Maxicep forumun yeni teması

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep forumun yeni teması
Sanki eski tema daha iyiydi :s ve birkaç kısım hale ingilizce...

ben pek beğenmedim yeni temayı açıkçası. ya siz ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Çok güzel olmuş ayarlardan türkçe oluyor alıntıya bildirim falan var süper bence

MaxipmaN

Üye
hakkında kısmında ortalama mesaj falan çıkmıyor bana bi acayip geldi ya ne güzel hareketli avatarım vardı harket etmiyor

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bence bunlar için daha erken. Daha düzeltilecek onca şey olduğu Admin Ozan tarafından açıklanmış. Ve forumun artık çok daha hızlı olduğuda aşikar.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bence bunlar için daha erken. Daha düzeltilecek onca şey olduğu Admin Ozan tarafından açıklanmış. Ve forumun artık çok daha hızlı olduğuda aşikar.
bence forum un hızlı olmasının nedeni reklam lar in olmayışı. Ama ileri de reklam koyulur daha.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
beğenmedim

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Uhops

Uhops

Üye
Ben beğendim bide altı çizili kırmızı renkli kelimeler olmasa....

.caner.

.caner.

Üye
Tapatalk gitmiş :(:mad:

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Tasarım renkler vs. güzel ingilizce kısımlar vs.düzeltilir inşallah daha güzel olur bu arada ödülleri çözemedim ne işe yarıyo acaba :D

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım renkler vs. güzel ingilizce kısımlar vs.düzeltilir inşallah daha güzel olur bu arada ödülleri çözemedim ne işe yarıyo acaba :D

zamanla düzeltilecek demişler . bakalım. hayırlısı..:)

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
mesutcinik

mesutcinik

Üye
dostlar biraz zaman tanımak gerek bence çünkü yıllardır alıştığımız arayüz birden bire değişiverdi, kolay değil ufak tefek hatalar giderilsin eskisinden daha iyi olacaktır. Hem değişiklik iyidir...

Adilx05

Adilx05

Üye
Yeni Yazılım Güzel Olmuş Bunun Markası Neymiş Ya Vbulletinden İyi En Azından :)

.caner.

.caner.

Üye
Tapatalk geri geldi.

Invoke

Invoke

Üye
ödüller sanırım beğeniler oluyor ;)

Farklı şeyler, beğeniler geri gelecekmiş, ödüller dediği achievement olayı işte 50 mesaj attın bir ödül mesela.

Aynen, takır takır çalışıyorsa sorun yok :D Ufak tefek şeyler hallolur.

Üst Alt