ii yaa
Aziz™ Üye sen bana numaranı ver ben hemen sana kontör takviyesi yapayım töbe töbe.. seçmecemi geliyorsunuz arkadaş..
sen bana numaranı ver ben hemen sana kontör takviyesi yapayım töbe töbe.. seçmecemi geliyorsunuz arkadaş..
Aziz™ Üye runesyaaa' Alıntı: yaa biri bana yardım etsin acil kontür lazım yaaa offf... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Konu amacına aylar önce ulaştı ... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Sana demedim ki zaten ? Genişletmek için tıkla ... peki öyle olsun..
runesyaaa' Alıntı: yaa biri bana yardım etsin acil kontür lazım yaaa offf... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Konu amacına aylar önce ulaştı ... Genişletmek için tıkla ... TuRkiShCowboy' Alıntı: Sana demedim ki zaten ? Genişletmek için tıkla ... peki öyle olsun..
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Genelleme yaptım, konu amacına ulaştı, dereceye girenler ödüllerini aldı ve bitti (: Açık kaldığı sürece adam kontor de ister, telefon da (:
Genelleme yaptım, konu amacına ulaştı, dereceye girenler ödüllerini aldı ve bitti (: Açık kaldığı sürece adam kontor de ister, telefon da (: