MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
başladım da ipucu verseniz:D

- - - Eklendi - - -

ne yapıyım

gameoSmAn

Üye
Oyun java ise linki verirmisiniz

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Maalesef

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Serveri europe west ayarlayıp dili türkçe ayarlasam, champlar gene türkçe konuşur mu ?

Revengeful

Emekli Yönetici
West gitmek için para vermen lazım yalnız

OPC

OPC

Üye
Sonunda 30 level oldum :zzz:

kahraman154

Üye
26 lvlim daha :D ulan 2 tane +20ark. İle ws attım biri teemo biri thresh ben sadece udyr aldm ikisnide ezdm :D bizde bi sôz vardır EZOLARI EZERİZ :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
29 levelim -_-

Revengeful

Emekli Yönetici
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Neverwinter guzel oyunmus he :ehe

OPC

OPC

Üye
Geçen oyun çıldırdığımda yazdığım cümle

/all Nerdesin Akali gel feedlicem

:zzz:

Revengeful

Emekli Yönetici
The Revengeful

kahraman154

Üye
Ok ne zaman oyuna gelirsin?

HeavyXS

HeavyXS

Üye
West'e geçecem ama hesabı taşımaya niyetim yok. Para almasınlar :P Yeni hesap açarım, tristiana ve alistar da devam ediyorsa zaten champ sıkıntısı da çok değil :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
26 lvlim daha :D ulan 2 tane +20ark. İle ws attım biri teemo biri thresh ben sadece udyr aldm ikisnide ezdm :D bizde bi sôz vardır EZOLARI EZERİZ :D

oyunu siler misin arkadaşım

- - - Eklendi - - -

canım sıkıldıkça smurf hesapta S tuşuna basıyorum

Nick: Jarvan III

kahraman154

Üye

oyunu siler misin arkadaşım

- - - Eklendi - - -

canım sıkıldıkça smurf hesapta S tuşuna basıyorum

Nick: Jarvan III

Ne dediğini anlamadım ama bu gün nautilus oynarken 30lvl bi adam iddalastı. Ws atak dedm senle vakit kaybedemem dedi. Tamam o zaman hemen btirirsn dedm. Adam en iyisi dereceli diyip duruyo. Havalı nolcak. Adam 1 kulemi alamadı :D adamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.

Revengeful

Emekli Yönetici
Normalde atardımda şu konuşma biçimin hiç hoşuma gitmedi.. Gerçekten vakit kaybedemem böyle biriyle..

kahraman154

Üye
Normalde atardımda şu konuşma biçimin hiç hoşuma gitmedi.. Gerçekten vakit kaybedemem böyle biriyle..

Sen nası istersen öyle olsun. Ama cidden normalde böyle değilim. Adamlar sinirimi bozdu önce aglamak yok dyp sende bu vardı sende item vardı.. Sonra ks atyon dedğmde adam ölüyodun dyo ama canım yarı... Sonra tf de ks olmas falanda filanda. Ben kasamaynca report atıyolar sonra kusura bakmayın cidden yazdktan sonra farkettm seviyesiz sölerimi ama atmak istersen yarın online bulursun..

- - - Eklendi - - -

Sözün özü kusura bakma maxicep ailesi lol grubu :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada YTS nin sonucu DP KAZANDI

Üst Alt