bence forum un hızlı olmasının nedeni reklam lar in olmayışı. Ama ileri de reklam koyulur daha.Bence bunlar için daha erken. Daha düzeltilecek onca şey olduğu Admin Ozan tarafından açıklanmış. Ve forumun artık çok daha hızlı olduğuda aşikar.
ödüller sanırım beğeniler oluyorTasarım renkler vs. güzel ingilizce kısımlar vs.düzeltilir inşallah daha güzel olur bu arada ödülleri çözemedim ne işe yarıyo acaba![]()
Tasarım renkler vs. güzel ingilizce kısımlar vs.düzeltilir inşallah daha güzel olur bu arada ödülleri çözemedim ne işe yarıyo acaba![]()

beğenmedim
Tapatalkda caliatigina göre vbulletinYeni Yazılım Güzel Olmuş Bunun Markası Neymiş Ya Vbulletinden İyi En Azından![]()

Yeni Yazılım Güzel Olmuş Bunun Markası Neymiş Ya Vbulletinden İyi En Azından![]()
ödüller sanırım beğeniler oluyor![]()
Bence bunlar için daha erken. Daha düzeltilecek onca şey olduğu Admin Ozan tarafından açıklanmış. Ve forumun artık çok daha hızlı olduğuda aşikar.
Ufak tefek şeyler hallolur.tapatalk sadece vBulletin ve benzeri motorlarda çalışıyor. forumun yeni motoru ile uyumlumu bilemeyecemTapatalk gitmiş:mad:
vBulletin değildi, başka bir adı vardı ama unuttumTapatalkda caliatigina göre vbulletin![]()