hayırlısı olsun bakalım dostumm..Şampiyon olmak için hep Canturgay'ın puan kaybetmesini bekliyordum ve umduğum gibi HellBoy'a puan kaptırdı . Artık kimsenin paun kaybetmesine bakmıyacağım. Canturgay topu bana attı ve son vuruşun benim yapmamı istedi , bunuda en iyi şekilde değerlendirecem .

Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?
Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada iki yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..
en yakın rakibimle aramda 4 puan fark olduğundan. 1er yenilgi alsalar bile şampiyon olurumm..![]()

ama bana sürprizciler oynasın diye başta uyarmadım mı..seniiii...yatırdık bütün parayı sana
batırdın bizi![]()

geçmiş olsun dostumm...9. HAFTA KARŞILAŞMALARI
1. MAÇ
kyoman (Trabzonspor):5
van_hooijdonk (Kasımpaşa):2
2. MAÇ
van_hooijdonk (Kasımpaşa):1
kyoman (Trabzonspor):1
Bu turnuvada emeği geçen bütün arkadaşlara tşkr ederim .Gerçekten güzel hoş bir turnuva oldu heppimiz için .Bilerek veya bilmeyerek herhangi birinizin kalbini kırdıysam özürdilerim.
BİR SONRAKİ TURNUVADAGÖRÜŞMEKDİLEĞİYLE.....

SAOL DOSTUM .geçmiş olsun dostumm...
şimdi genel averaja mı bakılacak ikili averaja mı...?
bilgin var mı?
SAOL DOSTUM .
ŞİMDİ OUSAHİN YAZMIŞ :Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?
Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada tek maçta bile yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..
Buna dayanarak ben yenilgi almadım . yani hellboy ferretten 2 galibiyet almazsa şampiyon ben olurum .Yukardaki yazıya istinaden
Fakat OUSAHİN gene yazmışki:Son iki maçını kayıpsız kapattıgı taktirde Şampiyon Trabzonspor(Kyoman)Bu yazıya istinaden ise benim 1 maçı berabere bitirmem puan kaybı olarak algılanıyorsa şampiyonluğa veda etmiş oluyorum.
BANA GÖRE EĞER HELLBOY FERRET TEN 2 GALİBİYET ALAMAZSA GENEL AVARAJLA BEN LİDERKONUMUNA GEÇİP LİGİ 1 . BİTİRİYOM VE ŞAMPİYON OLUYOM ...
ARTIK YETKİLİLER NE DER BİLEMEM

ben değilim dostum yawww...Tekrar aranızda karşılaşma yapılacak derlerse .Seve seve yapmaya hazıırm![]()

lıgın baslarında da boyle bır konu konusulmustu hatta ben sormustum puan esıtlıgı halınde ne yapılacak dıe cevap yukardaÖnce ikili averaj sonra genel averaj![]()
Ferret ten oncekı mesajı okusana..hellboy la yaptınız mı? ferret