Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiCep Avatar Yarışması | Süre Uzatan 30 Kontör Ödüllü .. ( Kazanan : Salih Baba tebrikler )
tıklayın bakın 7610uncu adlı üyeye destek veren ARALIKTA! kaydolmuş kişiler nedense BOLUdan !!!!
tesadüf olabilir mi acaba keşke 1 aylık üye olma şartı olsaydı
Sen Beni Fakeylemi Sucluyosun Burda Herkesin İstedigi Kişiye Oy Vermem Hakkı Vardır.Selcuk Arkadasım Onu ne zamandır buraya üye olması için ısrar edip duruyordum bugun dedim bak yarısmada var hem üye ol sözümü dinle hemde bana destek ver diye oda beni kırmadı üye oldu ve oy attı.Bunda ne var anlamadım..
Yalnız 53F4ü Tanımıyorum O baska Oda Bolulu Hemseri oldugundan atmıstır diye tahmin ediyorum.yoksa ben milletten oy moy istemiyorum avatarım orda begenen verir begenen vermez.Kimseden Zorla Bisey İstemiyorum.
He.Eger Maxicep Ailesine Bir ferd daha Katmak Ve Aylardır Hiç Bırakmadıgım Sitede bir yarısmaya katılıp kankamdan destek istemem sucsa adminlere söylüyorum beni elesinler.Maksat Eglenmek Güzel Vakit gecirmek.
Bu Arada Herkese Hayırlı Cumalar İyi Aksamlar....
Muşta
Üye
sıfıra sıfır elde var sıfır. sıfır bile değil eksideyim