Revengeful
Emekli Yönetici
1 mb hız bile fazlasıyla yeter. Arka plandaki indirmeler sorun yaratmıyorArkadaşlar bu oyun nasıl bi oyun tavsiye edermisiniz. Kendime bi arkadaş ortamı kurup muhabbet ederek oynuyabilirmiyim. Bide internet kotasını ne kadar kullanıyor. Net sınırsız ama arka planda torrent açık kalsın istiyorum.
- - - Eklendi - - -
Ha bide oyundaki amaç ne
- - - Eklendi - - -
Oyun güzelse hemen nfsmw12 ve metin2 yı iptal edip yükliyeceğim.
Dota2 geç, fıtık olursun bu oyunda. Oyun güzel, dota ya göre çok daha kolay ( ben dota2 anlamadıgım için oynuyorum ), şampiyonlar bence daha samimi ama kitle rezalet .
5 vs 5 olduğu için maçlar genelde, 4 arkadaşla oynarsın çok da güzel olur.
Kota kullanımını bilmem, ama net sınırsız ise torrenti 100kb-250kb falan internet hızına göre ayarlarsan kasmadan oynarsın. Tabi internet operatorü veya lol sorun çıkarmazsa.
Amaç olarak, haritada üç koridor var. 2 tarafında kendine ait nexus mudur nedir adını bilmedigim zıkmı var, merkez bina. Bir de koridorlarda kuleler ve inhibitörler var. Amaç o merkez binayı yok etmek. Bunun için kuleleri ve rakip takip oyuncularını indirmen gerekiyor. Bir yandan da kendi kulelerini ve merkez binanı koruman .
Oyun baya zevkli, arkadaşla oynarsan oyna ama arkadaşsız ve özellikle gündüz oynuyorsan sürekli lose alırsın. İstediğin kadar iyi oyna, öyle fps gibi asarım keserim olmuyor malesef bir kişinin tüm oyunu taşıması nerdeyse imkansız.
1 mb hız bile fazlasıyla yeter. Arka plandaki indirmeler sorun yaratmıyor
- - - Eklendi - - -
Yi hala ap mi ? Ad yaptılar mı ?
beyler yarınki şampiyonları bilen var mı ?
Jayce'a ve "kartuşa" kötü dedi, voliye iyi dedi .. Seni silecem arkadaşlıktan
Dinlemiyonuz ki beni Voli ezer gecer
- - - Eklendi - - -
Bu arada jayce cok iyi ultin yok ama fazladan 3 skillin oluyor ulti yerine
Kasmayı bilmediğin için hemen ölüyor diyorsun.. Ben ona +750 ap ve +3000 can basıyorum. +120 zırh da var.. Tanky oluyor late gamede o..Kartuşcuk beklediğim gibi değildi. Çok güçlü ama çok cansız, e skili harika. w o kadar beceremedim ama iyi kaçış aracı, ulti az vuruyor haritanın tümüne vurması umrumda değil haritanın öbür ucundan adam gebertsek zaten ks diye aglıyorlarq da düz vuruş gibi, oyun sonu güçlü ama tfye e kullanmak için girince kötü oluyor. Sonuç = yavaş ve cansızsın, saniyesinde geberiyorsun, direk focus yiyorsun. Benlik değil. AP karakterlerde favorilerim hala fizz, kata, ryze.
Jayce için aşağı bak bir zahmet
Jayce ultin yok 3 skillin var diyorsun da, merkür topundaki q hariç skiller bence vurmuyor. Ben gözüm kapalı dalıyorum jaycelereHerkes açgözlü gibi alıyor zaten. Bir tek sanırım e ile balyoz halindeyken savuruyor kule altına falan, o fıtık ediyor. Hala jayce güçsüz bana göre.
Bu arada fantazi yapıp malphite ad kastım. Süper oluyorÇok ciddiyim, hydra + w skili. Beraber oluyor mu bilemedim ama herhal oluyor, zaten tryndamere gibi oynadım güzel oldu. Skiller de ap ama o kadar kötü değil. Örneğin q hız için, w hydra gibi, e attack speed düşürmek için, ultisini de biliyoruz zaten Bence ad kasılır. Ad kasma diye küfür yedim, oyun sonunda oyunu ben kurtardım
Kasmayı bilmediğin için hemen ölüyor diyorsun.. Ben ona +750 ap ve +3000 can basıyorum. +120 zırh da var.. Tanky oluyor late gamede o..
Voli de ad kasinca eziyo ama oyunda kati kurallar var... tank olduremez diye
Hecarim'i Zed'e tercih ettiğim için pismanim
Off be zed manyakmış. İlk zedle oyunum 4e 10(berbat). 3. Oyunum 11e 1. Muhteşem sonralarda yanmdaki arkadaşa az kill verdm . 28e 11 gittm 18asist . Sadece skor görün dye yazmadm zedi öğrenin yeter tek alr oyunu. Komboyu blmeyene söylüyorum "rwqe" bunu yapn karşnzda kmse kalmaz. 3k ip var kesin alcm zedi 3k sonra.
Smite kurtlara, ifritlere, golemlere atılmazki.. Mavi için goleme, kırmızı için kertenkeleye, para için dragona atacaksın. Zaten jungle başlangıcı genellikle maviden başlanır. Mid ve solo top oyuncuları sana yardım eder. Gerekirse hard pull yaparlar ve smite harcamana gerek kalmaz..Neyse, böyle bir şey olmaz adam gibi girdiysek güzel. 300lük +15 zırh + 5 potion baslıyorum. Şimdi sorunumuz şurda. Mavimi aldım. Kurtlara gittim büyük kurda smite attım kestim hepsini. Sonra ordan wraith midir nedir ifritler ( hem ingilizce hem türkçe diyorum, rehber okumaktan kafa allak bullak ) onları da temizliyorum. Ondan sonra ikiz golemler. Sonra pot bitiyor, pot bitmezse bekleyesim gelmiyor falan. Kırmızıyı çalıyorlar. Düm düz kırmızıyı da koruyamıyorum. Ne yapmak lazım buna. Otomatik olarak kırmızıyı alamayınca jung fail. Adam gibi gang da gidemiyoruz. Fiddle drain için istiyorum, hem maviyi tek alırım belki 2kişi , hem jungda kolay kalırım. Sizce ne yapmalı ? Tüm junglar bir turda tüm jungı temizliyor, ben kırmızı denen illeti alamıyorum. Madred'in pençeleri alıp geliyorum kaldıysa alıyoruz anca öyle. Bir öneri söyleyin şu garibana
Bence zed o kadar para değmez, ayrıca r w q e nasıl bir kombodur? ben r atınca arkasında canlı gölge oluyor, sonra senin attıgın her skil oto olarak değiyor diye biliyorum. Zed cahiliyim deZed oynarım ama hiç dikkat etmedim, bire birde önce r olmak üzere tüm skilleri boşaltıyorum sonrası nolursa Yoksa w+q dürtüyorum. 2/3/12 oynadım. Evet support gibiyim. O 3 ölüm de, fight girdigimiz zaman önce focusu ben yiyorum. Sonra debelenirken lux bir tane ulti oturtuyor. Garen ulti ve kapanış. 2 ultisiz ölüm yok bana Ama oyun sinir etti. Teemo canı çok çok az kaçtı benden, garen arkadan silence attı kesemedim başkası kesti. Sürekli böyle oluyor. Sanki garen beni gıcık etmeye çalışıyor arkadaş
Bu arada 1350 para birikti 22 ve 23 levelin rünleri hazır. Ne alsam. Fiddle alasım var, Ryze alasım var. Ryze şunu deneyecegim, sihirbaz pabuçları-seraph'ın şefkati-asırlık sopa-asırlık sopa-donmuş yürek-banshee . Karşıda ap karakter 1 taneyse banshee yerine asırlık sopa. Tutar mı fikirleri alayım
Fiddle da şundan istiyorum. Kötü bir jungle oyuncusuyum. Ya invade geliyor fail oluyor, ya invade gelirler diye maviye yardım gelmiyor, ya da gelen adam bana bırakmıyor maviyi. Veya küçükleri kesiyor. İlla bir itlik yapıyorlar kısacası. Botlara karşı oynuyoruz jung denicem herif maviyi alıp oyundan çıktı. Amaçsız .
Neyse, böyle bir şey olmaz adam gibi girdiysek güzel. 300lük +15 zırh + 5 potion baslıyorum. Şimdi sorunumuz şurda. Mavimi aldım. Kurtlara gittim büyük kurda smite attım kestim hepsini. Sonra ordan wraith midir nedir ifritler ( hem ingilizce hem türkçe diyorum, rehber okumaktan kafa allak bullak ) onları da temizliyorum. Ondan sonra ikiz golemler. Sonra pot bitiyor, pot bitmezse bekleyesim gelmiyor falan. Kırmızıyı çalıyorlar. Düm düz kırmızıyı da koruyamıyorum. Ne yapmak lazım buna. Otomatik olarak kırmızıyı alamayınca jung fail. Adam gibi gang da gidemiyoruz. Fiddle drain için istiyorum, hem maviyi tek alırım belki 2kişi , hem jungda kolay kalırım. Sizce ne yapmalı ? Tüm junglar bir turda tüm jungı temizliyor, ben kırmızı denen illeti alamıyorum. Madred'in pençeleri alıp geliyorum kaldıysa alıyoruz anca öyle. Bir öneri söyleyin şu garibana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?