MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Tüm arkadaşlarım onun için öyle diyor zaten :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Alayınız gelsin :pro:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bende gelirim len 3w1 yaparık bende kayle veya shyvana veya master yi veya voli veya fiora veya katarina alırım

- - - Eklendi - - -

:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Darius alırım o halde.. sınırsız ulti :ehe

- - - Eklendi - - -

3 sn içinde 3 kill :ehe

Türe

Türe

Üye
:zzz: mana kullanmayanlarin genel adi var mi

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
yi alır ultiyle topuklarım veya kayle alır counter larım :p

Revengeful

Emekli Yönetici
Yi dariusumu alacak ? Şaka mı bu :D kayle desen zaten sadece ulti ile benimkini engellersin ama maksimum 2sn dayanacak. Atmam olur biter. Hem eminim daha sen smartcast kullanmayı bilmiyorsundur :D

- - - Eklendi - - -

Quinn PBE'e geldi
http://www.youtube.com/watch?v=CtBmAlsy-5g

- - - Eklendi - - -

Revengeful

Emekli Yönetici
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
smartcast ne len bu arada yi nin uktisini belirttim topuklarım sürekli :D

Revengeful

Emekli Yönetici
smartcast ne len bu arada yi nin uktisini belirttim topuklarım sürekli :D
Darius alırsam önce q atarım sonra w atarım ve yavaşlarsın aynı zamand yüksek damage yemiş olursun. Ondan sonrada muhtemelen ulti açıp kaçmaya çalışırsın. Ben seni e ile çekerim 1 normal vuruş daha yaparım ve bu sayede 4-5 stack birikmiş olur ultim için. Ulti attığım sırada 800 true falan yersin ve ölürsün.

Fizz alırsam ulti atarım yavaşlarsın aynı zamanda yüksek zarar alırsın. w açar q ile dalarım anında ölmüş olursun. Uzak dövüşlerde Fizz en iyisi. Kaçmak işe yaramaz.

Türe

Türe

Üye

Darius alırsam önce q atarım sonra w atarım ve yavaşlarsın aynı zamand yüksek damage yemiş olursun. Ondan sonrada muhtemelen ulti açıp kaçmaya çalışırsın. Ben seni e ile çekerim 1 normal vuruş daha yaparım ve bu sayede 4-5 stack birikmiş olur ultim için. Ulti attığım sırada 800 true falan yersin ve ölürsün.

Fizz alırsam ulti atarım yavaşlarsın aynı zamanda yüksek zarar alırsın. w açar q ile dalarım anında ölmüş olursun. Uzak dövüşlerde Fizz en iyisi. Kaçmak işe yaramaz.

Aynen :zzz: Kaçamadım şimdiye kadar fizz'den

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kaçarım ama :D Özellikle ultisini counterlamak çok iyi :D Vladimir, fizz gibi şampiyonlar seçtiğimde karşımda fizz ya da karthus gibi ultiye sahip champların ultileri bana 1 damage bile atamıyor :D

Üst Alt