MaxiCep Aleyhine Hakaret Konuları Açanlar ve Taklit Eyleminde Bulunanlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Speedy

Speedy

Üye
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Bunu yapan bi arkadaşın kayıt tarihi temmuz 2009 diye gördüm de ondan sordum :hmmm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Taklitçi plus sen görürsün.:pro:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Adam gibi siteye girip konuşmaya çalışıyorum adam mesajları silip IP adresini sizin sitenin üst yòneticilerine verdim diyor

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Bence Hukuki işLem başLatıLmaLı :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Adam gibi siteye girip konuşmaya çalışıyorum adam mesajları silip IP adresini sizin sitenin üst yòneticilerine verdim diyor
böyle birşey yaparak rant sağlamalarına izin vermeyin neden giriyorsunuz ?

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
adı geçen P.. .Com sitesinin kurucusuyla maxicep zamanındayken irtibatım olmuştu defalarca beni sitesine davet edip adminlik teklif etmişti siteye girip baktığımda maxi ile birebir aynıydı ki hala öyle nedenini sordugumda da Negative'ye sorduğunu iddaa etmişti ... Ata abi gibi bi avukatımız varken böyle sahtecilere göz açtırmayız ;)
aynen banada moderatörlük teklif etmişti siteye üye oldum birdaha hiç girmedim ama burda üstegmenim:oke:
site ye girdigimde herşey maxicepin aynı ama maxicep yazısı yok sordum aynı deil dedi sonra maxicep çok büyük bi site dedi çok kısa zamanda maxicep kadar üye yapcaz dedi

Lina_TR

Lina_TR

Üye
böyle birşey yaparak rant sağlamalarına izin vermeyin neden giriyorsunuz ?

Adam sitedekilere görüldügü gibi yok seni moderatör yapacam yok bilmem ne , negative söyle biri , orda sana değer vermezler... Tabiki maxicepe gerçekten bağlı kendini bilen bir kişi bunlara kanmaz ama adamın gözü teğmenlerde. Tabi siteye yeni girmiş aktif teğmenler.

Salihyet

Salihyet

Üye
Rütbe önemli değil, her insana her üyemize yapılan basit bir oyun.. Google bi ara cezalarını vermişti ama engel kaldırılmış :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bana da diyorlarmış anıl bu siteye üye diye O pınar mıdır nedir:P:Yok efendim teklif ettikte anıl hemen geldii.Bırak yaw Bu sitenin yok olması lazım!

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Burda yazan herşeyi okudum ve bunların bu kadar organize gerçekleşmiş olması Maxinin her değerli üyesine ulaşabilmiş olmaları gercekten olayın boyutunu gözler önüne sermekte....

Ozan

Ozan

Admin
Zaten o derece kalitesiz davranıslarda bulundukları için kızıyoruz ve gündemdeler yoksa devede pire ... :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Salih Baba™;1481877' Alıntı:
Burda yazan herşeyi okudum ve bunların bu kadar organize gerçekleşmiş olması Maxinin her değerli üyesine ulaşabilmiş olmaları gercekten olayın boyutunu gözler önüne sermekte....
:allalla::allalla:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Taklit ettikleriyle kalırlar..:oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Salih Baba™;1483207' Alıntı:
Sana ulaşmamışlarmıydı.....:)
:ehe nasıl ulaştıkları hakkında :allalla: yapmıştım

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
süper yazmışsın abi :oke:
dava açın bence :) küfür edenler gelince mahkemenin oradan alıp dövelim :kop: :kop:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ellerine sağlık,çok güzel yazmışsın ağabey..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt