Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende katılmak istiyorum dediğiniz gibi cep telefonu ile müzik eklemeye çalıştım eğer eklediysem bende varım çünkü cepten çalan müziği dinliyemiyorsun (hakan altun -kabul et )
Lafı klavyemden aldın...Bu kadar tesadüf olur.... Bende herkesin 50 müziği dinleyeceğini sanmıyorum...Ödülü aramızda paylaşalım...
Şaka şaka bence de bir sınır getirilse iyi olur...Yoksa cuma gününe kadar burada katılım rekoru kırılabilir...
Ata böle çok uzun sürücektir kimse kimsenin profil müziğine bakmadan oy verecektir çünkü bende olsam bende bakmam okadar çok profil varki saatimizi alır eğer şarkı isimlerine bakılarak oy verilecekse hiç verilmesin.Neyse umarım güzel bir yarışma olur katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum...
Sehzade
Üye
oylama cok zor olacak gibi gorunuyor
Juventus
Üye
Tebrkler
' KalendeR '
Üye
Müziğim çalmıyor,daha önce çalıyordu
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Arkadaşlar katılıma nasıl bir sınır koyabiliriz ki?.. Zaten konuyu açtığım gün ilk birkaç saat içinde 30 kişi başvurdu. Hemen hepsi de aktif ve burada olan arkadaşlarımız. Sadece albaylar katılsın deme şansımız zaten yok. Bir günlüğüne konuyu açık tutsak o gün girmemiş olan arkadaşlarımıza haksızlık olacak zira 100 kontör hediye var ucunda (esas ödüle ilaveten 2.ye 30, 3.ye 20 kontör verilecektir).
Ön eleme yapabiliriz, katılımcıların yarısı ön elemede elenir, ortalama 20 kişi yarışır... Cuma günü açıklarım.
tragedie
Emekli Yönetici
ön eleme nasıl olucak preatör şampiyonlar ligi gibimi ) herkez maç yapsın o zaman eleminasyon kendi sahasında ve ve deplasmanda olmak üzere turu atlayanlar yarışmaya katılabilirler ))
arslansem
Üye
Bi fikrim var
Toplam 70 kişinin katıldığını varsayalım cumaya kadar.Bunları gruplara bölelim.Mesela 7 grup 10 ar kişi.İlk 10 kişi ikinci 10 kişi...kendi aralarında yarışsın.Gruplarda ilk 2 sırayı alan kişiler(örneğe göre 14 kişi oluyor) üst turda yarışsın.Ondan sonra 1. 2. 3. belli olur ona göre ödül verilir.
Nasılım
Yani bu kadar kişi aynı anda yarışırsa anket sayfasını bile düşünemiyorum
Ve herkes müziğin ismine oy verir.Şahsen katılımcıların bazılarının müzik isimlerini ilk defa duyuyorum.Nerde kaldı dinlemesi
Şahsi fikrimdir.Saygılar
'Davut
Üye
Bu kadar kişi'nin arasından seçmek zor olur .....Ve isimlere göre değerlendirme olacak kimse ortalama 70 kişi'nin Profil müziğine bakmaz...Katılan herkese başarılar...
Nazy
Üye
Katılıyorum Yanıma Çok güçlü bir parça alıyorum
Türkiye'nin Bu Şarkıya Oy verme Hakkı Yoktu Ama O Hakettiğini Söke Söke Aldı
Şimdi bakalım Hazır oy verme hakkınız varken destekleyin
Nazy - (Sertap Erener- Every way that i can)
Katılıyorum Yanıma Çok güçlü bir parça alıyorum
Türkiye'nin Bu Şarkıya Oy verme Hakkı Yoktu Ama O Hakettiğini Söke Söke Aldı
Şimdi bakalım Hazır oy verme hakkınız varken destekleyin
Nazy - (Sertap Erener- Every way that i can)
Gerçekten güzel bir şarkı , ki geçen gün yapılan bir ankette 300 küsür Eurovision şarkısının içinden 3'üncü oldu ve çok mutlu oldum , gördüm ki gerçekten Müthiş bir parça.. ama oy vermem o ayrı bir konu
Gerçekten güzel bir şarkı , ki geçen gün yapılan bir ankette 300 küsür Eurovision şarkısının içinden 3'üncü oldu ve çok mutlu oldum , gördüm ki gerçekten Müthiş bir parça.. ama oy vermem o ayrı bir konu