MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
geçen yine maç taşıyorum :sirit:

oyun başında tristana "şimdiden easy beyler xdxd" yaptı sonra 4 dakika falan katarina ile maçtan ayrıldılar 3v5 oynadık bir süre
sonra karşı takım "aynen easy" falan yazmaya başlayınca benim kayış koptu ve volibearın tauntu olan "AKILLI OL KAFANI KOPARIRIM! VUAAA"yı yaptım sonra gelsin unofficial pentakill hatta ne pentası legendarykill ve gg :sirit: :pro:

anlatabildim mi acep :(

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Arkadaş her el kaybediyorduk ( hala son 10 oyun 3 zafer ) bu el yadigar Garen'le oynadım . Sonuç 11 / 1 / 15.

Build :

Ninja Tabisi - Çeviklik
Warmog'un Zırhı
Günateşi Pelerini
Çivili Zırh
Randuin'in Alameti
Koruyucu melek

Baya para arttı oyun sonu :) Arkadaş o 1 kere ölme de, çok zırh var büyü direnci yok pc kasacak zamanı buldu . Karşıda Trydemare, Garen, Warwick , Ashe var, bir de Akali. Tam hepsini tanklarken Akali geldi + pc kafayı yedi. Ekran kasıla kasıla neler oldugunu şaşırdım. Takımda zaten ilk başta afk vardı. 4vs5 . + adamlar beni dinleyip Akali dalmıyor gidiyor Garen'a dalıyor . O da tank. Hiç ölmeyeseydim iyiydi :D Koruyucu meleği hiç kullanmadım ona üzüldüm, ölmeyince böyle oldu :D Üzülecek bir durum mu ayrı mesele :D

Build önerisi alayım tanklık için Garen'a, tanklıga tekrar dönelim bir süre :) Böyle güzel de, AP bir karakter varsa karşıda sıkıntı.

Ekleme : İnternette yok çekilişle yok adak falan riot gravesle ametist ashe kodu dağıtanlar varmış eskiden . Nerden bulmuş bunlar çünkü nerdeyse her forumda 1 tane var . Merak ettim, bulabilirsek bulalım. Sadece 1 skin var :(

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Voli benim karakterim uleeeeeen :ehe

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
HeavyXS

HeavyXS

Üye
Voliyi niye bu kadar serversiniz arkadaş, tank işte :D Bodoslama girip arkasına atması dışında bene bi numarası yok . ( Cahilim, şimdi bin tane şey çıkar :D ) Ha bir de korkutuyor skille.

Bu arada aramda daha çok para gelir yazmış sanırım biri, onu görüp gaza geldim 4 eldir yenilmiyorum aramda :D 5. ye girecem. 5, 6, 7,8 ve 9. oyunları da kazanırsam ( imkansız ) hesabı bırakırım :D Dursun öyle 10 zafer :D Bu levelde herkes heroları almıs 6300lük öyle geliyor, bende yok ya onlar gıcık oluyorum . Ama öğrendim skillerini alayı gelsin :D Nidalee gelmesin ama önceki el vardı ben Karma'ydım 2 atıyordu ( 2. mızragı yemiyorduk tabii ki, o kadar yaklasmıyoruz :) )

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaş her el kaybediyorduk ( hala son 10 oyun 3 zafer ) bu el yadigar Garen'le oynadım . Sonuç 11 / 1 / 15.

Build :

Ninja Tabisi - Çeviklik
Warmog'un Zırhı
Günateşi Pelerini
Çivili Zırh
Randuin'in Alameti
Koruyucu melek

Baya para arttı oyun sonu :) Arkadaş o 1 kere ölme de, çok zırh var büyü direnci yok pc kasacak zamanı buldu . Karşıda Trydemare, Garen, Warwick , Ashe var, bir de Akali. Tam hepsini tanklarken Akali geldi + pc kafayı yedi. Ekran kasıla kasıla neler oldugunu şaşırdım. Takımda zaten ilk başta afk vardı. 4vs5 . + adamlar beni dinleyip Akali dalmıyor gidiyor Garen'a dalıyor . O da tank. Hiç ölmeyeseydim iyiydi :D Koruyucu meleği hiç kullanmadım ona üzüldüm, ölmeyince böyle oldu :D Üzülecek bir durum mu ayrı mesele :D

Build önerisi alayım tanklık için Garen'a, tanklıga tekrar dönelim bir süre :) Böyle güzel de, AP bir karakter varsa karşıda sıkıntı.

Ekleme : İnternette yok çekilişle yok adak falan riot gravesle ametist ashe kodu dağıtanlar varmış eskiden . Nerden bulmuş bunlar çünkü nerdeyse her forumda 1 tane var . Merak ettim, bulabilirsek bulalım. Sadece 1 skin var :(

Riot'un ziyaret ettiği int cafelere gidip kod alabilirsin.

Voliyi niye bu kadar serversiniz arkadaş, tank işte :D Bodoslama girip arkasına atması dışında bene bi numarası yok . ( Cahilim, şimdi bin tane şey çıkar :D ) Ha bir de korkutuyor skille.

Bu arada aramda daha çok para gelir yazmış sanırım biri, onu görüp gaza geldim 4 eldir yenilmiyorum aramda :D 5. ye girecem. 5, 6, 7,8 ve 9. oyunları da kazanırsam ( imkansız ) hesabı bırakırım :D Dursun öyle 10 zafer :D Bu levelde herkes heroları almıs 6300lük öyle geliyor, bende yok ya onlar gıcık oluyorum . Ama öğrendim skillerini alayı gelsin :D Nidalee gelmesin ama önceki el vardı ben Karma'ydım 2 atıyordu ( 2. mızragı yemiyorduk tabii ki, o kadar yaklasmıyoruz :) )

Pasifi çok iyi ve yüksek damage verebilen bir tank. Bu arada garen buildine mr'da ekle..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Cahillik, mr ne ? Ayrıca hangi itemle değiştirmemi önerirsin, açikcasi oyun böyle sürerse koruyucu melek almam.

Ard arda 10 zafer hayali suya düştü, bir oyunda 2 afk vardı. Onun dışında şuan son 10 oyun 8 zafer ( 1 eski bozgun, 1 o afklar yüzünden bozgun ) ne güzel 10 zafer olacaktı fena mı :D Bir aram daha atayım, kazanırsam bırakacam bir süre. Dursun zaferler böyle güzel oluyor :D Belki yeni hesap açarız :P

Edit : Garen'le oyundan sonra 9 aram attım, 8'i win. Birinde 2 afk vardı :( İyi ya dursun böyle, rün kasasım gelmiyor yeni hesap mı açsam :D Durun nick düşüneyim :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

karakter fiyatları güçlerine göre verilmiyor :D 6300e şampiyon alıyosun teemoya yeniliyosun :zzz:
yani şampiyon biriktiricem diye uğraşma win lose sayın önemli

Revengeful

Emekli Yönetici
Garen tank kasıldığında çok zor ölüyor ve koruyucu meleğin bekleme süresi fazla uzun. O yüzden fazla tercih etmiyorum onu. Onun yerine Ruh Gömleği al(+50 Büyü Direnci +200 Can Bekleme Süresinde %15 AzalmaÖZEL Pasif: Kendi üzerinde yapılan iyileşme, yenileme ve Can Çalma ve Can Emme etkilerini %20 arttırır)

- - - Eklendi - - -

MR=Magic Resist=Büyü Direnci

- - - Eklendi - - -

ARAM=All Random All Mid

Yani senin oynadığın aram değil. Aram'da champlar rastgele olur

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Voli nin w skilli çok iyi 600 vurdugumu hatırlarım dakka 25 de ultisiyle de dal ortaya pasifin varsa ölmezsin (büyük ihtimalle :ehe)

Revengeful

Emekli Yönetici
Karşıda vayne varsa görürüm seni..

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Iste arada bir kac istisna var :D

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Mr magic resistance mi, onu biz de biliyoruz :D Yani büyü direnci lazım. Karşıda bir tek akali var diye almadım öyle item, 450 civarı zırh vardı, 100 civarı büyü direnci :D Bana item önerin koruyucu melek yerine daha iyi olur. ARAM oynadım, açılımını bilmiyorum ama oyun modu olduğunu biliyorum.Profile gir, son karşılaşmalara bak.Son 9 tanesi ARAM, diğer en alttaki normal oyun. Garenle attıgım normaldi, sonra baktım ARAM rahat(e tabi ben tüm champları okudum, millet tenezzül etmemiş.Bende de bal var lux-karma geliyor :D Karşı takıma gelen tüm champları da biliyorum karşısında ne yapacağımı, bir tek brand geldi onun ne yaptığını anlayamadım yeni öğreniyorum) güzel güzel yendik.2 afk olmasa aramlar 9da 9 win olacaktı, son 10 oyun 10da 10 win olacaktı. Rün dizesim gelmiyor bırakıyorum yeni hesap açacam :D 30 olup tribunal a giresim falan da yok.

Revengeful

Emekli Yönetici
1) Akali oyundaki en güçlü karakterlerden. Direk burst damage vuruyor. ADC isen tek bile atar..

2) Hile mi yapıyon anlamadım. Şimdi baktım geçmişlerine ve normal Aram bunlar. Nasıl sürekli Yi, lux, annie geliyor la sana ? :D Ha doğru champ yokki sende :d: Bizde +80 champ var :d:

3) Tribunal oyuncu yasaklama sistemi. Şu an TR serverında yok. Senin dediğin ranked olmalı

HeavyXS

HeavyXS

Üye
1) Akali oyundaki en güçlü karakterlerden. Direk burst damage vuruyor. ADC isen tek bile atar..

2) Hile mi yapıyon anlamadım. Şimdi baktım geçmişlerine ve normal Aram bunlar. Nasıl sürekli Yi, lux, annie geliyor la sana ? :D Ha doğru champ yokki sende :d: Bizde +80 champ var :d:

3) Tribunal oyuncu yasaklama sistemi. Şu an TR serverında yok. Senin dediğin ranked olmalı

1) Allah'tan genelde adc oynamıyorum .

2)Zar diye bir şey var.Lux nasıysa çok geliyor bazen de takasla alıyorum, ARAM'da coşan bir champ kendisi. Dümdüz hat, salla ultiyi gitsin :D Lux gelince ultiyle 2şer 2şer indirirsin adamları. Champ olarak 450likler, twisted fate ve cho'gath var. Annie gelmesi 1 kere geldi. Diğerinde nunu geldi zar attım ( napayım nunu'yu ben bu modda )

3) Nerde tribunal dedim dur bakıyım sonra eklerim.

Ekleme :

Tribunal nerde gördüm editliyorum, TRde yok mu tribunal? Bir yerde okumuştum sanırım 30 leveller günde 3 report kontrol edebiliyor. Ban alsın diye oy, af veya geç varmış. Ayrıca ranked de giresim yok. Elo muymuş neymiş onla da uğraşamam :dry: Ben keyfime bakarım .

Ekleme 2 :

Normal aram zaten, anormal aram demedik :D . Sadece 9 da 9 win olacaktı afk yüzünden 8/9 oldu, yas bile tutamadım adam akıllı :(

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Uplamak için ayrı mesajta yazıyorum,

Bu rotasyon ne abicim, ezreal, mf, aatrox... akali, orianna ... Neler koymuşlar be, bu hafta kimse kendini champ ını kullanmayacak gibime geliyor.

kahraman154

Üye
Beyler udyr oynayan varmı? Herkes def diziyor ama benim farklı bi yolum var. Karşınızdaki master yada fio tüm itemlerini dizsin 3 itemim yetiyo. Udyrı çok öneririm. Ultisi yok ama kullabilirsen ulti gibi skiller ;)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Aatrox iyiymis bana build onersene Revengeful (Mert) :ehe

OPC

OPC

Üye

Üst Alt