>Pessimistic.
Üye
2012 teknoloji fuarıda 808i secti ama burda hala inat edenler var
Cunku burasi fuar degil gercek kullanici alani
Cunku burasi fuar degil gercek kullanici alani
2012 teknoloji fuarıda 808i secti ama burda hala inat edenler var
böyle testleri yaparken yani oyverenler için söylüyorum hep gönüllerine göre ulaşabilecekleri cihazlara göre oy kullanıyorlar halbuki objektif davranıp gerçekten tartsalar sonuçlar apayrı çıkar bence. windowsada karamsar olmim diyorum nokiayayada ama ne olacağı belli ücretli uygulama kısıtlı market düşük donanım halen güzel bir atak yok şuana kadar sony gibi kısa sürede atak yapsalar ( ki şu xperiaların gelişim sürecine bakın ve en son donanımlara , aynı atak samsungdan geldi) adam olacak. bu adamlar niye meego yada lünux çekirdeği üzerine yoğunlaşmadılar halbuki görselleride iyidi maemonun gelişimi falan
ne diyorsun sen
alsana objektiflik: lumia ve one x daha iyi aldınmı? Yav şöyle bir sorun var ki o da nokianın yaptığı tellerde hayvan donanımlara ihtiyaç yok. Ve markete bakıyom da sanki herşey beleş. Ben arkasında microsoft olan birşeyi arkasında google olan bişiye tercih ederim.
Normal alip kullanmak derken anormal kullanim da mi var.
Normal derken heralde alıp alo demek ve mesaj atmak face e girmek için kullanmaktan bahsetti
Renkler zevkler işleri bunlar Furkan ım
normal alıp kullanmak demek bir 5800 alıp kullanmakla aynı demek , o lumia serisinin benim gözümde 5800 dan farkı yok ekstra ne oyun acabiliyor nede yüksek cözünürlüklü (1080) video çekebiliyor . normal alo alo mp3,internet,video .Normal alip kullanmak derken anormal kullanim da mi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?