Maxicep 7. Avatar Yarışması SONUÇLANDI !!!

mservank

Üye
1 Puanla mı kaçırmışım yoksa ben mi tabloyu yanlış okuyorum

Seza

Üye
Kazananları tebrik ederim

Ama taraflı bir yarışma oldu

Bu arada verdiğim puanların çoğunu aceleden sallamak zorunda kaldım kusura bakmayın

POWER

Üye
Kazananları tebrik ederim

Ama taraflı bir yarışma oldu

Bu arada verdiğim puanların çoğunu aceleden sallamak zorunda kaldım kusura bakmayın
Herkes senin gibi sallarsa iyimi köümü nasıl anlayacaz arkadaşım?

Seza

Üye
Kusura bakmada oylama işini 2 güne sığdırırsanız pusulayı yetiştirm telaşesiyle acele acele verdik kimisi doğru kimisi yanlış!

Ayrıca taraf meselesine gelince bu sitede eskiden beri olanlar birbirine kullandı ve yönetciler yöneticilere kullandı gibisnden demek istedim Bu benim görüşümdür yanlış yada doğru.

POWER

Üye
Alel acele nedir ya s
bir avatarı beğenmek için 4-5 gün incelemek gerekmiyor herhalde.Göze hoş gelen +puan verirsiniz olur biter s
Ayrıca söylediğiniz bir ithamdır.örn ; başka bir adminden ben 4 puan almışım

GuNSTuR

Üye
katılanlara amortı falan yokmu

Konu Sahibi
Allah aşkına arkadaşım 48 saat süre werdik yaa, oylamayı 5 dakikada yapan arkadaşlarım war ve isimlerini de verebilirim.
elmyra, kurtoğlu

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca arkadaşım o kadar açıklama yaptık, önem vermiş olsaydın, okumuş olsaydın bana başta bu şekilde bi pusula göndermezdin..

elmyra

Üye

sezacım ben katılmıyorum yöneticilere yada eski üyelere çok puan verildiğini düşünmüyorum çünki öyle olsaydı bütün eskiler ve yönetim acık ara yüksek puanla bitirmesi lazımdı ama oylar arası o kadar ucurum yok

katılanlara amortı falan yokmu

walla yaa katılımcılara değilde yarışmayı önemseyip oy kulllanan oy pusulasını gönderen arkadaslara amorti verilmesi lazım aslında

Allah aşkına arkadaşım 48 saat süre werdik yaa, oylamayı 5 dakikada yapan arkadaşlarım war ve isimlerini de verebilirim.
elmyra, kurtoğlu

zaten birgün benim adım herşeyde önde zikredilmese günaha gireceğim

ayrıca ben oylamayı 5 dk da yapmış olabilirm ama sen puanlamayı kaç günde anca yaptın mete

benm yokken yapılmı keşke haberim olsaydı

JaNbErG

Emekli Yönetici
tebrıkiler ılk 3 e

delrico

Emekli Yönetici
ılk uce tebrıkkler

JaNbErG

Emekli Yönetici
yanlız bir sorun var bizim kac puan topladıgımızı göstermıcekmısınız ?

Nazy

Üye
Öncelikle keremersona başarılı organizasyonu için teşekkür ederim
P_O_W_E_R ve sonrasındaki ilk üçe tebrikler

POWER

Üye
Teşekkürler arkadaşlar

leiche

Emekli Yönetici
aslında dün gördüm ama fazla fırsatım olmadığı için yazamadım
ilk 3'e tebrikler

Nazy