Lenneth Üye 808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS3 & iPhone 4s diyorum.
808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS3 & iPhone 4s diyorum.
Türe Üye Lenneth' Alıntı: 808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS2 & iPhone 4s diyorum. Genişletmek için tıkla ... Kastettgim tam da bu , katiliyorum .
Lenneth' Alıntı: 808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS2 & iPhone 4s diyorum. Genişletmek için tıkla ... Kastettgim tam da bu , katiliyorum .
MrCommanDTr Emekli Yönetici Lenneth' Alıntı: 808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS3 & iPhone 4s diyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi dedin bu anketin amacı en iyiyi seçmek değil ki maksat muhabbet diyelim yoksa herkesin en iyisi kendine farklı 3310 diyen bile oldu
Lenneth' Alıntı: 808 i cikarip lumia 900 yerinede 5800 koysak yine Nokia 1. olurdu.. (Anlayan anlar) GS3 & iPhone 4s diyorum. Genişletmek için tıkla ... iyi dedin bu anketin amacı en iyiyi seçmek değil ki maksat muhabbet diyelim yoksa herkesin en iyisi kendine farklı 3310 diyen bile oldu
papakudioflu Emekli Yönetici bana göre en iyisi lumia900 hele az önce gördügüm haberden sonra daha fazla sevmeye başladım
aleranol Üye arkadaşlar zaten bunlar en iyi telefonlar. 808 lumia900 sgs3 one x-s note. Bence gayet adil ama 5800 koyarsanız kimse oy vermez abartmayın. Lumia gerçekten çok iyi bir hayran kitlesi topladı ki gerçekten de hakediyor.
arkadaşlar zaten bunlar en iyi telefonlar. 808 lumia900 sgs3 one x-s note. Bence gayet adil ama 5800 koyarsanız kimse oy vermez abartmayın. Lumia gerçekten çok iyi bir hayran kitlesi topladı ki gerçekten de hakediyor.
Del Rey Üye Lumia 900 harika. Ancak alsaydım 808'ü tercih ederdim sanırım. Kamerasıyla muhteşem hava atılır.
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: bana göre en iyisi lumia900 hele az önce gördügüm haberden sonra daha fazla sevmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Hangi haber?
papakudioflu' Alıntı: bana göre en iyisi lumia900 hele az önce gördügüm haberden sonra daha fazla sevmeye başladım Genişletmek için tıkla ... Hangi haber?
papakudioflu Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Hangi haber? Genişletmek için tıkla ... wp bölümünde paylaşıldı
Türe Üye theposies' Alıntı: evet hepimiz finliyiz Genişletmek için tıkla ... İyi sen Finli olmaya devam et biz Türk'üz .
theposies' Alıntı: evet hepimiz finliyiz Genişletmek için tıkla ... İyi sen Finli olmaya devam et biz Türk'üz .
theposies Üye Türe' Alıntı: İyi sen Finli olmaya devam et biz Türk'üz . Genişletmek için tıkla ... lafın gelişi soyledim
Türe' Alıntı: İyi sen Finli olmaya devam et biz Türk'üz . Genişletmek için tıkla ... lafın gelişi soyledim