- SerkeŞ - 10 puan Aikanarò 8 puan Navy Blue 6 puan veriyorum başarılar :)
joe_cenk Üye Ama bu böyle olmadı ki avatrlar sıralanacktı avatar üzerinde puan verilmesi gerekirdi ----------Eklendi @ 12:02:05 ---------- Yazıldı @ 12:00:47 ---------- Kurtuluş40:10 Tuba evra:8 Nur :6
Ama bu böyle olmadı ki avatrlar sıralanacktı avatar üzerinde puan verilmesi gerekirdi ----------Eklendi @ 12:02:05 ---------- Yazıldı @ 12:00:47 ---------- Kurtuluş40:10 Tuba evra:8 Nur :6
minoo Üye Konu Sahibi serinaga' Alıntı: Yaw bide benim avatarı da koysaydınız ??? Neyse ; nur 10 ^Baron^ 8 tuba.erva 6 Genişletmek için tıkla ... Yarışmaya katılmak istediğini söyledin de almadık mı arkadaşım? ----------Eklendi @ 12:29:23 ---------- Yazıldı @ 12:28:45 ---------- Revengeful' Alıntı: O avatar efsane yahu az mi konuştuk onla ilgili Genişletmek için tıkla ... Aynen haha Avatarı değiştirdiğimde Ata bana sormadan tekrar bunu avatar yapmıştı bana
serinaga' Alıntı: Yaw bide benim avatarı da koysaydınız ??? Neyse ; nur 10 ^Baron^ 8 tuba.erva 6 Genişletmek için tıkla ... Yarışmaya katılmak istediğini söyledin de almadık mı arkadaşım? ----------Eklendi @ 12:29:23 ---------- Yazıldı @ 12:28:45 ---------- Revengeful' Alıntı: O avatar efsane yahu az mi konuştuk onla ilgili Genişletmek için tıkla ... Aynen haha Avatarı değiştirdiğimde Ata bana sormadan tekrar bunu avatar yapmıştı bana
minoo Üye Konu Sahibi valent arkadaşımız sahte üyelik alıp kendine oy verdiği için yarışmadan elenmiştir.
minoo Üye Konu Sahibi Oof tamam yeter bu kadar. Herkes istediğine oy verir ve kimse kimseyi sorgulayamaz! Daha fazla muhabbet dönmesin lütfen. Konu ile ilgisiz yorumları silmek istemiyorum!
Oof tamam yeter bu kadar. Herkes istediğine oy verir ve kimse kimseyi sorgulayamaz! Daha fazla muhabbet dönmesin lütfen. Konu ile ilgisiz yorumları silmek istemiyorum!
Kurtuluş40 Emekli Yönetici Burasi oy kullanma konusumu tartisma konusumu gereksiz mesajlarin silinmesini talep ediyorum Lutfen
Cihanî Sultan Üye 'Nur' adlı üyeye (teyzemize) 10 puan. Sehriyar adlı üyeye 8 puan. -SerkeŞ- adlı üyeye 6 puan.
Revengeful Emekli Yönetici kerim5534' Alıntı: m542tf 10 puan Genişletmek için tıkla ... Dostum 3 üyeye oy kullanmak zorundasın 10, 8, 6 şeklinde
kerim5534' Alıntı: m542tf 10 puan Genişletmek için tıkla ... Dostum 3 üyeye oy kullanmak zorundasın 10, 8, 6 şeklinde
tempestshine Üye Jrcan1' Alıntı: 10 Tempestshine 8 Revengeful 6 Tuba.Erva Genişletmek için tıkla ... JBelieber' Alıntı: "Forever Alone" 10 puan Tempestshine 8 puan Revengeful 6 puan Genişletmek için tıkla ... Devil_Batu' Alıntı: Düşünmek lazım.. aslında buldum!! Revengeful 10 puan Tempestshine 8 puan Tuba.Erva 6 puan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gardaşlar.Şimdi daha çok sevdim sizi
Jrcan1' Alıntı: 10 Tempestshine 8 Revengeful 6 Tuba.Erva Genişletmek için tıkla ... JBelieber' Alıntı: "Forever Alone" 10 puan Tempestshine 8 puan Revengeful 6 puan Genişletmek için tıkla ... Devil_Batu' Alıntı: Düşünmek lazım.. aslında buldum!! Revengeful 10 puan Tempestshine 8 puan Tuba.Erva 6 puan Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gardaşlar.Şimdi daha çok sevdim sizi
minoo Üye Konu Sahibi En az KASIM 2011 üyesi olan ve 100 mesajdan fazla mesajı bulunan üyeler oy verebilir!