en iyisi benimki ama ... :islik :oke:
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Despite' Alıntı: beni alın lütfen Genişletmek için tıkla ... Katılım bitti , oylamaya geçildi , bu saatten sonra malesef Artık gelecek yarışmaya
Despite' Alıntı: beni alın lütfen Genişletmek için tıkla ... Katılım bitti , oylamaya geçildi , bu saatten sonra malesef Artık gelecek yarışmaya
Amaru Shady Üye caglet' Alıntı: : Anaaa sonuncuyum İnsan bari pokemona saygıdan oy verir Genişletmek için tıkla ...
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi PC Mühendisi ve MaxiHipHopLife avatar değiştirdiğinden dolayı diskalifiye olmuştur..
OğuzcanAbi Üye sqreenquard' Alıntı: oyum oguzcana satn acıkara onde Genişletmek için tıkla ... saolasın kardeş
KralBaykus Üye heaa Bu arada Oğuzcan Kutlarım... TuğGeneral Olmuşsun 10.000 tane mesajı ne ara attın hea ...?
Amaru Shady Üye sqreenquard' Alıntı: oyum oguzcana satn acıkara onde Genişletmek için tıkla ... madem önde bana verseydin. Zaten baya oyu var. Biraz da fazla oy olmayanlara vereceksin.
sqreenquard' Alıntı: oyum oguzcana satn acıkara onde Genişletmek için tıkla ... madem önde bana verseydin. Zaten baya oyu var. Biraz da fazla oy olmayanlara vereceksin.
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi FinalDestinatioN ve berke avatar değiştirdiği için diskalifiye olmuştur
PureFood Üye Bende değiştirdim avatarımı Aslında bu olayı unuttum ama kazanamacağım belli Artık bir dahaki yarışmaya.
Bende değiştirdim avatarımı Aslında bu olayı unuttum ama kazanamacağım belli Artık bir dahaki yarışmaya.
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi 'İsmet'' Alıntı: Bende değiştirdim avatarımı Aslında bu olayı unuttum ama kazanamacağım belli Artık bir dahaki yarışmaya. Genişletmek için tıkla ... Senin gibi bir yarışmacıyı kaybettiğimize çok üzüldüm Seni istemeden elemek zorundayım Arkadaşların ile vedalaşabilirsin Demek isterdim Fakat artık başka yarışmaya
'İsmet'' Alıntı: Bende değiştirdim avatarımı Aslında bu olayı unuttum ama kazanamacağım belli Artık bir dahaki yarışmaya. Genişletmek için tıkla ... Senin gibi bir yarışmacıyı kaybettiğimize çok üzüldüm Seni istemeden elemek zorundayım Arkadaşların ile vedalaşabilirsin Demek isterdim Fakat artık başka yarışmaya
Necmati Üye D€aDMaN;3586462' Alıntı: Katılım bitti mi Genişletmek için tıkla ... evet bu oylama konusu
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: 09:42:05 de kapancak ilk defa bişey kazancam bu internet üzerinden Genişletmek için tıkla ...
Oguzc@N' Alıntı: 09:42:05 de kapancak ilk defa bişey kazancam bu internet üzerinden Genişletmek için tıkla ...