MaxiCep.Com Yeni Tasarım Örnekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Biraz ben ip uçu vereyim size, iyi yönetici rolü oynayayım.:alkis
Süper bir tasarım bizi bekliyor arkadaşlar, renk seçimleri ve menüleri beğeneceğinizi umuyorum. Hem daha detaylı olacak portal hemde çok daha kullanışlı. Eşi benzeri olan birşeyde değil, kopyamızı bir Çinli'ler yapabilir herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
Biraz ben ip uçu vereyim size, iyi yönetici rolü oynayayım.:alkis
Süper bir tasarım bizi bekliyor arkadaşlar, renk seçimleri ve menüleri beğeneceğinizi umuyorum. Hem daha detaylı olacak portal hemde çok daha kullanışlı. Eşi benzeri olan birşeyde değil, kopyamızı bir Çinli'ler yapabilir herhalde :)
hadi hayırlısı bu gün gelcekmi yenisi :ehe

hrn_07

hrn_07

Üye
maxicep logosu neden degisti ki : S

caglet

caglet

Üye
cok uzun bir sayfa olmus oburunde oyunlar yazılım opartorler bilgisytar teefon falan gibi bolumler küçük yer kaplıyordu ve hepsini görüyorduk sımdı uzun ve buyuk olunca ekranı sureklı asagı kaydırıyoruz bırazcık kullanıssız olmus gıbı bırde ortadakı foto galerı yı en assagı ceksenız ? süper olabilirmiş.. öte yandan eski temada grafikler genelde siyah gri ağırlıklı olsada süperdi ama şimdide mavi tonlarında ki yine cok guzeller... sadece cok yer kaplıyorlar
ELLERİNİZE SAĞLIK

----------Eklendi @ 01:06:37 ---------- Yazıldı @ 01:04:07 ----------

Bide forumun teması değişeli cok uzun bir süre olmadı ama portalla uyumlu olarak tekrardan değişime gidilebilir mi ? mavi ağırlıklı bı tema vs. olabilir mi

OğuzcanAbi

Üye
forum ne zmn değişcek :aha:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya logoya nolmuş öle

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tema üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Önerilerinizi esirgemeyin, dikkate alıyoruz. :oke:

ya logoya nolmuş öle

Logo değişebilir, şu an için kesin bir şey diyemem ama değişiklik yapma düşüncesi var.

OğuzcanAbi

Üye
keşke önce forum düzenlenseydi :ehe

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Baştan sona doğru geliyoruz güzel kardeşim. :ehe

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
caglet

caglet

Üye
Aslında her şeyiyle güzel tema ama mavi bana her zaman itici gelir özellikle bu forumda bununda 2 sebebi var
1- uzuuuun zamandır alıstıgımız sıyah agırlıklı maxıcep teması...
2- Vbulletinin ezik bi teması var ya baslangıc teması mavi onu andırıyor gordugum her mavı tema benı sogutuyor o yuzden
Ama alısırız artık :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar temada gördüğünüz sorunları buradan yazarsanız seviniriz.

OğuzcanAbi

Üye
abi katagoriler fln calismiyor ki
forumun temasi kac gunde olcak :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
.BlueTR Başlangıç
üstteki bu yazılara basınca erişim izniniz yok diyo portaldan profile girip profilimi düzenleyemiyorum.

Hæ©Ky

Üye
Tema Güzel Olmuş Ama Sayfayı Sola Dayalı olmasa Daha iyi Sanki Sayfayı Ortalarsanız Daha iyi Durur Gibi Geliyor Tabi Kişisel Görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt