Maxicep 1.Türkçe Rap Bilgi Yarışması! 10 TL ÖDÜLLÜ! (Başladı)

Sponsorlu Bağlantılar

Ramatata

Ramatata

Üye
Bu benim hayatim

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
hiphoplife

- - - Eklendi - - -

hadi bee internette ararken sitenin ismine bakmışım yanlışlıkla :p

- - - Eklendi - - -

Sıradaki soru.

Orochi

Orochi

Üye
ya ayıp oluyor ama metin gece 1:30da soru soruyosun o saatte herkez uyuyor ayıp ama ya sil benim adımı yarışmadan cidden ayıp kardeşim ya

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
ya ayıp oluyor ama metin gece 1:30da soru soruyosun o saatte herkez uyuyor ayıp ama ya sil benim adımı yarışmadan cidden ayıp kardeşim ya

Bir soruyu da sabahın 05:15 gibi bir zamanda sormuştu :D

Orochi

Orochi

Üye
kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Orochi

Orochi

Üye
bizde diyoruzki belirli bi saat koy soruyu herkez görebilsin tek 1kişi var bütün hepsini yapmış daha 0 olan var etme böyle ya

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
tamam,o zaman tartışma yaratmayalım.Metin abi saatini söyleme ama en azından sabah 11:00 ile gece 23:00 arası falan olsun abi yani herkesin internete erişebileceği zamanlar olsun.Gece millet geç uyuyo sabah da kalkmak bilmiyo :D (ben dahil)

- - - Eklendi - - -

kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?

Aynen o durumdayım ben de kardeş.Bugün sırf sorulara yetişeceğim diye saat 5 te kalktım.Bugün de soru 13:00 gibi soruldu.Hay benim şansıma :kop2:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır, sorular 10.00 - 00.00 arası sorulacaktır sorular bundan sonra.

Ramatata

Ramatata

Üye
:):) Heyecan kalmaz ama adil olacaksa o sekilde olsun ve bunu yarisan btn arkadaslara mail atin ki haksizlik olmasin

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
teşekkürler abi çünkü öteki türlü pek çok arkadaş yetişemiyor sorulara :)

- - - Eklendi - - -

:):) Heyecan kalmaz ama adil olacaksa o sekilde olsun ve bunu yarisan btn arkadaslara mail atin ki haksizlik olmasin

Orası öyle heyecan olmayacak ama öteki türlü de sadece ikimiz cevaplayabiliyoruz genelde sitede konuya giren en çok biziz :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Soru 13: Kolera'nın ilk çıkardığı solo albümün adı nedir ve hangi yıl çıkmıştır?

Ramatata

Ramatata

Üye
İnziva

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
inkar boşuna
1998

Metin MF

Metin MF

Üye