Oyum Bluetoooth'a. biz verebiliyoruzmu ki? :D
Bluetoooth Üye 'Patron' Alıntı: Oyum Bluetoooth'a. Genişletmek için tıkla ... biz verebiliyoruzmu ki?
Cihandar Üye Anıl Umut' Alıntı: Cİhandar diyorum.başarılar arkadaşlar. ----------Eklendi @ 13:35:38 ---------- Yazıldı @ 13:34:58 ---------- Görünmüyor senin resim :S Genişletmek için tıkla ... tşkler ben alay konusu olur diye bekliyordum
Anıl Umut' Alıntı: Cİhandar diyorum.başarılar arkadaşlar. ----------Eklendi @ 13:35:38 ---------- Yazıldı @ 13:34:58 ---------- Görünmüyor senin resim :S Genişletmek için tıkla ... tşkler ben alay konusu olur diye bekliyordum
'Patron Üye Bluetoooth' Alıntı: biz verebiliyoruzmu ki? Genişletmek için tıkla ... Kendın dışında verebilirisn guzel kardeşim
Bluetoooth' Alıntı: biz verebiliyoruzmu ki? Genişletmek için tıkla ... Kendın dışında verebilirisn guzel kardeşim
caglet Üye Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık
Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık
'Patron Üye caglet' Alıntı: Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkurer sağol
caglet' Alıntı: Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... Teşekkurer sağol
Bluetoooth Üye caglet' Alıntı: Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... bencede patronunki daha güzel
caglet' Alıntı: Cihandar ve patron arasında kaldım ama Patron'unki biraz daha kullanılabilir gibi geldi..Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla ... bencede patronunki daha güzel
ChavRash Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-logosunu-ariyor-kazanan-531079.html