ouSahin
Üye
-
Konu Sahibi
-
umarım aramızda kalmaya devam edersin
dostum...
benim için cok değerli bi yöneticiydin
inan en az senin kadar üzüldüm
ama herşeyde hayır wardır
hayırlısı olsun diyorum
benim gözümda hala yöneticisin
eğer yanlısım olursa uyarı ve tavsiyelerini gene beklerim
bu arada, her konuda yanındayım LEİCHE
kararını vermişsin kendine göre demekki haklı sebeblerin vardı ne diyelim hayırlısı neyse o olsun
Allah bi kapı kapatır bi kapı açar
Gerçekten üzüldüm buna.Ama kararına saygı duyarım..güzel emeklerin için çok teşekkür ederim.BaşarıLar oğuz kardeşim.
rütben değişmiş olması seni ilgilendiriyor, ama aramızda olman hepimizi ilgilendiren bi konuaramızda olduğun sürece sorun yok iyi bir yöneticilik örneği gösterdin umarım ileriki görevlerinde, yada site hayatında hiç bi sorunla karşılaşmassın..
Üzüldüm görevini gerçekten iyi yaptığına inanıyorum ama kendin için en doğru tabiki kararı kendin verirsin.Hayırlısı olsun ne diyelim.
Hayırlısı olsun böylesi senin için daha özgürce ve sorumluluk sahibi olmadan daha rahat olacaktır.
ne diyelim hayırlısı
hayırlısı olsun oğuzum
herşeyde hayır vardır umarı tekrar olursun gne
Sanal dünyada sanal rütbelerin elinden alınmasına sakın üzülme. Verilen paye de alınan da sanaldı. Bazen genç arkadaşlarımız sanal aleme ve burada verilen değerlendirmelere, gerçek hayattaymışçasına önem ve anlam yükleyebiliyor. Sen öyle yapıyorsun diye demiyorum, onlardan biri olmadığını da anlıyorum ama sanırım yine de bir burukluk var; hiç burulmasın için diye söylüyorum.
her şey için hayırlısı arkadaslar
bence iyi bir yöneticiydin ama artık diilsin napalım sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?