye
turnuvaya katılıp renk katan ve emeği geçen herkese teşekkürler...
bi sonraki turnuvada görüşmek üzere...:)

kesinleşmiş puan durumu.. :bigstar: :)

Üst Alt