Türe
Üye
3 vuruşmu -.- en fazla 2 idi oysaki -.-
abi allah senin eşin olacak kadina sabirlar versin

3 vuruşmu -.- en fazla 2 idi oysaki -.-
abi allah senin eşin olacak kadina sabirlar versin

Tüm arkadaşlarım onun için öyle diyor zaten![]()

Yahu facede de biri fizzy diyip duruyor. Onun adı Fizz. Fizzy değilHerhalde güzel ama kullanmasını bilene. Eğer aldıysan Fizz vs Fizz ?
![]()

yapalı mı fizz vs fizz ?![]()

Alayınız gelsin![]()

kayle desen zaten sadece ulti ile benimkini engellersin ama maksimum 2sn dayanacak. Atmam olur biter. Hem eminim daha sen smartcast kullanmayı bilmiyorsundur 
Darius alırım o halde.. sınırsız ulti
- - - Eklendi - - -
3 sn içinde 3 kill![]()

10 hp adama ulti atsan nolur atmasan nolur![]()

Pro olmadığın buradan belli
10 hp adama ulti atsan nolur atmasan nolur![]()
Daha bugün 4-5 hp kaldığında adam öldürdüm
Karthus bile 0 canı olunca penta atıyor ne diyon sen 
Pro olmadığın buradan belliDaha bugün 4-5 hp kaldığında adam öldürdüm
Karthus bile 0 canı olunca penta atıyor ne diyon sen
![]()

Darius alırsam önce q atarım sonra w atarım ve yavaşlarsın aynı zamand yüksek damage yemiş olursun. Ondan sonrada muhtemelen ulti açıp kaçmaya çalışırsın. Ben seni e ile çekerim 1 normal vuruş daha yaparım ve bu sayede 4-5 stack birikmiş olur ultim için. Ulti attığım sırada 800 true falan yersin ve ölürsün.smartcast ne len bu arada yi nin uktisini belirttim topuklarım sürekli![]()
Darius alırsam önce q atarım sonra w atarım ve yavaşlarsın aynı zamand yüksek damage yemiş olursun. Ondan sonrada muhtemelen ulti açıp kaçmaya çalışırsın. Ben seni e ile çekerim 1 normal vuruş daha yaparım ve bu sayede 4-5 stack birikmiş olur ultim için. Ulti attığım sırada 800 true falan yersin ve ölürsün.
Fizz alırsam ulti atarım yavaşlarsın aynı zamanda yüksek zarar alırsın. w açar q ile dalarım anında ölmüş olursun. Uzak dövüşlerde Fizz en iyisi. Kaçmak işe yaramaz.
Kaçamadım şimdiye kadar fizz'den