Skaptan
Emekli Yönetici
maxicep ailesi (bebeğim için isim bulmama yardım edin)
evet arkadaşlar tam 7 küsür senedir buradayım acısıyla tatlısıyla ve ben burada mesajlar yazarken daha bir kız arkadaşım bile yoktu evim yoktu işim yoktu ama şimdi mutlu güzel bir evliliğim,kutu gibi şirin bir evim, vergi denetmenliği bölümünde ise birde işim var ve hepsinden önemlisi birde minik bir misafirimiz olacak allah kısmet ederse bu kadar güzel şeylerin tek sebebi dünyalar güzeli eşime de teşekkür ederim ayrıca her nekadar bu teknoloji merakım yüzünden onu sinirlendirsemde yinede çok seviyorum
gelelim asıl konuya
bebeğimiz erkek olacak ve ben şimdi den isim telaşına düştüm sizlerden ricam en sevdiğiniz isimleri benimle paylaşmanız mutlaka birini değerlendireceğim
beğendiği isimleri yazıp zaman harçayan herkese çok teşekkür ederim
evet arkadaşlar isim verme konusunda fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ve minik bebeğimizin ismine katkıda bulunan AlpReis kardeşime de ayrıca teşekkür ederim
ailecek karar verdiğimiz ve çok hoşumuza giden isim
bebeğimizin ismi :Alperen kerim yılmaz olacak
(Alperen isimini AlpReis kardeşimin önerisiyle kerim ismini kendimiz karar verdik)
isim anlamı ve manası
Alperen :Yiğit, Cesur, Yürekli, Kahraman, Bahadır;İslam’ı Tebliğ Eden Eren, Hem Din Adamı Hem Komutan;
kerim : Allah'ın isimlerinden,Kerem sahibi, cömert, verimcil.Ulu, büyük.ihsanı bol, ihsan yönünden ulu.
gelelim asıl konuya
bebeğimiz erkek olacak ve ben şimdi den isim telaşına düştüm sizlerden ricam en sevdiğiniz isimleri benimle paylaşmanız mutlaka birini değerlendireceğim
beğendiği isimleri yazıp zaman harçayan herkese çok teşekkür ederim
evet arkadaşlar isim verme konusunda fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ve minik bebeğimizin ismine katkıda bulunan AlpReis kardeşime de ayrıca teşekkür ederim
Kardeş Allah o günleri gösterir inşallah öncelikle sağlıklı ve Analı Babalı büyütmek nasip etsin, sizlere de sağlık ve sabır versin.
Gelelim isme: Kaya gibi dayanıklı ve yağız :Alp
Yiğit: Er
Evet ALPER ismi çok hoştur, hem adaşım olur..Alper ve türevlerini düşün. Alperen, Alp vs...
ailecek karar verdiğimiz ve çok hoşumuza giden isim
bebeğimizin ismi :Alperen kerim yılmaz olacak
(Alperen isimini AlpReis kardeşimin önerisiyle kerim ismini kendimiz karar verdik)
isim anlamı ve manası
Alperen :Yiğit, Cesur, Yürekli, Kahraman, Bahadır;İslam’ı Tebliğ Eden Eren, Hem Din Adamı Hem Komutan;
kerim : Allah'ın isimlerinden,Kerem sahibi, cömert, verimcil.Ulu, büyük.ihsanı bol, ihsan yönünden ulu.

Mert güzel isim olur.Klasik isimlerden Ahmet.Hasan

Rüzgar ismi olur severim
Kuzenimin ismi Ali Eymen bu ikilide olur.İki ismi olsun