MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

MaxiCep Ailesi Hangi Microsoft Windows İşletim Sistemi Sürümünü Kullanmaktadır... ?

• Kullanılan toplam oy
    891

osnakli

Üye
eylül ayından beri 7kullanıyorum başka sistem kullanmam daha.xp falan hikaye

W7 ULTIMATE 32-BIT TR OEM
Bazı uyumsuzluk sorunları dışında süper İşletim sistemi

0quz-han

Üye
kardeşim msn adresim:dowlandepo@hotmail.com sana bişe sorucam acillll

ben vista kullanıyorum ama en kısa zamanda windows 7 ye geçmeyi düşünüyorum.

xpnin ömrü w8 (windows 8) çıkınca bitecek gibi geliyor bana. eskiden vista kullanana "eski köye yeni adet mi getirmek istiyorsun hıııı" diyerek sinirlenilirdi artık "ya olm vistaya geç yaaa, medeniyete gel!" denilmeye başlandı er yada geç bir xp kullanıcı olarak acı gerçeklerin farkındayım :S

bu arada nereeyse maxicep'in yarısı xp kullanıyormuş. YALNIZ DEĞİLİM =)=)=)

zeus41

Üye
windows7 ultimate dene...

TheHoc

Üye
her türlü Windows Xp ama vistada olabilir En çok xp seviyorum lakin vistada sadece başlattaki arama kolaylığı çok cazip geliyor.O yüzden xp de vista teması kullanıyorum.Çok pratik bi çözüm!:d

her türlü Windows Xp ama vistada olabilir En çok xp seviyorum lakin vistada sadece başlattaki arama kolaylığı çok cazip geliyor.O yüzden xp de vista teması kullanıyorum.Çok pratik bi çözüm!:d

dikkat et ya sistemi kasıyor bir süre sonra yada virüs geliyor. :S bende olmuştu zor kurtuldum

512512

Üye
xp den windows 7 ultimate ....geçiş yaptım

win7 mütişşşşşşşşşş...........

Mecburiyetten Xp kullanıyorum...

Perfect!

Üye
şuanda xp ama win 7 geçerse elime nenden olmasın

azsxd

Üye
İyi bir pc kullanıcısı ne kullandığını bilir.

Vista home premium dan windows 7 ye geçtim ama Laptop daha fazla ısınmaya başladı. Pes 2009 oynadığımda eskiden Home premiumda hiç kasmazdı ama windows7 de pc ısınınca kasıyor? Neden acaba tek şikayetim bu