kurt bey
Üye
pardon görmemişimm.Ferret ten oncekı mesajı okusana..
Super... Takımların dengelerı sagladımı sorun cıkmaz ztn Avrupa takılarının cogu 4 yıldızlı takımlar takım secme ısı pek zor olmaz ama yınede takımlar onceden belırlenıp kura verılmesı lzm en azından ben o takımı once aldım ben bu takımı almıcaktım vs.. sorunlar olmaz dıe dusunuyormArkadaşlar Euro 2008 (avrupa milli takımları ) En kısa zamanda aranızda olacak..Takım ve Dengeler sağlanacak böylelikle daha zevkli bi lig yaşamış olacaz
Sizden tek istediğim buraya katılanların aynısı yeni turnuvayada katılsın ayrıca yeni gelenlerde olacaktır takım ve dengeleri bir olunca oyuncu sayısı fazla olunca lig kızışacak ve daha zevkli olacak![]()
bence Ferret ıle Beraber duzenleyen cunku sız olmayınca yurumuyorBu sefer turnuva da ya düzenleyen olurum, ya da hiçbir şeye karışmam sadece oynayan olurum. Bu turnuva da çok başım ağrıdı maalesef düzenleyen olmamama rağmen.![]()
yaw 4 yıldızlı takımlar niye olsunki. Seçin 1.sınıf takımları verin hepsine bi renk olsun bitsin.
saol dostumarkadaşlar genel avaraja bakılarak Kyoman şampiyon oldutebrik ederim arkadaşımı
ve diger katılımcılarada teşkkür ederim![]()
.Ahmet böyle tebrik edeceğine küfür et daha iyi .Ayıp olan birşey varsa senin bu yazdığın yazıdır .Son maçta ne olduysa buyur anlat neden aramızda olsun ki, nasılsa arkadaşların kafasında soru işaretleri bıraktın ve hakketten çok merak ediyom olan olayar nelerdir.?Varsa bir şikayetin buyur anlat . YOKSA BİRDERDİM O ZMN KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKMA ...Kyo son maçı unutma. Sen biliyorsun dediklerini, aramızda ama ayıp oldu yinede...
Tebrik ederim unutmuşum.![]()
Ahmet böyle tebrik edeceğine küfür et daha iyi .Ayıp olan birşey varsa senin bu yazdığın yazıdır .Son maçta ne olduysa buyur anlat neden aramızda olsun ki, nasılsa arkadaşların kafasında soru işaretleri bıraktın ve hakketten çok merak ediyom olan olayar nelerdir.?Varsa bir şikayetin buyur anlat . YOKSA BİRDERDİM O ZMN KAFALARDA SORU İŞARETİ BIRAKMA ...