Maxicep e özel konum çalındı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Maxicep e özel konum çalındı...
Arkadaşlar s60 serisi bölümde açtığım ve maxicep.com a özel türkçeye çevirdiğim 7 adet programlar başka bir site tarafından kopyala yapıştır ile çalınmış yani konu başlığı aynı anlatım aynı resimler aynı hatta linki bile değiştirme gereği duymamış bunu yapan sıradan bir üye değil matadör olmuş biri yapıyor daha önce cep için pc programları bölümdeki açtığım konuyuda çalmıştı exalans sağolsun çalan kişinin nickini bulup süresiz banlamıştı ama buda durduramamış o matadörü
o sitede admin tarafından bana pm ile matadörlük teklifi geldi hiç düşünmeden hayır dedim...:@

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İnternet alemi böyle işte ..

İlgili site adresini herhangi bir yöneticiye PM'den ulaştırırsanız; İP adresinden banlanabilir. Tabii İP'sini bulabilirsek.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
İnternet alemi böyle işte ..

İlgili site adresini herhangi bir yöneticiye PM'den ulaştırırsanız; İP adresinden banlanabilir. Tabii İP'sini bulabilirsek.

konu linkini atarım sorun değil...:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Araştırıyorum.

Düzenleme:

Dosyaları o foruma ekleyen kişinin İP adresiyle forumda kayıtlı üye yok. Anlaşılan o ki onlarda başka forumdan almış..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Araştırıyorum.

Düzenleme:

Dosyaları o foruma ekleyen kişinin İP adresiyle forumda kayıtlı üye yok. Anlaşılan o ki onlarda başka forumdan almış..

Tamam çok sağolasın hayırını görmesinler ne diyeyim...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yaa şimdi millet hazıra konuyo herkes konu gordumu tamam hemen kendı sıteme veya baska sıteye yapsıtırıyımda kendım yaptın sansınlar diye dusunuyo ama yanılıyor rezil oluyo ben kac kısıyı rezıl ettım baska sitelerde buldum melodileri eger inanmıyosanız :) juanberg yazıp googleda aratın artık eklentilere ekliyorum....Kes yapıstırcalar duyuyonuzmu avucunuzu yalayın :):):):)

sonbela

sonbela

Üye
:@emek hırsızları bunlar ya

volkanik546

volkanik546

Üye
çok olan bir durum,özellikle forumlarda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt