)
)
)

):
MaxiCep'te bulunan üyelerin sadık olduğunu biliyoruz .. Evet bir zaman PlusCep'e takıldım ancak kimin daha kaliteli olduğunu,hangi sitenin ortamının sıcak olduğunun farkına vardım .. MaxiCep'in herhangi bir sorunu yok .. Sorunu olan site belli .. Adı Lazım DeğiL Baş harfi (P)

ѕαℓνα∂σя;1731733' Alıntı:Evet arkadaşlar .. Bende bu konu hakkında birkaç şey yazmak istedim ..
MaxiCep.Com'da daha önceden buLunan bir üyeLiğim vardı .. (ridvanburul) .. Bu üyeLiğimi kuLLandığım sıraLarda yakLaşık 100 Mesajı aştıktan sonra özel mesaj geldi ve Mesajda PlusCep rekLamı vardı .. -Reklam- Mesajı Rapor Edin gerçekten sahtekar aşağılık bir sitedir ve siz veya başkaları gereğini yapmadığı sürece daha sahtekar bir haL aLacağına adım gibi eminim .. PlusCep sitesi açıldı ve Faust buraya takıLdığı zamanLarda gözLemLer yaptı ve en sonunda en aktif üyeleri kendi sitesine çekti .. Pardon çekemediMaxiCep'te bulunan üyelerin sadık olduğunu biliyoruz .. Evet bir zaman PlusCep'e takıldım ancak kimin daha kaliteli olduğunu,hangi sitenin ortamının sıcak olduğunun farkına vardım .. MaxiCep'in herhangi bir sorunu yok .. Sorunu olan site belli .. Adı Lazım DeğiL Baş harfi (P)
![]()
Saygılarımla - ѕαℓνα∂σя
"Taklitler asıllarını yüceltiyor,yüceltmeye devam edecektir."
İyi Forumlar![]()
Geçmiş olsun.aynen banada moderatörlük teklif etmişti siteye üye oldum birdaha hiç girmedim ama burda üstegmenim
site ye girdigimde herşey maxicepin aynı ama maxicep yazısı yok sordum aynı deil dedi sonra maxicep çok büyük bi site dedi çok kısa zamanda maxicep kadar üye yapcaz dedi

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-486181/wwwkillermanwww/Selam
Selam,
Kardeş ben burdan ayrılıyorum. Benim yönetici olduğum sitem var istersen sende gel yönetici de olursun ve en azından karşılığı alırsın.
Site: ************** aralarında çizgi yoktur. Mesajım olmadan test moderatör oldum. Site sahibine pm at ( Faust) seni de yapar
aynı mesaj banada geldi.değil moderator siteyi de verse yinede dinlemem böyle saçmalıkları.orada moderator olmaktansa burada onbaşı olmaya razıyım.http://www.maxicep.com/uyeler/uye-486181/wwwkillermanwww/
WwwkillermanwwW
WwwkillermanwwW 2 hafta önce bana bunu göndermişti.![]()
evet gerçekten suçlular cazasını bulsun
haa bu arada ATA abi 2 saat 15 dk 15dk daha 2.5 saat ediyor
Eksik hesaplamışsın canım...2 saat
adliyeye gitmem 15 dakika
davayı açmam 15 dakika olmak üzere
3 saatimi almamaktadır.