Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep En İyi Logosunu Arıyor!{TL ÖDÜLLÜ}[KATILIM]
Sponsorlu Bağlantılar
Nef'i
Üye
biraz sonra gelecek
oylama yazacak
bir link verecek ve konuyu kilitleyecek
hayal edebiliyor musunuz
Kimse bu hasan abiniz bi başlatamadı yarışmayı keşke katılmasaydım yarışmaya boşa emek verdik o kadar :S site yetkilileri keyfine göre takılıyo heralde Moderatör dedigin günde en az 4 saat aktif olur ve site ile ilgilenir ayda yılda bi girmez !
Kimse bu hasan abiniz bi başlatamadı yarışmayı keşke katılmasaydım yarışmaya boşa emek verdik o kadar site yetkilileri keyfine göre takılıyo heralde Moderatör dedigin günde en az 4 saat aktif olur ve site ile ilgilenir ayda yılda bi girmez !
Kimse bu hasan abiniz bi başlatamadı yarışmayı keşke katılmasaydım yarışmaya boşa emek verdik o kadar :S site yetkilileri keyfine göre takılıyo heralde Moderatör dedigin günde en az 4 saat aktif olur ve site ile ilgilenir ayda yılda bi girmez !
O yüzden dimi 3 gündür ortalıklarda yok Admin olmasıda bişeyi degiştirmez ilgilenmesi gerekirdi ayrıca istemiyorum gibi bişede demedim beklemekten sıkıldım sadece !