MaxiCep Aleyhine Hakaret Konuları Açanlar ve Taklit Eyleminde Bulunanlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tekin

Üye
Bilişim suçlarıyla ilgili hukuki düzenlemeler günden güne ilerliyor,ayrıca emniyette bu birimde çalışanlarda gerçekten işlerinin uzmanı olup hertürlü takibi ustalıkla yapmaktadır.Enson gündeme düşen davalarda örnekleri bolca mevcuttur.

darülmendep

darülmendep

Üye
Bunlar kim

--------------- Ekleme ---------------

Hakaret edenler yani

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
arkanızdayım dostlar

amedian

amedian

Üye
bu kadar dost canlısı ve yardımsever uyelerin oldugu bir yerde bizimle sorunu olanın zaten kendiyle sorunu olması lazım :) konu için teşekkür ederim Preator. Destekliyorum :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gerekli açıklama için teşekkür ederiz.

darülmendep

darülmendep

Üye
Sitemiz günden güne güçleniyor. Bizim gücümüz onlardan kat ve kat daha fazla!

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:):):):):)):):)):)):):):)):
Bence senın söyledigin kadar elleri kelepcede yok jandarma felan filan zor bir küfürle o kadar degil ilk mahkemde tutuksuz yargılanır mahkeme 10 yıl surer senin cebinden para gider sonrada mahkeme duşer herşeyi öder gidersiniz o kadar suçlu varki türkiyede bir küfür için saydıklarını yapılması imkansız

BİDE BAHSETİGİNİZ SİTEYİ BANA ÖZELDEN KİM ATABİLİR GECENLERDE BANA BURDAN BİR ÜYE SİTESİNE DAVET MESAJI GONDERMIŞTI AYNI BURA GİBİYDİ

bLnmz

bLnmz

Üye
Evet arkadaşlar .. Bende bu konu hakkında birkaç şey yazmak istedim ..
MaxiCep.Com'da daha önceden buLunan bir üyeLiğim vardı .. (ridvanburul) .. Bu üyeLiğimi kuLLandığım sıraLarda yakLaşık 100 Mesajı aştıktan sonra özel mesaj geldi ve Mesajda PlusCep rekLamı vardı .. -Reklam- Mesajı Rapor Edin gerçekten sahtekar aşağılık bir sitedir ve siz veya başkaları gereğini yapmadığı sürece daha sahtekar bir haL aLacağına adım gibi eminim .. PlusCep sitesi açıldı ve Faust buraya takıLdığı zamanLarda gözLemLer yaptı ve en sonunda en aktif üyeleri kendi sitesine çekti .. Pardon çekemedi :) MaxiCep'te bulunan üyelerin sadık olduğunu biliyoruz .. Evet bir zaman PlusCep'e takıldım ancak kimin daha kaliteli olduğunu,hangi sitenin ortamının sıcak olduğunun farkına vardım .. MaxiCep'in herhangi bir sorunu yok .. Sorunu olan site belli .. Adı Lazım DeğiL Baş harfi (P) :)

Saygılarımla - ѕαℓνα∂σя

"Taklitler asıllarını yüceltiyor,yüceltmeye devam edecektir."
İyi Forumlar :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçen gün benim başıma da geldi..burdan benim verdiğim konuyu adam oraya aynen benim cümlelerimi kullanarak aktarmış uyarınca da nerdeyse bana küfür edecekti..gerçi cezasını aldı..

Salihyet

Salihyet

Üye
ѕαℓνα∂σя;1731733' Alıntı:
Evet arkadaşlar .. Bende bu konu hakkında birkaç şey yazmak istedim ..
MaxiCep.Com'da daha önceden buLunan bir üyeLiğim vardı .. (ridvanburul) .. Bu üyeLiğimi kuLLandığım sıraLarda yakLaşık 100 Mesajı aştıktan sonra özel mesaj geldi ve Mesajda PlusCep rekLamı vardı .. -Reklam- Mesajı Rapor Edin gerçekten sahtekar aşağılık bir sitedir ve siz veya başkaları gereğini yapmadığı sürece daha sahtekar bir haL aLacağına adım gibi eminim .. PlusCep sitesi açıldı ve Faust buraya takıLdığı zamanLarda gözLemLer yaptı ve en sonunda en aktif üyeleri kendi sitesine çekti .. Pardon çekemedi :) MaxiCep'te bulunan üyelerin sadık olduğunu biliyoruz .. Evet bir zaman PlusCep'e takıldım ancak kimin daha kaliteli olduğunu,hangi sitenin ortamının sıcak olduğunun farkına vardım .. MaxiCep'in herhangi bir sorunu yok .. Sorunu olan site belli .. Adı Lazım DeğiL Baş harfi (P) :)

Saygılarımla - ѕαℓνα∂σя

"Taklitler asıllarını yüceltiyor,yüceltmeye devam edecektir."
İyi Forumlar :)

Avatarından tanıdım, öyle insanlarla samimi olmak şu geçen zamanda kaybolmak gibidir, yani vakit kaybıdır :) Geçmiş olsun.

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
ata abi saoL konu için bncede sçLular almalı cezasını

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Hala bir tanesi geziniyor formda:)
İyi güldüm.Böyleleri bizi sadece güldürüyor :)

♦Janer♦

♦Janer♦

Üye
aynen banada moderatörlük teklif etmişti siteye üye oldum birdaha hiç girmedim ama burda üstegmenim:oke:
site ye girdigimde herşey maxicepin aynı ama maxicep yazısı yok sordum aynı deil dedi sonra maxicep çok büyük bi site dedi çok kısa zamanda maxicep kadar üye yapcaz dedi

''maxicep kadar üye yapcaz'':kop:

Bırakın 100,000 üyeyi,daha bir yılda 50,000 üye topluyamıyorlar.:kop:

"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"​

Ve bakın,1 milyoN üye olduk:)

Onlar bizim 1 günde topladığımız üye sayısını ancak 8-9 ayda zor toplayabiliyorlar.:D

kanunsuz_38

kanunsuz_38

Üye
yasal işlem en güzeli paylaşım için saol

kemal21

kemal21

Üye
evet gerçekten suçlular cazasını bulsun
haa bu arada ATA abi 2 saat 15 dk 15dk daha 2.5 saat ediyor

kemal21

kemal21

Üye
Haklisin Ata abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt