Kusura bakmada oylama işini 2 güne sığdırırsanız pusulayı yetiştirm telaşesiyle acele acele verdik kimisi doğru kimisi yanlış!
Ayrıca taraf meselesine gelince bu sitede eskiden beri olanlar birbirine kullandı ve yönetciler yöneticilere kullandı gibisnden demek istedim Bu benim görüşümdür yanlış yada doğru.
Alel acele nedir ya s
bir avatarı beğenmek için 4-5 gün incelemek gerekmiyor herhalde.Göze hoş gelen +puan verirsiniz olur biter s
Ayrıca söylediğiniz bir ithamdır.örn ; başka bir adminden ben 4 puan almışım
Kusura bakmada oylama işini 2 güne sığdırırsanız pusulayı yetiştirm telaşesiyle acele acele verdik kimisi doğru kimisi yanlış!
Ayrıca taraf meselesine gelince bu sitede eskiden beri olanlar birbirine kullandı ve yönetciler yöneticilere kullandı gibisnden demek istedim Bu benim görüşümdür yanlış yada doğru.
sezacım ben katılmıyorum yöneticilere yada eski üyelere çok puan verildiğini düşünmüyorum çünki öyle olsaydı bütün eskiler ve yönetim acık ara yüksek puanla bitirmesi lazımdı ama oylar arası o kadar ucurum yok