mstf_l
Üye
Yok ya takım değilde burda patch note'larını tartışabileceğimiz, rehber yazabiliceğimiz güzel bir ortam olsun benim istediğim.
Yoksa rank team yığınıyla var bana, malum support oynuyoz
Yapmayın şunu, en son teemoyu 23 levelda oynadım supta. Ne gerek var ki Threshim , Sonam, Namim dururken böyle şeylere. Arada trollüğüne pickliyorum , skype'tan 4 kişinin küfürleri birbirine karışmaya başlayınca vazgeçiyorum mecburen.
Tabii karşıma gelirse bezdiririm o ayrı. bi oracle a bakar.
Mid'i ver bana anivia'yayla direkt feedliyemAyarım yoktur midde ya pis ezilirim ya pis ezerim. Top'ta farmıma bakar karşıdakini kaale bile almam. 0-0-0 oynadığım bi Singed oyunum var 45'inci dk' ya kadar.
Lee Sin' i de hiç sevmem bu arada . Beraber girersek oynama benle
ben oynuyorum ama daha 15 lwlim
dariyle aatrox aldım dün indirimdeydileryaİyidir iyi oyna
dariyle aatrox aldım dün indirimdeydilerya
Lee sin niye sevmiyon la güzel hero. Tabi kullanabilene
Oyuna para yatrmanz bni ilgilndrmz ama yatrcksnz hero almk yerine rün sayfası yada boost alabilrsnz hem oyun anlaysnz gelisr
Şampiyon tamamlmk o kadr önmli değil bi oyunda 1 tanesi ile oynayabliosnŞu anda şampiyonları tamamlamaya çalışıyorum rün sayfaları için direk para biriktiricem
Bak kullanabilene, tr serverında herkeste bir kostüm kendini pro sanıyo herkes. İnsec yapcam derken ölen mi dersin, tf başlatcam diye o kadar adamın arasından q'yla minyona gidip toteme geri dönen mi , var oğlu var. Geçen biri ganke geldi oraya buraya zıpladı, adama asist bile gitmedi düşün . O yüzden tüm lee'leri sevmiyom.Bi de "kekoov" diye bağırışı ve tipi. İyice soqudum şampiyondan.
Şampiyon tamamlmk o kadr önmli değil bi oyunda 1 tanesi ile oynayabliosn
Kullanabilene dememi yanlış anlama
Dediklerin doğru ama mesela ben lee sin i rahat kullananlardanım taktik meselesi tabiki sevmeye bilirsin bende mesela gragas ı hiç sevmem. Tf nin ortasına ulti atıp kendi takım arkadaşının ultisini bozan gördüm daha dün.
Nunu tam ulti atyordu ultiyi bi attı bizim takımın bile içi acıdı düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?