e)hiçbiri.
.BlueTR Üye berke ile pelin kendilerine oy vermişler ----------Eklendi @ 21:37:22 ---------- Yazıldı @ 21:36:39 ---------- pc mühendisidi kendine oy vermiş.
berke ile pelin kendilerine oy vermişler ----------Eklendi @ 21:37:22 ---------- Yazıldı @ 21:36:39 ---------- pc mühendisidi kendine oy vermiş.
Necmati Üye sevimlibrad' Alıntı: başarılar ama ödül 7 Tl mi? komik Genişletmek için tıkla ... Site kuralları böyle .
sevimlibrad' Alıntı: başarılar ama ödül 7 Tl mi? komik Genişletmek için tıkla ... Site kuralları böyle .
OğuzcanAbi Üye sevimlibrad' Alıntı: başarılar ama ödül 7 Tl mi? komik Genişletmek için tıkla ... komik mi paranız çok ise hepimize yollayın 100 er lira
sevimlibrad' Alıntı: başarılar ama ödül 7 Tl mi? komik Genişletmek için tıkla ... komik mi paranız çok ise hepimize yollayın 100 er lira
Nef'i Üye kim olduğunu oylama sürecinde söylemek istemiyorum fakat harika bir avatar ----------Eklendi @ 00:07:00 ---------- Yazıldı @ 00:00:11 ---------- Son anda kaçırdım ya Katılan herkese başarılar...
kim olduğunu oylama sürecinde söylemek istemiyorum fakat harika bir avatar ----------Eklendi @ 00:07:00 ---------- Yazıldı @ 00:00:11 ---------- Son anda kaçırdım ya Katılan herkese başarılar...
OğuzcanAbi Üye Despite' Alıntı: kim olduğunu oylama sürecinde söylemek istemiyorum fakat harika bir avatar ----------Eklendi @ 00:07:00 ---------- Yazıldı @ 00:00:11 ---------- Son anda kaçırdım ya Katılan herkese başarılar... Genişletmek için tıkla ... açık anket zaten görnüyor kime verdiğin
Despite' Alıntı: kim olduğunu oylama sürecinde söylemek istemiyorum fakat harika bir avatar ----------Eklendi @ 00:07:00 ---------- Yazıldı @ 00:00:11 ---------- Son anda kaçırdım ya Katılan herkese başarılar... Genişletmek için tıkla ... açık anket zaten görnüyor kime verdiğin
Nef'i Üye Oguzc@N' Alıntı: açık anket zaten görnüyor kime verdiğin Genişletmek için tıkla ... hea evet
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Gözükmeseydi geçersiz oyları masıl bulacaktık ----------Eklendi @ 07:39:33 ---------- Yazıldı @ 07:15:15 ---------- Necmati' Alıntı: oyumu verdim yarışmanında olduğunu bilmiyodum Genişletmek için tıkla ... Birdahaki sefere artık abi Pelin_ avatar değişiminden dolayı diskalifiye olmuştur...
Gözükmeseydi geçersiz oyları masıl bulacaktık ----------Eklendi @ 07:39:33 ---------- Yazıldı @ 07:15:15 ---------- Necmati' Alıntı: oyumu verdim yarışmanında olduğunu bilmiyodum Genişletmek için tıkla ... Birdahaki sefere artık abi Pelin_ avatar değişiminden dolayı diskalifiye olmuştur...
.BlueTR Üye ben yarışmadan çekiliyorum avatarımı değiştirmeden daha fazla duramıcam zaten oy aldığımda yok
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi .BlueTR' Alıntı: ben yarışmadan çekiliyorum avatarımı değiştirmeden daha fazla duramıcam zaten oy aldığımda yok Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
.BlueTR' Alıntı: ben yarışmadan çekiliyorum avatarımı değiştirmeden daha fazla duramıcam zaten oy aldığımda yok Genişletmek için tıkla ... Tamamdır