Maxicep Genel SorunLar Hakkında.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Maxicep Genel SorunLar Hakkında.
Evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla forumda hakarete varan ortam geren konuşmalar oluyor.( Genellikle spor-konu dışı-siyaset konular hakkında).Ama nedense bunlara bir yaptırım uygulanmıyor..Aklıma hani acaba forumda bazı uyelere karşı taraf mı tutuluyor.Heee Ne denirsiniz??? Herkes ağırlığını rütbesini bilmeli diye düşünüyoRum..

Bilindiği gibi hiçbir zaman lafımı esirgemedim konu,kişi kim olursa olsun.Bunu zaten genellikle herkes bilir.. Ki zaten yine açık yüreklilikle konuyu açıyorum..

Sizlerde forumdaki sorunlar hakkında yorumlarınızı açık yureklilikle ınsallah buraya yazarsınız.;)

SAYGILAR

kurt bey

kurt bey

Üye
kurtoğlu zamanında yöneticilere demiştiki siyasi konuların açılmasına izin vermeyin,geçmiş tecrübeler ortada yine aynısı olacak,ağzımızın tadı bozulmasın maalesef haklı çıktım, Üyelerle yönetim arasındaki bu tartışmalar belkide yönetimin iyi niyetinin ters tepmesi oldu,Ayrıca bazı yöneticlerin ve üyelerin alenen milli ve manevi değerlere karşı hakarete varan söylemleri sebep olmuştur.
Tecrübe başka bişey işte ben söylemiştim :)

mservank

mservank

Üye
yöneticiler taraflı hepsi değil tabi onu söyleyim şunu da belirteyim ne tarafını gördün demesinler
bildiğiniz konuların içine giren insan fark eder gerizekalı değiliz hissediyoruz
forumdan soğudum gerçekten konu masum tartışma ortamı oluşturmuyoruz amacımız o değil diyorlar ama konunun tartışmaya sıçrayacağını onlar da bizim kadar biliyorlar ve ne yüzsüzlüktür ki açmaya devam ediyorlar bunda da malum yönetici/yöneticilerin etkisinin olduğunu düşünüyorum

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
yöneticiler taraflı hepsi değil tabi onu söyleyim şunu da belirteyim ne tarafını gördün demesinler
bildiğiniz konuların içine giren insan fark eder gerizekalı değiliz hissediyoruz
forumdan soğudum gerçekten konu masum tartışma ortamı oluşturmuyoruz amacımız o değil diyorlar ama konunun tartışmaya sıçrayacağını onlar da bizim kadar biliyorlar ve ne yüzsüzlüktür ki açmaya devam ediyorlar bunda da malum yönetici/yöneticilerin etkisinin olduğunu düşünüyorum
aynen :allalla:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;921297' Alıntı:
Evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla forumda hakarete varan ortam geren konuşmalar oluyor.( Genellikle spor-konu dışı-siyaset konular hakkında).Ama nedense bunlara bir yaptırım uygulanmıyor..Aklıma hani acaba forumda bazı uyelere karşı taraf mı tutuluyor.Heee Ne denirsiniz??? Herkes ağırlığını rütbesini bilmeli diye düşünüyoRum..

Benimle MSN'de konuştuğun mevzuyla taraf tutmanın hiçbir alakası yok. Bunu burda da belirteyim, sen üyenin yöneticiye hakaret ettiğini söylüyorsun; ama biz üyenin tarafını tutuyormuşuz gibi bir hava estirdin akşam. Biz haklının tarafındayız; senin hakaret dediğine biz eleştiri deyip geçtik ki senin hakaret dediğin sözler bir yöneticiye söylenmişti, dikkatini çekerim.

kurtoğlu zamanında yöneticilere demiştiki siyasi konuların açılmasına izin vermeyin,geçmiş tecrübeler ortada yine aynısı olacak,ağzımızın tadı bozulmasın maalesef haklı çıktım, Üyelerle yönetim arasındaki bu tartışmalar belkide yönetimin iyi niyetinin ters tepmesi oldu,Ayrıca bazı yöneticlerin ve üyelerin alenen milli ve manevi değerlere karşı hakarete varan söylemleri sebep olmuştur.
Tecrübe başka bişey işte ben söylemiştim :)

Tecrübeyle bir alakası yok gibi. Senin de yazdığın gibi biz iyi niyetimizi kullanıp bazı esnek davranışlarda bulunduk. Olayın buralara kadar geleceğini tahmin etmiştik de ama aldığımız tepki son zamanlarda biraz daha arttı. Değerlendiriyoruz durumu, bir değişiklik olursa duyuracağız.

PM yazdım sana mservank ..

Ozan

Ozan

Admin
Şu andan itibaren, yöneticilerin siyasi konular ile alakaları bulunmayıp,
Konuları tarafsız şekilde inceleyip, gerekeni yapacaklardır.

Tartışma yaratabilecek yada yaratan konulara derhal müdehale edilecektir.
Aynı şekilde bu kargaşayı çıkaran üyelere de,
ismine, üyeliğine, aldıgı uyarılarına bakılmaksızın uyarı puanı yada uzaklaştırma cezası verilecektir.

Bilginize.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt