iyavuzoz
Üye
bi kaç bilgi vereyim belli ki oyun hakkında hiç bir fikrin yok ve oyunda en sinir olduğum tiplerdensinNe dediğini anlamadım ama bu gün nautilus oynarken 30lvl bi adam iddalastı. Ws atak dedm senle vakit kaybedemem dedi. Tamam o zaman hemen btirirsn dedm. Adam en iyisi dereceli diyip duruyo. Havalı nolcak. Adam 1 kulemi alamadıadamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.
bu oyun bir "vs" oyunu değildir
en çok kill alan kişi süper oynuyor diye bir kural yoktur
oyunda 5 mevki vardır adc-apc-jungle-support-solo top bu 5 kişi oyun içinde iyi anlaşarak ve karşı takıma asla ama asla sözle sataşmayarak oyunu oynar
vs atmak isteyen çoluk çombalaklar Türkiye serverının youtube vs. gibi sitelerdeki reklamları görerek oyuna başlamıştır ve çoğunun online oyun hayatı wolfteam,pointblank,knight online,metin2 gibi oyunlarla başlamıştır
lütfen oyunu bilerek ve öğrenmeye çalışarak oyna VS atmak istiyorsan git ne biliyim wolfteam falan oyna bu oyun sana göre değildir
- - - Eklendi - - -
hayır o değil daha 30 level olmamışsın herkeşi ezeriz falan
adamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.

Vs atmak istiyorsan böyle oyunlarda atacaksın işte. Sana direk arena
Ama güzel konuşuyor, seslendirmesi hoş olmuş . Bedava diye oynamaya çalışıyorum :P