Maxicep ailesinden haber çalışması için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep ailesinden haber çalışması için yardım
Çalıştığım kurum android telefonların sürekli yaptığı güncelleştirmelerin faturalara etkisi hakkında bir haber çalışması yapmamı söyledi. Yapacağım haber çalışmasında sizlerden de bu konu hakkında görüş ve bilgi almak istiyorum

Destekleyecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

İlk taslağım şöyle oluştu:

- AKILLI TELEFONLAR FATURA KABARTIYOR
- HIZLA YAYILAN IOS VE ANDROİD İŞLEMCİLİ AKILLI TELEFONLARI KULLANANLAR, AÇIK BIRAKILAN OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER YÜZÜNDEN FATURALARINDA ŞOK RAKAMLARLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİYOR
- EĞER MİNİMUM 100 MB’LIK BİR İNTERNET PAKETİNİZ YOKSA AKILLI TELEFONUNUZUN KULLANDIĞI İNTERNET SİZE PAHALIYA PATLAYABİLİR

Iphone, Samsung ve LG gibi dev telefon markalarının geliştirdiği ve hızla yayılan akıllı telefonlar, açık bırakılan sistem ve program güncellemeleriyle telefon faturalarınızda sizi üzecek rakamlar oluşturabilir.
Sizin haberiniz olmadan, telefonunuzdaki sosyal paylaşım uygulamaları, sistem gereksinimleri ve yardımcı programlar kendi kendini güncelleyebiliyor. İlk defa akıllı telefon kullanıyorsanız ve bu güncellemeleri kapatmadıysanız, ay sonunda faturanıza yansıyan internet kullanım ücreti sizi zor durumda bırakabilir.

Sizin eklemek istedikleriniz varsa lütfen belirtin

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
sen eğer kendin için uygun görüyorsan .yapabileceğine inanıyorsan bu işi yap. Faydalıdı olur.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
sen eğer kendin için uygun görüyorsan .yapabileceğine inanıyorsan bu işi yap. Faydalıdı olur.

Sağol dostum da android telefon kullanmaya başlayalı daha 3 hafta oldu, ben de bu konuda biraz tecrübesizim, yardımlarınız gerekli

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar 25 gösterime rağmen sadece 1 yorum var

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
boşver kullanana kullana kurcalaya kurcalaya öğrenirsin bilgi sahibi olursun..internette bi ton yazı video v.s. Var android ilgili oralarda hatta sadece androide özel forumlar siteler v.s. Var

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
boşver kullanana kullana kurcalaya kurcalaya öğrenirsin bilgi sahibi olursun..internette bi ton yazı video v.s. Var android ilgili oralarda hatta sadece androide özel forumlar siteler v.s. Var

Keşke konuyu bir okusaymışsın

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
anlamadım ne demek istiyorsun.. Sen demedim mi ""Sağol dostum da android telefon kullanmaya başlayalı daha 3 hafta oldu, ben de bu konuda biraz tecrübesizim, yardımlarınız gerekli"" diye bende dert etme öğrenirsin androidi demek istedim..ne bar bunda .artı konuda okudum.. Yorum yapmakta yazmakta suç galiba.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli hemşerim.Konuyu iki ana temel başlıkta toplayabilirsin.Nedeni bu internet paketlerini kullanımında neticede kullanıcı bilincide önemli.Zaten mobil veri paketlerine bakacak olursan önemli ölçüde bol seçenek var.Tabikide kullanıcıyı zor durumda bırakan uygulamalar var.Özellikler androidde uygulama izinleri çok önemli.Eğer bir uygulamaya root yapılmış yani tamamiyle yetkileri kaldırılmış telefonda olduğunu düşünürsek zor durumların olmaması içten bile değil.Farklı bir konu daha olursa yardımcı olmaya çalışırım.Başarılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Keşke konuyu bir okusaymışsın

aynen benim fikrim android bölümünde açsaydın daha iyi yorumlar alabilirdin

- - - Eklendi - - -

anlamadım ne demek istiyorsun.. Sen demedim mi ""Sağol dostum da android telefon kullanmaya başlayalı daha 3 hafta oldu, ben de bu konuda biraz tecrübesizim, yardımlarınız gerekli"" diye bende dert etme öğrenirsin androidi demek istedim..ne bar bunda .artı konuda okudum.. Yorum yapmakta yazmakta suç galiba.

haber yapma konusunda demek istedi arkadaş

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
    Konu Sahibi
Android kısmına da açacağım konuyu, teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Güzel bir konu olur..Ama bunu kapatmak o kadar zor olmasa gerek.Ama en azından insanları bilinçlendirmek güzel bir şey..Buna kolayca önlem alınabilir..Sana şimdiden kolay gelsin demeliyim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt