MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Ne dediğini anlamadım ama bu gün nautilus oynarken 30lvl bi adam iddalastı. Ws atak dedm senle vakit kaybedemem dedi. Tamam o zaman hemen btirirsn dedm. Adam en iyisi dereceli diyip duruyo. Havalı nolcak. Adam 1 kulemi alamadı :D adamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.
bi kaç bilgi vereyim belli ki oyun hakkında hiç bir fikrin yok ve oyunda en sinir olduğum tiplerdensin
bu oyun bir "vs" oyunu değildir
en çok kill alan kişi süper oynuyor diye bir kural yoktur
oyunda 5 mevki vardır adc-apc-jungle-support-solo top bu 5 kişi oyun içinde iyi anlaşarak ve karşı takıma asla ama asla sözle sataşmayarak oyunu oynar
vs atmak isteyen çoluk çombalaklar Türkiye serverının youtube vs. gibi sitelerdeki reklamları görerek oyuna başlamıştır ve çoğunun online oyun hayatı wolfteam,pointblank,knight online,metin2 gibi oyunlarla başlamıştır

lütfen oyunu bilerek ve öğrenmeye çalışarak oyna VS atmak istiyorsan git ne biliyim wolfteam falan oyna bu oyun sana göre değildir

- - - Eklendi - - -

hayır o değil daha 30 level olmamışsın herkeşi ezeriz falan

SIMONS

Üye
Abi niye herkes türkte acaba?

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Abi niye herkes türkte acaba?

ben ilk başladığımda eğlence açısından oynuyordum west falan bilmiyordum 21 levelda anladım oyunun önemini :D elime para geçince weste geçeceğim

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Küfretmedigim halde report yemeye de başladım hayırlı olsun, zaten feedliyorlar afk kalıyorlar bozgun yiyoruz. Son 10 oyunu bari biraz win yapayım dedim, onu da yaptırtmadılar. West de tribunal var di mi ? Haksız ban yemem ? Adam gibi orda hesap açalım, orda da türk çoktur da herhal burdan daha düzgündür.Yoksa aman lol canım lol diyip lol oynamam :D

Bu arada sanırım indirimler olmuş, Karthus 4800-->3150, Vayne 6300-->4800, Pantheon 4800-->3150, Twich 4800-->3150, Karma 4800-->3150. Aatrox da geçen 7800'den 6300 olmuştu.

Bunlar benim gördüklerim. Yanlış görmüş de olabilirim, fakir olduğum için yüksek fiyatlıları bilmiyorum :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Tribunal sisteminde banlanmana oyuncular karar vermiyor. Ban işini Riot çalışanları yapıyor. Tribunal iddaa oynamak gibi.. Banlansın banlanmasın seçeneklerini tıklıyorsun. Banlanırsa IP kazanıyorsun hepsi bu..

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
heh bak riotdan diyip saygı duyduğumuz adamlar bunlardan oluşuyor

kahraman154

Üye

bi kaç bilgi vereyim belli ki oyun hakkında hiç bir fikrin yok ve oyunda en sinir olduğum tiplerdensin
bu oyun bir "vs" oyunu değildir
en çok kill alan kişi süper oynuyor diye bir kural yoktur
oyunda 5 mevki vardır adc-apc-jungle-support-solo top bu 5 kişi oyun içinde iyi anlaşarak ve karşı takıma asla ama asla sözle sataşmayarak oyunu oynar
vs atmak isteyen çoluk çombalaklar Türkiye serverının youtube vs. gibi sitelerdeki reklamları görerek oyuna başlamıştır ve çoğunun online oyun hayatı wolfteam,pointblank,knight online,metin2 gibi oyunlarla başlamıştır

lütfen oyunu bilerek ve öğrenmeye çalışarak oyna VS atmak istiyorsan git ne biliyim wolfteam falan oyna bu oyun sana göre değildir

- - - Eklendi - - -

hayır o değil daha 30 level olmamışsın herkeşi ezeriz falan

Bak herkesi ezeriz demedm son sözlerm ewt biraz yakışıksızdı ama bu sözümün arkasndaym. Herkesi dğl ezikleri bu 1. 2.si oyunu çok iyi biliyorum. 3. Ws oyunu olmasaydı teketek ws modu olmazdı. 4.sü benim yaşadıklarımi blmiyorsun her oyunda öle ks ler yiyorumki oyunu silersin emin ol. Ben bi oyunda kha zixe bana attığı ks nin aynısını attım. Kardeş 1kez şu duyguyu tad istedm şimdi istersen söv dedm adam sadece çıkym böle ks olmaz dedi. Birbırimizi kandırmayalım ben middeyken 10000kez gang yedim belki nedn ss yok. Bu durumda feeder olmaktan report yedm çok kez siz hala cidden havanın pesindesiniz. Daha ne diyim blki 30lvl değilm ama cidden sızle ws den kastm sadece zevk ben oyunda bi adama snirlenirim çok knusma teketek atak sana ks atmak sonra oc dmek ne gösterym derım. Burda böle bi durum yok. Ayrica yine diyorum böle ks atp söven ezikleri ezerım. Eger sende bunlardan brysen nick:dragonssword. Ez beni bska bise diyemem. Çünkü ne drsem dyim sen bldğni okican

achambo

achambo

Üye
nasıl oynıyım sizce hangi karakter fln 2-3 gündür oynuyorum

kahraman154

Üye
nasıl oynıyım sizce hangi karakter fln 2-3 gündür oynuyorum
Oyunda yeni olduğundan sen master yi al bence skillerlede aran çok iyi değil tahminim. Masterle fiziksel hasar kas düz vuruşlarla 5te 5 bile yaparsın. Eğer master alırsan sana build önerim var önce savaş çızmesi sonra statik hançer sonra vahşi hydra sonra kanasusamış sonra ebedi kılıç sonra hayalet dansçı. Yatmazsın.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Bak herkesi ezeriz demedm son sözlerm ewt biraz yakışıksızdı ama bu sözümün arkasndaym. Herkesi dğl ezikleri bu 1. 2.si oyunu çok iyi biliyorum. 3. Ws oyunu olmasaydı teketek ws modu olmazdı. 4.sü benim yaşadıklarımi blmiyorsun her oyunda öle ks ler yiyorumki oyunu silersin emin ol. Ben bi oyunda kha zixe bana attığı ks nin aynısını attım. Kardeş 1kez şu duyguyu tad istedm şimdi istersen söv dedm adam sadece çıkym böle ks olmaz dedi. Birbırimizi kandırmayalım ben middeyken 10000kez gang yedim belki nedn ss yok. Bu durumda feeder olmaktan report yedm çok kez siz hala cidden havanın pesindesiniz. Daha ne diyim blki 30lvl değilm ama cidden sızle ws den kastm sadece zevk ben oyunda bi adama snirlenirim çok knusma teketek atak sana ks atmak sonra oc dmek ne gösterym derım. Burda böle bi durum yok. Ayrica yine diyorum böle ks atp söven ezikleri ezerım. Eger sende bunlardan brysen nick:dragonssword. Ez beni bska bise diyemem. Çünkü ne drsem dyim sen bldğni okican
anlamakta güçlük mü çekiyorsun trollüyor musun bilmiyorum ama gidip derslerine çalışsan iyi edersin

öncelikle oyunda hava atma gibi bir atmosfer yok
Oyunda "ws" diye bir şey yok oyun takım oyunu
tekrar söylüyorum oyundaki amaç kuleleri yıkıp karşı takımın nexusunu patlatmak bunu için de oyundaki belirli taktikleri uygulaman gerek

hala anlamıyorsan gerçekten halin içler acısı

nickini alabilir miyim bu arada?

HeavyXS

HeavyXS

Üye

Arkadaşım vs atmak oyunun türüne aykırı. MOBA . Şimdi sen 2 kişi de çok oyuncu dersin, oyunda roller var. Ben şimdilik o kadar iyi bilmiyorum ama Allah'tan senin kadar da cahil değilmişim. Her oyun bir feeder diyor bana eziksem gel vs atak diye. Gözümde onlara benzemeye başladın. İyi bir sup oyuncusuyum diyelim . Sen de iyi bir off-tank oyuncususun. Şimdi biz vs atarsak, ben ya iyi olduğum şeyi alacağım ama şansım yok yenileceğim. Veya kötü olduğum şampiyonu alacağım sen kötü oynuyorsun diyeceksin. Veya counterlayacaksın. Hadi takımın olsa, takımım iyidir desen neyse . 1vs1 de veya karşı tarafın takımsız girdiği bir oyunda artistlik yapmak ne ? Amacın ne ? Tr serveri sizden gelişmiyor arkadaş. Dur hatta hemen başka mesaj atmama kalmadan yazıyım senle vs atmıyacagım. Evet evet çok korktum, çok iyiymişsin...

Ekleme : 1e1 kısmı da eğlence için açılmıştır. Sen olayı yanlış anlamışsın .Zaten sen oyunu "ahahahaha ben iyiyim siz eziksiniz" demek için oynuyorsan oynama. Ben ne oynarsam oynayım böyle bir ihtiyacım yok. Eğlenceme bakarım. Yakında west geçecem türklerden bıktım böyle saçmalıyorsunuz. Gene eğlenceme devam edecem. Takım kötü değilse ben de asla kötü oynamam zaten. Kendimi tatmin etme ihtiyacım da yok vs istemem.

• Beğen

kahraman154

Üye
Arkadaşım vs atmak oyunun türüne aykırı. MOBA . Şimdi sen 2 kişi de çok oyuncu dersin, oyunda roller var. Ben şimdilik o kadar iyi bilmiyorum ama Allah'tan senin kadar da cahil değilmişim. Her oyun bir feeder diyor bana eziksem gel vs atak diye. Gözümde onlara benzemeye başladın. İyi bir sup oyuncusuyum diyelim . Sen de iyi bir off-tank oyuncususun. Şimdi biz vs atarsak, ben ya iyi olduğum şeyi alacağım ama şansım yok yenileceğim. Veya kötü olduğum şampiyonu alacağım sen kötü oynuyorsun diyeceksin. Veya counterlayacaksın. Hadi takımın olsa, takımım iyidir desen neyse . 1vs1 de veya karşı tarafın takımsız girdiği bir oyunda artistlik yapmak ne ? Amacın ne ? Tr serveri sizden gelişmiyor arkadaş. Dur hatta hemen başka mesaj atmama kalmadan yazıyım senle vs atmıyacagım. Evet evet çok korktum, çok iyiymişsin...

Ekleme : 1e1 kısmı da eğlence için açılmıştır. Sen olayı yanlış anlamışsın .Zaten sen oyunu "ahahahaha ben iyiyim siz eziksiniz" demek için oynuyorsan oynama. Ben ne oynarsam oynayım böyle bir ihtiyacım yok. Eğlenceme bakarım. Yakında west geçecem türklerden bıktım böyle saçmalıyorsunuz. Gene eğlenceme devam edecem. Takım kötü değilse ben de asla kötü oynamam zaten. Kendimi tatmin etme ihtiyacım da yok vs istemem.

Asıl anlamıyorsunuz ws oyunu dğl ws modu var dedm zaten brda wsden kastm zevk te dedm ama ters gdnlere ws atak dyorum dedm ama yok siz körsünüz. En sondda ben ne drsem bldğnizi okycanz dedim doru çktı. Nese nicki 3. Kez veryorum heavX : DRAGONSSWORD .

- - - Eklendi - - -

Ve hala eziklerden kastımı anlamadın demi. valla ne diyim helal olsun.Tekrar dyorum ezkten kastm sen yada 1lvlik bri dğl. Ezikten kastım ks atıp söven, feedleyip takıma küfür eden, benle ters giden (ben 0a 5 oYnarken bana küfür edip oyunun sonunda 14e 13 olduğumda sesi kesilen) en önemlisi takıma sen oyunumu blyon dyp ws atalım diyen ve 2nizsnz tekim diyen. Bu arada bu son maddede 3e 3 oynadk yani takım oyunu ;) benmde arkadaşlar var. Yine dyorum isterseniz ZEVK için ws atalm 5v5 3v3 1v1 2v2 4v4 farketmez.

- - - Eklendi - - -

şunuda ekliyim takımım zaten var hatta heralde 10kisi ark. Var sürekli pvp oynadğmız.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
promosyon serilerine geçtim :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
Neverwinter PvP :pro: Vs atmak istiyorsan böyle oyunlarda atacaksın işte. Sana direk arena

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Nasus nasıl bir champdır arkadaş. Hybrid tank mısın nesin. Nereye çekersen oraya gidiyor :D Gezgin çizmesi + efsun çeviklik, buzdoğan eldiven ve warmog'un zırhı alıp bıraktım. Oyun bitiminde 5.5k para vardı. Hydra mı alsam, nashor's tooth mu çıksam. Karar veremedim . AP tank gibi duruyor. Pasifi ve q'su var. Ap kassan o kadar skill yok. Tank kassan o kadar tankımsı alistar gibi skilleri yok . Kaçmak için skill yok ( w tek hedefi vuruyor ) Bir anlayamadım gitti :) Ama güzel konuşuyor, seslendirmesi hoş olmuş . Bedava diye oynamaya çalışıyorum :P

Bir iki adam da toplamaya başladım oyunlardan, 20-25 tane güzel oynayan adam bulsak tamamdır hep takımlı gireriz :D Adam sorunu olmasa server fark etmeyecek, ama türkiyede eşleştirmenin verdiği adamlarla oynanmaz.

Bir soru sorayım hemen, bu elise rankedde banlanıyor falan diyorlar. O ban ne ? Elise oynayan adam banlanmıyordur herhalde :D O champ ın alınmasını mı yasaklıyorlar ?

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet

- - - Eklendi - - -

Böyle işte

• Beğen
Tepkiler: HeavyXS
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Bu arada neden kaybettiğimi anladım ( saksı geç çalıştı :D ). Eskiden gece oynuyordum. Şimdi normal gündüz oynuyorum . Bence etkisi vardır .

Ayrıca ban olayı için teşekkürler. 8k IP oldu 15 levelde. 20 levele 10k olacak, üstüne champ açarız :yuru

Ekleme: Oyun bu hafta güldürürken küfrettirdi ( hem katarina yı hem teemo yu(teemo yu koymasaydınız eyiydi ) free koymuşlar. Ayrıca riven, varus, trundle falan da açık )

Ekleme2 : Aramda teemo ile 9 / 0 / 29 oynadım. Oyun bana 40 İP veriyor. Ömrümü yediniz ömrümü :D Adamlar da zaten artık bana focuslanmaya başladı, bir süre sonra kesemez oldum( İtem yok, 40 AP nereye kesecem :D )

Aha bu da ekleme3: Master yi nerflenmiş lan. Yenilenmiş diyor ama bana nerf yemiş gibi geldi.

q skilinde : Master Yi ileri atılarak rakiplere (aynı anda en fazla dört tane) fiziksel hasar verir.

Fiziksel ? Görüşürüz ap yi, en sevdiğim mid şampiyonum :(

Uhops

Uhops

Üye
Arkadaşlar bu oyun nasıl bi oyun tavsiye edermisiniz. Kendime bi arkadaş ortamı kurup muhabbet ederek oynuyabilirmiyim. Bide internet kotasını ne kadar kullanıyor. Net sınırsız ama arka planda torrent açık kalsın istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ha bide oyundaki amaç ne

- - - Eklendi - - -

Oyun güzelse hemen nfsmw12 ve metin2 yı iptal edip yükliyeceğim.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Arkadaşlar bu oyun nasıl bi oyun tavsiye edermisiniz. Kendime bi arkadaş ortamı kurup muhabbet ederek oynuyabilirmiyim. Bide internet kotasını ne kadar kullanıyor. Net sınırsız ama arka planda torrent açık kalsın istiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ha bide oyundaki amaç ne

- - - Eklendi - - -

Oyun güzelse hemen nfsmw12 ve metin2 yı iptal edip yükliyeceğim.

Dota2 geç, fıtık olursun bu oyunda :D. Oyun güzel, dota ya göre çok daha kolay ( ben dota2 anlamadıgım için oynuyorum :D ), şampiyonlar bence daha samimi ama kitle rezalet .

5 vs 5 olduğu için maçlar genelde, 4 arkadaşla oynarsın çok da güzel olur.

Kota kullanımını bilmem, ama net sınırsız ise torrenti 100kb-250kb falan internet hızına göre ayarlarsan kasmadan oynarsın. Tabi internet operatorü veya lol sorun çıkarmazsa.

Amaç olarak, haritada üç koridor var. 2 tarafında kendine ait nexus mudur nedir adını bilmedigim zıkmı var, merkez bina. Bir de koridorlarda kuleler ve inhibitörler var. Amaç o merkez binayı yok etmek. Bunun için kuleleri ve rakip takip oyuncularını indirmen gerekiyor. Bir yandan da kendi kulelerini ve merkez binanı koruman .

Oyun baya zevkli, arkadaşla oynarsan oyna ama arkadaşsız ve özellikle gündüz oynuyorsan sürekli lose alırsın. İstediğin kadar iyi oyna, öyle fps gibi asarım keserim olmuyor malesef bir kişinin tüm oyunu taşıması nerdeyse imkansız.

OPC

OPC

Üye

:sirit:

Üst Alt