iyavuzoz
Üye
geçen yine maç taşıyorum 
oyun başında tristana "şimdiden easy beyler xdxd" yaptı sonra 4 dakika falan katarina ile maçtan ayrıldılar 3v5 oynadık bir süre
sonra karşı takım "aynen easy" falan yazmaya başlayınca benim kayış koptu ve volibearın tauntu olan "AKILLI OL KAFANI KOPARIRIM! VUAAA"yı yaptım sonra gelsin unofficial pentakill hatta ne pentası legendarykill ve gg

anlatabildim mi acep

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyun başında tristana "şimdiden easy beyler xdxd" yaptı sonra 4 dakika falan katarina ile maçtan ayrıldılar 3v5 oynadık bir süre
sonra karşı takım "aynen easy" falan yazmaya başlayınca benim kayış koptu ve volibearın tauntu olan "AKILLI OL KAFANI KOPARIRIM! VUAAA"yı yaptım sonra gelsin unofficial pentakill hatta ne pentası legendarykill ve gg

anlatabildim mi acep

Arkadaş o 1 kere ölme de, çok zırh var büyü direnci yok pc kasacak zamanı buldu . Karşıda Trydemare, Garen, Warwick , Ashe var, bir de Akali. Tam hepsini tanklarken Akali geldi + pc kafayı yedi. Ekran kasıla kasıla neler oldugunu şaşırdım. Takımda zaten ilk başta afk vardı. 4vs5 . + adamlar beni dinleyip Akali dalmıyor gidiyor Garen'a dalıyor . O da tank. Hiç ölmeyeseydim iyiydi
Koruyucu meleği hiç kullanmadım ona üzüldüm, ölmeyince böyle oldu 

Bizde +80 champ var
Ben keyfime bakarım .