OttomaN TigeR
Üye
Her ismede uymuyor Muhemmed. Mesela benimkine koysak;
Teoman Muhemmed Berk Can![]()
Muhemmed ilk kez duydum ve hiç yakışmamış bence diğer üçünü kullan sen.
Her ismede uymuyor Muhemmed. Mesela benimkine koysak;
Teoman Muhemmed Berk Can![]()
Muhemmed ilk kez duydum ve hiç yakışmamış bence diğer üçünü kullan sen.
Muhammed olucakti... Arkadas uyukluyor galiba yanlis yazmis!
doğru yazmış olsa bile diğer üçünün arasına yakışmıyor kullanmaz vede gülmezse daha iyi olur.
biz konuya cevap vermistik... Bazi isim de birbirine yakismiyor.. Yada yerini bileceksin, hangi yere koyacagini 
demir bebek
demir ısmı guzel bence![]()
))) Şaka bir yana
bu isim koyma meselesi okadar zormuş ki bizim kendi araştırmalarımız bizi çok zorladı onun için böyle bir yöntem seçtik bakalım buda ne olacak ileride bi anımız olur senin isimide böyle bulduk diye yanı benim adımı dedemden koymuşlar ablamın ismini babanem babamın adı dedesi amcamın adı amcasınından kardeşimin adı amcamın adı onun için ben böyle olmasını istemiyoruz eşimle hem fikiriz bu konuda 
benimde öyle bildiğim emre' ler yaramazlıkne güzel ya Allah mutlulugunuzu daim etsın
bebeğiniz huzurla saglıkla gelsinn mutluluk getırsın size
erkek ısmı cok tavsıye edemıycem valla kız olsa sunardım bıseyler
tek bıldıgım emre koymayın bıraz batıl olcak ama cok yaramaz oluyolar![]()
huyları hep aynı
teşekkür ederim iyi dileklerin için
harbiden ya benim tanıdıgım emrelerde öyle![]()
çok hoş bir isimAhmet yasir![]()

teşekkürlerbu isim koyma meselesi okadar zormuş ki bizim kendi araştırmalarımız bizi çok zorladı onun için böyle bir yöntem seçtik bakalım buda ne olacak ileride bi anımız olur senin isimide böyle bulduk diye yanı benim adımı dedemden koymuşlar ablamın ismini babanem babamın adı dedesi amcamın adı amcasınından kardeşimin adı amcamın adı onun için ben böyle olmasını istemiyoruz eşimle hem fikiriz bu konuda
![]()

böyle olunca insanlar daha geniş düşünüyor artık 

Öncelikle sadece isim tavsiyeleri olsun arkadaşımızıda rahatsız etmeyelim pişman etmiyelim bu konu sebebi ile yorumlara ve yazdıklarımıza dikkat edelim ve yazdıklarımız isim tavsiyesi olsun çünkü arkadaşımız isim arıyor tartışma aramıyor veya buna sebiyet verecek başka bişey.......
benimde öyle bildiğim emre' ler yaramazlıkhuyları hep aynı
o zaman Emre iptal
İsme dikkat etmek lazım hayatı boyunca onu taşıyacak ve ismin anlamı çok güzel olmalı bir söz var '' ism-i ile müsemma olsun '' yani çocuğa ne isim verildi ise o ismin getirdiği huylar ve davranışlar içerisinde olacak...
çok hoş bir isim
gelenek bozulsun o halde
isim bir boncuk arkadaşlar eskiden hep öyle gelmiş anne-baba isimleri olurmuş bu genellikle erkek tarafı olurmuş
şimdi artık değişti bu düzen ailelerde bizim ismimizi koyma diyorlarböyle olunca insanlar daha geniş düşünüyor artık
şimdi gelelim isim tavsiyelerine
Muhammed Emin
Muhammed Yasin
Ahmed
Behlül
Hasan
Ali
Ömer
Talha
Taha
Yusuf
Yunus
Ebubekir
Muaz
Abdullah
Abdulmelik
İsmail
Enesmalik yada sadece Enes
Musab
Mücahit
Selman
Furkan
Allah sağlıkla dünyaya gelmesini sağlıkla büyümesini iyi bir evlat olmasını nasip etsin...
Hayırlara vesile olsun ...
İsm-i ile müsemma olsun...
Allah analı babalı büyütsün....
bir isimdaha var hatırlıyamıyorum hatırlarsam yine yazarım

teşekkürlerbu isim koyma meselesi okadar zormuş ki bizim kendi araştırmalarımız bizi çok zorladı onun için böyle bir yöntem seçtik bakalım buda ne olacak ileride bi anımız olur senin isimide böyle bulduk diye yanı benim adımı dedemden koymuşlar ablamın ismini babanem babamın adı dedesi amcamın adı amcasınından kardeşimin adı amcamın adı onun için ben böyle olmasını istemiyoruz eşimle hem fikiriz bu konuda
![]()