Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep 1.Türkçe Rap Bilgi Yarışması! 10 TL ÖDÜLLÜ! (Başladı)
Sponsorlu Bağlantılar
Ramatata
Üye
Bu benim hayatim
Bilişim Profesörü
Üye
hiphoplife
- - - Eklendi - - -
hadi bee internette ararken sitenin ismine bakmışım yanlışlıkla
kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?
kardeş biz hiç uyumayıp 1ay boyunca senin sorularınımı bekleyelim ? kafan estiği vakit soru soruyosun öyle işmi olurmuş hiç uyumayalım ozaman hep F5 yapıp duralım onumu istiyosun ?
bizde diyoruzki belirli bi saat koy soruyu herkez görebilsin tek 1kişi var bütün hepsini yapmış daha 0 olan var etme böyle ya
Bilişim Profesörü
Üye
tamam,o zaman tartışma yaratmayalım.Metin abi saatini söyleme ama en azından sabah 11:00 ile gece 23:00 arası falan olsun abi yani herkesin internete erişebileceği zamanlar olsun.Gece millet geç uyuyo sabah da kalkmak bilmiyo (ben dahil)