MaxiVision / 1. MaxiCep Profil Müzikleri Yarışması ( Süre Uzatan 100 Kontör Ödüllü )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozan

Ozan

Admin
Ata böle çok uzun sürücektir kimse kimsenin profil müziğine bakmadan oy verecektir çünkü bende olsam bende bakmam okadar çok profil varki saatimizi alır eğer şarkı isimlerine bakılarak oy verilecekse hiç verilmesin.Neyse umarım güzel bir yarışma olur katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum...
Ben şahsen şarkı adı olarak ilgimi çeken profillere girdim yani şarkıya göre değerlendirme yaparak yaklasık 15 üyenin profilindeki müziği dinledim, herkes de bu sekilde yapacaktır muhtemelen bilemiyorum. Yani ya tanıdıgı üyelere göre yada şarkı adlarına göre ..

Sidretül Münteha

Üye
Ben şahsen şarkı adı olarak ilgimi çeken profillere girdim yani şarkıya göre değerlendirme yaparak yaklasık 15 üyenin profilindeki müziği dinledim, herkes de bu sekilde yapacaktır muhtemelen bilemiyorum. Yani ya tanıdıgı üyelere göre yada şarkı adlarına göre ..

Bencede Ondan Yani ...

greenmile

greenmile

Üye
Manga-her Aşk ölümü tadacak

belirtmeyi unutmuşum :p

Neverex

Üye
Neverex
Sidekick-Deep Fear (Phobia Radio Edit)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Selam,
Konu erken kapansa, ne ön elemeye gerek kalır ne de kimsenin kalbi kırılır elendim diye...
Tamam anlaşılıyor, sonuçta 100 kontör ödül var ama , bence ödülden çok sağlam bir yarışma olsa daha iyi olur diye düşünüyorum:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu yarışma kontörlu mu oldu yaa :ehe
Benim müzik her tarza hitap ediyor ve mükemmel bir parça :D
Salih Abi biraz da bize bırak yahu :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
:eheAnlaşılan sizler oy vermeyeceksiniz lütfen isime değil müziğe önem verin....:ehe
Yoksa kontör felan fani şeyler...:D:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tabiki canım onlar dünya mali önemli olan öbür taraf :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Gerçekten kazanan müzikleri merak etmeye şimdiden başladım...:Hmmm

Nazy

Nazy

Üye
Beni niye hala eklemediler
Ataaaaa!!! Nirdesiiinn:megafon:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beni niye hala eklemediler
Ataaaaa!!! Nirdesiiinn:megafon:
Ya seni atlamışım kusura bakma. Yoksa konuya hâkimim.

40 kişi yeterli. Cumayı beklemeye gerek yok.
Yakında yarışma konusu açılacak arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.

Bu arada bu yarışma sadece koyulan şarkının güzelliğine bağlı değildir, olmaz :) Bir çok etken olacak galipleri belirlemede. Kendimizi boşuna kandırmayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt