MaxiCep.Com Yeni Tasarım Örnekleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep.Com Yeni Tasarım Örnekleri
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi uzun bir süredir hem portal hem de forum için yeni bir tasarım çalışması yürütüyoruz. Gizli yürüttüğümüz bu çalışma artık son aşamalarına gelmiş bulunuyor. Tasarlama çalışması büyük oranda bitti. Kodlamaya geçildi hatta. Portal tasarımının kodlaması tamamlanmak üzere, portaldan sonra da forum kodlaması yapılacak ve yeni tasarım kullanıma sunulacak.

Aslında yeni tasarım örneklerini, tasarımı kullanıma sunmadan önce SON HALİYLE vermeyi düşünüyorduk, ancak hem sizlerin beklemekten sıkılmanız hem de bazı kendini bilmezlerin tasarımın son aşamaya kadar saklanma nedenini Ozan arkadaşımızı ve dolayısıyla tüm yönetimi sizlere kötü göstermek amacıyla farklı farklı ifade etmeye çalışması üzerine şu an kodlama aşamasında olan tasarım örneklerini siz değerli arkadaşlarla paylaşmayı uygun gördük.

Yeni tasarımın örneklerini eklenti olarak yükledim. Sırasıyla; portal anasayfası, portal kategori haber listesi, haber detayları sayfası, ürün inceleme sayfası; forum anasayfası, alt kategori sayfası, konu listeleme sayfası ve konu içi mesaj düzeni sayfasının görünümleri şu an itibariyle bu şekilde. Ancak bu görünümler temanın son hâli olmayabilir, değişiklikler-geliştirmeler-eklemeler olabilir.

Bilginize.

İyi forumlar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: PuGatorY, Tuba.Erva, albarakal ve 15 diğerleri

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tasarımı uzun zamandr tüm arkadaşlar bekliyoruz sabırla.
önerımize sunup paylastgnz içn tüm yönetime kendi adıma tesekkur ederm.pcdn grnce ayrıntılı bakıp yorumumu ekliycem ins.:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekliyoruz Tuba. :)

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Tuba.Erva
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Sabırsızlıkla Bekliyoruz renkler Çok Harika :oke:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
daha güzellılerı yokmu ben cok begenmedım dogrusu :D

OğuzcanAbi

Üye
değişik olmuş :D
önce bi göreli,m bakalım resimler az daha büyük olsa güzel olurdu aslında

.BlueTR

.BlueTR

Üye
çok güzel değil ya.Ünlü amblemimizin yerini basit turuncu bi amblemin alması çok kötü olmuş.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla tuba ablaya katılıyorum maxicep yani cep yazısı turuncu fakat forum mavi temalı orası kötü olmuş yani yazıda kaç senelik yazı ama tam uymamışlar birbirine ama yinede çol güzel

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tasarım kullanıma sunulduğunda fikrinizin değişeceğini düşünüyorum şahsen, resim görünümünde pek iyi durmuyor. :)

• Beğen
Tepkiler: OğuzcanAbi
arslansem

arslansem

Üye
Evet pek anlaşılmıyor açıkçası :hmmm bundan kurtulalım da razıyız valla :D

Furkan1103

Furkan1103

Üye
Bende çok beğenmedim doğruyu söylemek gerekirse :D

'Patron

'Patron

Üye
Bence gayet güzel olmuş elinize sağlık :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya güzelde amblem yine gülen siyah kutumuz olsa iyi olur bence.

Aziz™

Üye
tasarımlar güzelmiş açıkçası.emeği geçen herkese teşekkürler.yönetici arkadaşlara da kolay gelsin

pRime.

pRime.

Üye
Emeği geçenlerin eline sağlık. Güzel olmuş.

OğuzcanAbi

Üye
Tasarım kullanıma sunulduğunda fikrinizin değişeceğini düşünüyorum şahsen, resim görünümünde pek iyi durmuyor. :)

abi tam olarak ne zaman gelcek bu 3 ay felan deme bayılırım :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
3 hafta içerisinde gelir. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

OğuzcanAbi

Üye
iyi bari rütbe leri de ayrı olarak paylasın görelim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt