Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep En İyi Fotoğrafçısını Arıyor-Kural 2 değiştirildi-[7 TL ÖDÜLLÜ]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady
Üye
şu parmak olayı aklıma geldikçe gülüyorum
- - - Eklendi - - -
ben de yolladım fotoğrafları, herkesin yollaması gerekirdi.
Consul9
Üye
Konu Sahibi
Ödül iptal olmayacak.Fotoları göndermeyenlerle bugün iletişim kurmaya çalışacağım.Bu kadar duyarsızlık olmaz ama,hem katılacam diyorlar sonra ne özel mesaja cevap veriyorlar ne de konuya bir şey yazıyorlar Bir daha yarışma düzenlersem göndermeyen arkadaşları dahil etmeyeceğim.
Ödül iptal olmayacak.Fotoları göndermeyenlerle bugün iletişim kurmaya çalışacağım.Bu kadar duyarsızlık olmaz ama,hem katılacam diyorlar sonra ne özel mesaja cevap veriyorlar ne de konuya bir şey yazıyorlar Bir daha yarışma düzenlersem göndermeyen arkadaşları dahil etmeyeceğim.
Katılımlar tamamlandı.11tane foto yarışacak.Genelde çok açık ara üstünlük sağlayacak foto yok yani çekişmeli bir yarışma olacak.Oylama konusunu birazdan hazırlarım,modlara da hemen söylerim onaylasınlar diye.Oylama kuralları,süresi vb.yeni konuda gösterilecek,iyi forumlar
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
çok şükür sabırsızlık ile bekliyoruz :-) çekişmeli olduğu iyi oldu :-)