Maxicep MaxiLig 2008-2009 Sezon Fikstür-Puan Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

canturgay

canturgay

Üye
Beyler şu 8. hafta karşılaşmasını düzeltin .Ben tüm umudumu canturgay vs hellboy maçına bağladım, benim için o maç çok önemli .
korkmayınn arkadaşlar ben inkar etmem yaniii..herkess te şahit oynamadık o maçıı...
düzeltilir merak etmeyinn...:):oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
korkmayınn arkadaşlar ben inkar etmem yaniii..herkess te şahit oynamadık o maçıı...
düzeltilir merak etmeyinn...:):oke:
ya sahıtlıkle alakası yok burda herkez bırbırıne guvenır sadece ufak bır yanlıslık olmus duzeltılır sonra

kurt bey

kurt bey

Üye
ben hep yenilmeye mecburmuyum,ben hep yenilmeye mahkummuyum:agla

canturgay

canturgay

Üye

7. hafta sonu itibarî ile...

FerreT

FerreT

Üye

Fikstürde yanlışlık olmuş düzenlendi.. ayrıca 7. hafta puan durumu zaten ilk sayfada mevcut..yinede tşkler turgay..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
8. Hafta macı
Beklenen mac :)

Hellboy123(Genclerbırlıgı) 4-0 Canturgay(V.Manisa)
Canturgay(V.Manısa) 1-2 Hellboy123(Genclerbırlıgı)

Salihyet

Salihyet

Üye
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) -2
ouSahin (Bursaspor) -1
---
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) -1
ouSahin (Bursaspor) -1

___

ilk maçı 1-0 dan çevirdm, güzel geçti.. ama ikinci maçı teknik aksaklıklar biraz zorlasa da 10 kişi 1-1 bitirdim, zaten prestij maçları olduğu için yenilmemeye bakıorm.. Rakibimi de tebrik ediyorum..

FerreT

FerreT

Üye
Dakika 70 de 4-0 öndeyken Soner oyundan çıktı..arkadaşının geldiğini söyledi..diğer maçıda 3-0 hükmen yenik sayılmasını istedi..fakat ben yine 2.maçın oynanması taraftarıyım

Salihyet

Salihyet

Üye
Dakika 70 de 4-0 öndeyken Soner oyundan çıktı..arkadaşının geldiğini söyledi..diğer maçıda 3-0 hükmen yenik sayılmasını istedi..fakat ben yine 2.maçın oynanması taraftarıyım

bence fazladan maç yapmanıza gerek yok ;) rakibe saygı açısından :) :bigstar:

soner1987

Üye
Ferret kusura bakma maç günüde söyledm arkadaş geldi buraya yakın bi şehirde üniversitede okuyor. Onun yanında kaldım bi kaç gün tebrik ederim seni tekrar. Açıklama yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Ama salih arkadaş üzerine düşmeyen bi konuşma yapmış bende açıklama yapma gereği duydum. Salih arkadaşım önce kendin saygılı ol istersen...

FerreT

FerreT

Üye
Ferret kusura bakma maç günüde söyledm arkadaş geldi buraya yakın bi şehirde üniversitede okuyor. Onun yanında kaldım bi kaç gün tebrik ederim seni tekrar. Açıklama yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Ama salih arkadaş üzerine düşmeyen bi konuşma yapmış bende açıklama yapma gereği duydum. Salih arkadaşım önce kendin saygılı ol istersen...

Önemli değil soner Alt + f4 tuşuna bende alışığım :) Fakat salihyeti yanlış anlamıssın iyi niyetle yaklaşmış gereksiz bi söz duellosu ortaya çıkmasın :op:

FerreT

FerreT

Üye
ilk mesajda 40 bin karakter sınırı dolduğu için lig puan tablosu ve takımlar silindi...
Bundan öte yetkim yok

Takımlar
( a ) Canturgay ( Vestel Manisaspor)

( b ) Ferret ( Kayserispor)

( c ) Salihyet (GençlerBirligi Oftaş)

( d ) kurtoglu85 ( Konyaspor)

( e ) kyoman (Trabzonspor)

( f ) van_hooijdonk (Kasımpaşa)

( g ) ouSahin (Bursaspor)

( h ) soner1987 (Ankaraspor)

( ı ) Hellboy123(Gençlerbirligi)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
8. hafta macları ne zamn guncellencek ?

Salihyet

Salihyet

Üye
9. Hafta ( 24-25 Nisan)
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) - soner1987 (Ankaraspor)
Salihyet (GençlerBirligi Oftaş) - soner1987 (Ankaraspor)

şov veya laf yetiştirme derdinde değilim ;) ama her türlü derde derman olurum ;)

ouSahin

ouSahin

Üye

Fikstürde bir hata: Kasımpaşanın 12 olan puanı 13 olcaktır..

Son maçlarıda Ekledim Şampiyonlar Belirleniyor:)

Canturgay (Vestel Manisaspor) Nasıl Şampiyon Olur ?

Trabzonspor(kyoman) ve Gençlerbirligi(Hellboy123) son haftada tek maçta bile yenilgi alırsa Canturgay Şampiyon Olur..

Trabzonspor(kyoman) Nasıl Şampiyon Olur?

Son iki maçını kayıpsız kapattıgı taktirde Şampiyon Trabzonspor(Kyoman)

Eger gençlerbirligi iki galibiyet alırsa
Trabzon Bir beraberlik Bir Galibiyet yada Bir Yenilgi Bir Galibiyet Alırsa Şampiyonlugu Rakibine Kaptırır

Gençlerbirligi(Hellboy123) Nasıl Şampiyon Olur?

Bir Üstündeki Rakibi Trabzonspor(Kyoman) 2 maçta yenilgi yada beraberlik aldıgı taktirde 2 maçı kayıpsız kapattırsa Gençlerbirligi...

Şampiyon Gençlerbirligi (Hellboy123) olur

Trabzonspor(kyoman) puan kaybetmesini beklicektir..

Vestel Manisaspor (Canturgay)
Bay

Trabzonspor(kyoman) - Kasımpaşa(van_hoijdonk)

Gençlerbirligi(hellboy123) - Kayserispor(ferret)

Üst Alt