maxicep ailesi (bebeğim için isim bulmama yardım edin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba
Eykul

Eykul

Üye

doğru yazmış olsa bile diğer üçünün arasına yakışmıyor kullanmaz vede gülmezse daha iyi olur.

Eh zaten ona dememistik geldi atti kendini araya :D biz konuya cevap vermistik... Bazi isim de birbirine yakismiyor.. Yada yerini bileceksin, hangi yere koyacagini :)

• Beğen
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar format disinda yorumlariniza dikkat edin kas yapalim derken goz cikarmayin polemiklere son verin

• Beğen
CorbyW

CorbyW

Üye
Mera ketme kavga çıkmaz. Ben takmıyorum onları :)

doctorrr

doctorrr

Üye
eğer kale alırsan usta bi ism daha var ömer faruk..hem ömer hem faruk kötü isim değil hani..

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Oğuz veya Oğuz Kağan nasıl abi

karayel90

karayel90

Üye
Yiğitcan Yada Eren Nasıl ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tancan bir anda geldi aklıma güzel isim. :hmmm

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardesimin ikinci isimide can sayin editorum dusunulebilir tesekkurler :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
demir bebek :)
demir ısmı guzel bence :D

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
lgkg300

lgkg300

Üye
Allah sıhhat versin maxidas. Aklıma ilk gelen ilk cocugunuza symbian adını verin, ikincisine de android :)))) Şaka bir yana
Ama yengemiz sana ad koymayı birakmaz soylim :)
Bir mucize olursa ad koyma gardasima kalırsa tavsiyelerim:
1. Erkam
2. Hasan Hüseyin
3. Hüsrev
4. Hamza

Oğlunuza bu yiğit adlar yakışır. light isimler vermeyin derim ...

• Beğen
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkürler :) bu isim koyma meselesi okadar zormuş ki bizim kendi araştırmalarımız bizi çok zorladı onun için böyle bir yöntem seçtik bakalım buda ne olacak ileride bi anımız olur senin isimide böyle bulduk diye yanı benim adımı dedemden koymuşlar ablamın ismini babanem babamın adı dedesi amcamın adı amcasınından kardeşimin adı amcamın adı onun için ben böyle olmasını istemiyoruz eşimle hem fikiriz bu konuda :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
Öncelikle sadece isim tavsiyeleri olsun arkadaşımızıda rahatsız etmeyelim pişman etmiyelim bu konu sebebi ile yorumlara ve yazdıklarımıza dikkat edelim ve yazdıklarımız isim tavsiyesi olsun çünkü arkadaşımız isim arıyor tartışma aramıyor veya buna sebiyet verecek başka bişey.......

ne güzel ya Allah mutlulugunuzu daim etsın
bebeğiniz huzurla saglıkla gelsinn mutluluk getırsın size :)
erkek ısmı cok tavsıye edemıycem valla kız olsa sunardım bıseyler
tek bıldıgım emre koymayın bıraz batıl olcak ama cok yaramaz oluyolar :D
benimde öyle bildiğim emre' ler yaramazlık :d: huyları hep aynı

teşekkür ederim iyi dileklerin için
harbiden ya benim tanıdıgım emrelerde öyle :)

o zaman Emre iptal
İsme dikkat etmek lazım hayatı boyunca onu taşıyacak ve ismin anlamı çok güzel olmalı bir söz var '' ism-i ile müsemma olsun '' yani çocuğa ne isim verildi ise o ismin getirdiği huylar ve davranışlar içerisinde olacak...
çok hoş bir isim :)

teşekkürler :) bu isim koyma meselesi okadar zormuş ki bizim kendi araştırmalarımız bizi çok zorladı onun için böyle bir yöntem seçtik bakalım buda ne olacak ileride bi anımız olur senin isimide böyle bulduk diye yanı benim adımı dedemden koymuşlar ablamın ismini babanem babamın adı dedesi amcamın adı amcasınından kardeşimin adı amcamın adı onun için ben böyle olmasını istemiyoruz eşimle hem fikiriz bu konuda :)

gelenek bozulsun o halde :D
isim bir boncuk arkadaşlar eskiden hep öyle gelmiş anne-baba isimleri olurmuş bu genellikle erkek tarafı olurmuş :kıskıs:
şimdi artık değişti bu düzen ailelerde bizim ismimizi koyma diyorlar :D böyle olunca insanlar daha geniş düşünüyor artık :)

şimdi gelelim isim tavsiyelerine :D

Muhammed Emin
Muhammed Yasin
Ahmed
Behlül
Hasan
Ali
Ömer
Talha
Taha
Yusuf
Yunus
Ebubekir
Muaz
Abdullah
Abdulmelik
İsmail
Enesmalik yada sadece Enes
Musab
Mücahit
Selman
Furkan

Allah sağlıkla dünyaya gelmesini sağlıkla büyümesini iyi bir evlat olmasını nasip etsin...
Hayırlara vesile olsun ...
İsm-i ile müsemma olsun...
Allah analı babalı büyütsün....

bir isimdaha var hatırlıyamıyorum hatırlarsam yine yazarım

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle sadece isim tavsiyeleri olsun arkadaşımızıda rahatsız etmeyelim pişman etmiyelim bu konu sebebi ile yorumlara ve yazdıklarımıza dikkat edelim ve yazdıklarımız isim tavsiyesi olsun çünkü arkadaşımız isim arıyor tartışma aramıyor veya buna sebiyet verecek başka bişey.......

benimde öyle bildiğim emre' ler yaramazlık :d: huyları hep aynı

o zaman Emre iptal
İsme dikkat etmek lazım hayatı boyunca onu taşıyacak ve ismin anlamı çok güzel olmalı bir söz var '' ism-i ile müsemma olsun '' yani çocuğa ne isim verildi ise o ismin getirdiği huylar ve davranışlar içerisinde olacak...

çok hoş bir isim :)

gelenek bozulsun o halde :D
isim bir boncuk arkadaşlar eskiden hep öyle gelmiş anne-baba isimleri olurmuş bu genellikle erkek tarafı olurmuş :kıskıs:
şimdi artık değişti bu düzen ailelerde bizim ismimizi koyma diyorlar :D böyle olunca insanlar daha geniş düşünüyor artık :)

şimdi gelelim isim tavsiyelerine :D

Muhammed Emin
Muhammed Yasin
Ahmed
Behlül
Hasan
Ali
Ömer
Talha
Taha
Yusuf
Yunus
Ebubekir
Muaz
Abdullah
Abdulmelik
İsmail
Enesmalik yada sadece Enes
Musab
Mücahit
Selman
Furkan

Allah sağlıkla dünyaya gelmesini sağlıkla büyümesini iyi bir evlat olmasını nasip etsin...
Hayırlara vesile olsun ...
İsm-i ile müsemma olsun...
Allah analı babalı büyütsün....

bir isimdaha var hatırlıyamıyorum hatırlarsam yine yazarım

yorumların ve uyarıların için çok sağol amin diyorum ve listeye verdiğin isimlerin bir kaçını yazdım :)

• Beğen
dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Arda,emre,yusuf,batuhan,ömer,murat,sezer,sezgin,yunus :)

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kurtuluş bence en guzeli anlamida kurtuluş Kendide kurtuluş

• Beğen
lgkg300

lgkg300

Üye

O zamam problem yok madem hemfikirsiniz.
Aslında isim alanini belirtseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Mesela tarihi isimler mi, dini isimler mi, Edebi isimler mi bir alan belirtseydiniz arkadaşlar daha iyi yardımcı olurdu. Her kafadan ayrı bir ses çıkmazdı. Tabi bu benim tavsiyem.
isim tavsiyemi bir önceki mesajda belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt